Curs de Pregatire Admitere Magistratura si INM 2017
 


 OPEN: Sesiune de lunga durata: 19 noiembrie 2016 - 09 aprilie 2017 (cinci luni)

 

 

Breaking News: Cursant EBT - cel mai mare punctaj la Rationament Logic, Sesiunea INM - 2016!


NOU! Va invitam la "Seminarul START Admitere Magistratura si INM 2017"
 
Euro Best Team va invita sa participati la un seminar gratuit, ce va avea loc marti, 1 noiembrie 2016, la Bucuresti, la sediul Euro Best Team. Seminarul se adreseaza studentilor din anii III si IV, dar si absolventilor de drept care se pregatesc pentru admiterea in Magistratura si INM din 2017.
 
Seminarul este sustinut de toti lectorii cursului de pregatire si ofera participantilor informatii utile procesului de invatare, privind organizarea materiei pe capitole si teme majore, tehnici corecte de abordare si analiza a grilelor, tehnici motivationale. 
 
Pentru detalii, va rugam sa accesati Pagina Seminarului
Emilian Stanisor: Cursul de pregatire a viitorilor magistrati organizat de Euro Best Team este primul lansat in Romania, in anul 2011, si urmareste un concept international de pregatire, aplicat si in alte tari, in vederea pregatirii candidatilor pentru accesul in magistratura. Cursantii admisi de-a lungul anilor ne-au demonstrat ca admiterea nu este o loterie, ci este posibila doar celor foarte bine pregatiti. Ne bucuram sa primim vesti de la cursantii care au reusit sa treaca cu succes de primele probe, iar cativa dintre acestia ocupa chiar primele locuri. La proba de rationament logic de anul acesta, la concursul de admitere organizat de INM, sesiunea 2016, un absolvent EBT a obtinut cel mai bun punctaj. Suntem increzatori ca si anul acesta vom avea un numar important de cursanti admisi. Sesiunea de inscrieri pentru cursul de lunga durata este in plina desfasurare. Impreuna cu colegii mei, atat de la proba juridica, cat si de la rationament si interviu, am pregatit noi exercitii si aplicatii menite sa activeze mecanismele de intelegere si de lucru cu notiunile invatate, in diferite contexte. Ramanem la fel de dedicati si pentru admiterea din 2017 si ne manifestam deschiderea pentru dialog, sugestii si discutii libere pe orice subiect legat de admitere. Sprijinim, ca de fiecare data, cursantii prin prezentarea datelor publice oficiale privind regulamentul, tematica, datele organizatorice. "

"Scrisori catre viitorii cursanti" adresate de absolventii 

cursului de lunga durata, 

desfasurat in perioada 21 Noiembrie 2015 - 24 Aprilie 2016 la Bucuresti

Prezentarea cursului 

Nou! Salile sunt dotate cu laptop-uri, iar cursantii au acces gratuit la program informatic legislativ specific pregatirii pentru admiterea in magistratura.

 

Cursul pentru admiterea la magistratura este un curs complet si complex, care are ca obiectiv principal pregatirea pentru sustinerea concursului de admitere la INM si Magistratura. Cursul acopera toate probele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Interviu si Rationament Logic.

Cursul de pregatire este asteptat atat de studentii din anii trei si patru, cat si de persoanele care profeseaza in domeniul juridic si se pregatesc pentru o noua cariera. Cursul ofera un concept care permite oricarui candidat, indiferent de nivelul de pregatire la care se afla, sa acopere toata materia si sa aprofundeze fiecare capitol din tematica.  
 
Cursul ofera un cadru profesionist si standardizat de pregatire individuala si de grup, precum si un sistem de autoevaluare permanenta. Prima sesiune a cursului organizat de Euro Best Team in 2011 a fost o premiera in Romania si a aparut la initiativa candidatilor la magistratura.
 
Echipa de lectori este formata din magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata.
 
Metodele de lucru vizeaza resetarea stilului de invatare si pun accent pe dezbatere, analiza tehnicilor de intocmire si de solutionare a grilelor, analiza problemelor teoretice, simulari de interviu, descompunerea in structuri logice a grilelor si exercitiilor de rationament logic, dozarea eforturilor personale, mentinerea nivelului optim de motivare, metode de invatare activa, scheme pentru organizarea materiei si a capitolelor. 
 
