Curs de Pregatire Admitere Magistratura si INM 2016
 
Bucuresti: 24 Iunie - 7 August 2016
 

Sesiune de Recapitulare Finala pentru Admitere 2016 

 
ScrisoarecatreviitoriicursantiINMMagistratura
Emilian Stanisor: "Aceasta Sesiune Recapitulativa este un program deosebit de util celor care se afla pe ultima suta de metri in pregatire si au nevoie de integrarea materiei. Sesiunea are un format special, cu exercitii si grile gandite sa acopere integral tematica. Vom judeca spete si situatii complexe, menite sa deschida orizonturile spre intelegerea contextului juridic, analiza pragmatica si decizia corecta. Scopul este practic, de dezvoltare a gandirii juridice critice si nu de invatare mecanica a raspunsurilor. 
 
De regula, participantii la cursurile noastre se inscriu pe baza recomandarilor de la fostii cursanti, se informeaza cu privire la continutul cursului, experienta lectorilor si metodele de predare.
 
Cursul de pregatire a viitorilor magistrati organizat de Euro Best Team este primul lansat in Romania, in anul 2011, si urmareste un concept international de pregatire, aplicat si in alte tari. Cursantii admisi de-a lungul anilor ne-au demonstrat ca admiterea nu este o loterie, ci este posibila doar celor foarte bine pregatiti. 
 
Timpul ramas pana la concurs este unul pretios si fiecare minut trebuie valorificat la maximum. Va astept, asadar, sa facem echipa pentru obtinerea unui punctaj cat mai bun la competitia din acest an. 
 
Pentru aceasta sesiune recomandam cursantilor sa aloce tot timpul de care dispun, sa fie disciplinati si sa nu se dea inlaturi de la efortul fizic si intelectual necesar."

"Scrisori catre viitorii cursanti" adresate de absolventii 

cursului de lunga durata, 

desfasurat in perioada 
21 Noiembrie 2015 - 24 Aprilie 2016 la Bucuresti

 


Prezentarea cursului  

 

Nou! Salile sunt dotate cu laptop-uri, iar cursantii au acces gratuit la program informatic legislativ specific pregatirii pentru admiterea in magistratura.

 

Cursul pentru admiterea la magistratura este un curs complet si complex, care are ca obiectiv principal pregatirea pentru sustinerea concursului de admitere la INM si Magistratura. Cursul acopera toate probele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Interviu si Rationament Logic.

Cursul de pregatire este asteptat atat de studentii din anii trei si patru, cat si de persoanele care profeseaza in domeniul juridic si se pregatesc pentru o noua cariera. Cursul ofera un concept care permite oricarui candidat, indiferent de nivelul de pregatire la care se afla, sa acopere toata materia si sa aprofundeze fiecare capitol din tematica.  
 
Echipa de lectori a pregatit noi grile si exercitii, adaptate cerintelor specifice, precum si nivelului de dificultate al concursului, pentru candidatii din 2016.

Cursul ofera un cadru profesionist si standardizat de pregatire individuala si de grup, precum si un sistem de autoevaluare permanenta. Prima sesiune a cursului organizat de Euro Best Team in 2011 a fost o premiera in Romania si a aparut la initiativa candidatilor la magistratura.
 
Echipa de lectori este formata din magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata.
 
Metodele de lucru vizeaza resetarea stilului de invatare si pun accent pe dezbatere, analiza tehnicilor de intocmire si de solutionare a grilelor, analiza problemelor teoretice, simulari de interviu, descompunerea in structuri logice a grilelor si exercitiilor de rationament logic, dozarea eforturilor personale, mentinerea nivelului optim de motivare, metode de invatare activa, scheme pentru organizarea materiei si a capitolelor. 
 
Cursul se incheie cu sesiune de simulare a concursului de admitere pentru toate probele de concurs.
 
La solicitare, va putem elibera diplome de participare Euro Best Team. 
 
Modulele de Rationament Logic si Interviu incluse in Cursul de pregatire pentru Admitere Magistratura, pot fi achizitionate si individual. Click aici pentru detalii: Curs Rationament Logic, Curs Interviu 
Obiectivele cursului
 


 • Organizarea invatarii si structurarea materiei pe obiective;
 • Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
 • Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
 • Consolidarea cunostintelor teoretice;
 • Evaluarea si autoevaluarea pe tot parcursul pregatirii;
 • Recapitularea activa si continua a materiilor de concurs;
 • Simularea examenului de admitere;
 • Dezvoltarea gandirii critice.
irimia

                                                     Beneficii pentru cursanti
                               

 

 • Buna cunoastere a tematicii si a cerintelor INM;
 • Buna planificare a timpului ramas pana la concursul de admitere;
 • Estimare corecta a efortului individual necesar pregatirii;
 • Pozitionarea nivelului de pregatire in cadrul unui grup de persoane care au acelasi obiectiv;
 • Lista actualizata cu carti, manuale, materiale necesare pregatirii;
 • Organizarea materiei pe capitole, cu planificare de studiu saptamanala, insotita de feedback in sesiuni de evaluare intermediare;
 • Buna intelegere a modului in care trebuie abordata grila de concurs.