Cursul se incheie cu sesiune de simulare a concursului de admitere pentru toate probele de concurs.
 
La solicitare, va putem elibera diplome de participare Euro Best Team. 
 
Modulele de Rationament Logic si Interviu incluse in Cursul de pregatire pentru Admitere Magistratura, pot fi achizitionate si individual. Click aici pentru detalii: Curs Rationament Logic, Curs Interviu 
Obiectivele cursului
 
irimia
 • Organizarea invatarii si structurarea materiei pe obiective;
 • Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
 • Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
 • Consolidarea cunostintelor teoretice;
 • Evaluarea si autoevaluarea pe tot parcursul pregatirii;
 • Recapitularea activa si continua a materiilor de concurs;
 • Simularea examenului de admitere;
 • Dezvoltarea gandirii critice.

Stanisor2                              

    Beneficii pentru cursanti

 

 • Buna cunoastere a tematicii si a cerintelor INM;
 • Buna planificare a timpului ramas pana la concursul de admitere;
 • Estimare corecta a efortului individual necesar pregatirii;
 • Pozitionarea nivelului de pregatire in cadrul unui grup de persoane care au acelasi obiectiv;
 • Lista actualizata cu carti, manuale, materiale necesare pregatirii;
 • Organizarea materiei pe capitole, cu planificare de studiu saptamanala, insotita de feedback in sesiuni de evaluare intermediare;
 • Buna intelegere a modului in care trebuie abordata grila de concurs.

 


Echipa de lectori 
 

Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor - Drept penal, Drept procesual penal

 

stanisor SIBIU
Magistrat - procuror de cariera, Emilian Stanisor a fost formator al Institutului National al Magistraturii.
 
Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, drept procesual penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.
 
Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti.
 
 
 
Nicoleta Irimiea - Drept civil
 
irimia 2Magistrat - procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile).
 
Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului.
 
Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti. 
 
 
 
Mircea Dobre - Drept procesual civil 
 
dobreMagistrat - judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
 
In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.
 
Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept.
 
 
 
Livia Mohirta - Interviu
 
moharta admitere magistraturaLivia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti).
 
Livia Mohirta detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in  formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor  - este cercetator DICE (proiect  internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.
 

Pentru detalii va rugam accesati pagina cursului Interviu Admitere Magistratura.

 

Ionel Mohirta - Rationament logic
 
NOU moharta
Dr. Ionel Mohirta este psihosociolog, doctor in psihologie,  cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si  psihoterapie analitica.
 
Este  autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei.
 
Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala.
 
Are peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.
Pentru detalii va rugam accesati pagina cursului Rationament Logic.


Curs de Lunga Durata: 19 Noiembrie - 09 Aprilie 2017, Bucuresti
Detalii organizatorice:
 
Durata: 13 saptamani
Sambata si Duminica
 
Interval orar: 08:30-17:30
 
Saptamana I:  19, 20 nov. 2016                                    Saptamana VIII: 04, 05 mart. 2017             
Saptamana II: 26, 27 nov. 2016                                    Saptamana IX: 11, 12 mart. 2017
Saptamana III: 03, 04 dec. 2016                                   Saptamana X: 18, 19 mart. 2017
Saptamana IV: 10, 11 dec. 2016                                   Saptamana XI: 25, 26 mart. 2017                             
Saptamana V: 17, 18 dec. 2016                                    Saptamana XII: 01, 02 apr. 2017
Saptamana VI: 07, 08 ian. 2017                                    Saptamana XIII: 08, 09 apr. 2017
Saptamana VII:14,15 ian. 2017 
 
Pretul cursului: 7800 lei pentru inscrieri efectuate pana la data de 31 oct.2016;

                          8000 lei pentru inscrieri efectuate dupa 31 oct.2016.

                        
Taxa de curs se poate achita si in 5 rate lunare, fara dobanda cu cardul Avantaj. Dobanzile si comisioanele sunt suportate in totalitate de Euro Best Team. 

Procedura de inscriere
 • Pentru rezervarea locului la curs accesati FORMULARUL DE INSCRIERE si selectati sesiunea dorita:
  "Curs pregatire de lunga durata pregatire INM/Magistratura, 19 noiembrie 2016 - 09 aprilie 2017"
 • Completarea formularului reprezinta rezervarea locului pana la momentul efectuarii platii.
 • Dupa completarea formularului veti primi prin email o copie a formularului de inscriere si o factura proforma.
 • Termenul de plata este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Termenul de plata poate fi restabilit, dar nu mai tarziu de inceperea cursului.
 • Plata facturii proforme se poate face online - pe site-ul firmei (in aplicatia de inscriere), la sediul firmei  (Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti) cu cardul sau numerar, la banca, cu factura proforma.
 • Dupa efectuarea platii se trimite dovada acesteia la adresa de e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 • EBT confirma efectuarea platii, emite factura fiscala si trimite detalii organizatorice.
 • Plata se poate face in 5 rate lunare, cu dobanda 0, pentru posesorii cardului Avantaj.

Protectia datelor

admitere magistratura ebt

Euro Best Team este operator de date cu caracter personal autorizat conform legii 677/2001 si nu are dreptul sa comunice nici unei persoane fizice sau juridice datele personale ale cursantilor.
 
Euro Best Team aplica cu rigurozitate prevederile legale in domeniu si asigura cursantii ca datele personale folosite in vederea inscrierii sunt pastrate in siguranta si dupa finalizarea cursului.
 

 • "Cursul  de admitere la magistratura m-a ajutat sa ma cunosc, sa stiu cat pot si cat nu pot sa fac singur. Cursul a fost util pentru mine pentru ca mi-a structurat modul de invatare. Era mai greu sa ma mobilizez singur pentru ca tot timpul gaseam de facut activitati mai interesante decat sa invat. Stiam insa ca la curs trebuie sa merg pregatit pentru urmatoarea sesiune. In privinta lectorilor, initial mi s-au parut ca sunt putin depasiti, dar in scurt timp mi-am dat seama ca au experienta in pregatire si sunt bine pusi la punct si te ajuta sa-ti lamuresti orice problema. La a patra incercare am avut si noroc, dar am mers cu mai multa incredere. Va doresc si voua sa va impliniti." admis - Oradea
   
 • "Este un program solicitant, stai doua zile pe saptamana de dimineata pana seara, dar nu stai degeaba. E ca la scoala, daca te tii de treaba, esti atent la discutii si iti faci temele nu ai cum sa nu faci progrese. Eu am facut acest curs de 3 ori, dar acum nu mai am nevoie. Mie mi-a placut pentru ca eu sunt pasionat si imi plac dezbaterile contradictorii, mi se par cele mai eficiente, trebuie sa intorci informatia pe toate partile daca vrei sa stii care este adevarul. Mult succes colegilor care anul acesta au intrat la magistratura, precum si celor care se pregatesc pentru 2014!" admis - Iasi
   
 • "Anul 2013 a fost un an greu, dar am reusit la concurs si sunt foarte, foarte multumit ca am decis sa fac si pregatire.  Recomand acest curs celor care isi doresc sa se pregateasca serios. Mie mi-a placut disponibilitatea lectorilor de a lamuri pe loc orice problema. Nu se trece mai departe daca nu sunt lucrurile clare. Este adevarat ca sunt situatii in care iese cu scantei, dar una peste alta merita. Nu mi-a fost usor, dar am investit in pregatirea mea pentru o viata. Bafta tuturor!" admis - Cluj Napoca
   
 • "Cursul de pregatire pentru admitere la magistratura m-a invatat sa citesc grilele. Stapaneam materia foarte bine pentru ca m-am pregatit si singur, dar si ajutat de profesori. Ideea este ca trebuie sa citesti corect, nu sa interpretezi, daca esti atent si rational nu ai cum sa nu-ti dai seama care este raspunsul corect. Sa rezolvi o grila corect tine de antrenament. M-a ajutat foarte mult increderea pe care mi-a dat-o domnul Stanisor si faptul ca mi-a spus ca mai e si altceva dincolo de ce citesti la prima vedere. Vor sa vada la tine ca mai si gandesti nu numai ca stii. Multumesc intregii echipe de lectori pentru cariera in care am intrat!" admis - Maramures
   
 • "Sunt persoane care nu vor sa recunoasca faptul ca este nevoie de ajutor in pregatirea pentru acest concurs. Eu   mi-am recunoscut aceasta nevoie, motiv pentru care am avut numai de castigat. Profesorii te ajuta foarte mult, dar trebuie sa inveti foarte mult ca sa tii pasul. Pe masura ce cursul se apropia de final aveam emotii ca nu voi sti ce sa fac mai departe si nu voi reusi sa ma organizez singura. Am reusit, din fericire, pentru ca am plecat cu un cadru de organizare a materiei foarte bine pus la punct." admis - Piatra Neamt
   
 • "Cursul de pregatire pentru admitere la magistratura a fost investitia vietii mele. M-am gandit evident ca voi da o suma mare de bani si nu voi avea garantia ca voi fi admisa. Pe mine m-au ajutat metodele de redactaree a grilelor si mai ales cele de interpretare. Da, trebuie sa faci un efort major si nimic altceva daca vrei cu adevarat sa reusesti. Pana la urma, totul depinde de tine. Multumesc lectorilor de la interviu si rationament logic, am beneficiat de o pregatire speciala, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Succes tuturor!" admis - Constanta
   
 • "Am aflat despre acest curs in 2011, cand impreuna cu o prietena ne-am gandit sa ne inscriem. Ea s-a inscris, insa eu nu m-am inscris pentru ca mi s-a parut scump. M-am gandit ca o sa invat singura si voi fi admisa si fara curs, deoarece stiam ca sunt o  persoana silitoare. La concurs a fost exact invers de cum ma asteptam, ea a intrat, eu nu, desi cred ca ea a avut noroc. In 2012 parintii au intuit frustrarea mea si mi-au promis ca ma sprijina financiar. Nici in 2012 nu m-am inscris considerand ca nu merita sa investesc bani si timp, pot sa demonstrez si fara. De asemenea, in 2012 fara rezultat. In 2013 m-am inscris cu multa neincredere, dar mi-am dat seama ca orgoliul m-a impiedicat sa aleg metoda optima pentru o pregatire eficienta. In 2013 am fost admisa, cu mare bucurie pentru mine si pentru familia mea. Recomand acest curs celor hotarati sa reuseasca la INM." admis - Bucuresti
   
 • "Am urmat cursul la EBT si ma bucur ca am facut aceasta alegere. Lectorii sunt fabulosi, iar pregatirea juridica este la cel mai inalt nivel." admis - Ialomita
   
 • "Individual se mai pregatesc inca 20 de persoane pentru acelasi loc, iar tu vrei sa faci diferenta si sa demonstrezi ca tu esti cel care merita sa ocupe acel loc. Poti sa te pregatesti si singur, pana la urma cu totii suntem obligati sa ne pregatim si individual, insa nu poti sa ai aceleasi sanse cu cei care au facut pregatire speciala cu profesori care numai asta fac. Ma bucur ca viata mi-a oferit sansa sa urmez acest curs si astfel sa devin magistrat. Pregatirea de la curs mi-a consolidat increderea in cunostintele mele juridice pentru toata viata." admis - Satu Mare
   
 • "Cursul m-a ajutat si pe fond pentru ca am putut sa accelerez ritmul invatarii, dar si pe forma pentru ca am inteles logica si mecanismele care le stau la baza selectiei facute de INM." admis - Valcea
   
 • "Pentru mine cursul a facut diferenta intre reusita si esec. Cu ajutorul cursului am inteles cum trebuie sa abordez acest examen, mi-am structurat materia astfel incat sa gasesc raspunsuri corecte intr-un timp record. Repetitio mater studiorum!" admis - Suceava
   
 • "Am invatat in facultate de pe vechile coduri si am crezut ca imi va fi foarte usor sa fac la noile coduri gandindu-ma ca principiile de drept si elementele esentiale au ramas aceleasi. Nu ma puteam insela mai tare. Daca nu as fi venit la cursul Euro Best Team nu as fi constientizat importanta nuantelor juridice. Multumesc domnilor profesori!" admis - Bacau

Seminarii si emisiuni TV
 
 
Seminar "START Admitere Magistratura 2016" Sibiu, 26 Septembrie 2015 
 
 
 

Emisiune Juridice.ro Dezbatere TV cu Emilian Stanisor si Livia Mohirta

 

Emisiune Money Channel, 2011 - Emilian Stanisor, despre prima sesiune a cursului

 

Emisiun Money Channel, 2012 - Emilian Stanisor despre obiectivele cursului si echipa de lectori

 

Film de prezentare curs Admitere Magistratura si INM


 

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.

Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0756 065 296 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

Facebook