 


Echipa de lectori 
 

Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor - Drept penal, Drept procesual penal 

 

stanisor SIBIU
Magistrat - procuror de cariera, Emilian Stanisor a fost formator al Institutului National al Magistraturii.
 
Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, drept procesual penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.
 
Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti.
 
Nicoleta Irimiea - Drept civil
 
irimia 2Magistrat - procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile).
 
Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului.
 
Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti. 
 
 
Mircea Dobre - Drept procesual civil 
 
dobreMagistrat - judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
 
In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.
 
Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept.
 
 
Livia Mohirta - Interviu
 
moharta admitere magistraturaLivia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti).
 
Livia Mohirta detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in  formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor  - este cercetator DICE (proiect  internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.
 
Pentru detalii va rugam accesati pagina cursului Interviu Admitere Magistratura.
 
Ionel Mohirta - Rationament logic
 
NOU moharta
Dr. Ionel Mohirta este psihosociolog, doctor in psihologie,  cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si  psihoterapie analitica.
 
Este  autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei.
 
Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala.
 
Are peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.
 
Pentru detalii va rugam accesati pagina cursului Rationament Logic.

Curs Intensiv: 24 Iunie - 7 August 2016, Bucuresti
 
Detalii organizatorice:
 
Durata: 7 saptamani
Vineri, Sambata si Duminica
 
Interval orar: V 17:00-21:00/ S-D 08:30-17:30
 
Saptamana I: 24, 25, 26 iunie 2016
Saptamana II: 1, 2, 3 iulie 2016
Saptamana III: 8, 9, 10 iulie 2016
Saptamana IV: 15, 16, 17 iulie 2016
Saptamana V: 22, 23, 24 iulie 2016
Saptamana VI: 29, 30, 31 iulie 2016
Saptamana VII: 6, 7 august 2016

Pretul cursului:

 

Oferta:

 

3900 lei pentru inscrierile efectuate pana la data de 30 mai 2016;

 

4500 lei pentru inscrierile efectuate pana la data de 13 iunie 2016;

 

5500 lei pentru inscrierile efectuate dupa data de 13 iunie 2016.

 

Taxa de curs se poate achita si in 5 rate lunare, fara dobanda,
cu cardul Avantaj. Dobanzile si comisioanele sunt suportate 
in totalitate de Euro Best Team.
 
 
Procedura de inscriere
 • Pentru rezervarea locului la curs accesati FORMULARUL DE INSCRIERE si selectati "Curs Intensiv de Pregatire Admitere INM/Magistratura" - Bucuresti, 24 iunie - 7 august 2016.
 • Completarea formularului reprezinta rezervarea locului pana la momentul efectuarii platii.
 • Dupa completarea formularului veti primi prin email o copie a formularului de inscriere si o factura proforma.
 • Termenul de plata este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Termenul de plata poate fi restabilit, dar nu mai tarziu de inceperea cursului.
 • Plata facturii proforme se poate face online - pe site-ul firmei (in aplicatia de inscriere), la sediul firmei  (Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti) cu cardul sau numerar, la banca, cu factura proforma.
 • Dupa efectuarea platii se trimite dovada acesteia la adresa de e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 • EBT confirma efectuarea platii, emite factura fiscala si trimite detalii organizatorice.
 • Plata se poate face in 5 rate lunare, cu dobanda 0, pentru posesorii cardului Avantaj.

Protectia datelor

admitere magistratura ebt

Euro Best Team este operator de date cu caracter personal autorizat conform legii 677/2001 si nu are dreptul sa comunice nici unei persoane fizice sau juridice datele personale ale cursantilor.
 
Euro Best Team aplica cu rigurozitate prevederile legale in domeniu si asigura cursantii ca datele personale folosite in vederea inscrierii sunt pastrate in siguranta si dupa finalizarea cursului.
 

 

 • "Cursul  de admitere la magistratura m-a ajutat sa ma cunosc, sa stiu cat pot si cat nu pot sa fac singur. Cursul a fost util pentru mine pentru ca mi-a structurat modul de invatare. Era mai greu sa ma mobilizez singur pentru ca tot timpul gaseam de facut activitati mai interesante decat sa invat. Stiam insa ca la curs trebuie sa merg pregatit pentru urmatoarea sesiune. In privinta lectorilor, initial mi s-au parut ca sunt putin depasiti, dar in scurt timp mi-am dat seama ca au experienta in pregatire si sunt bine pusi la punct si te ajuta sa-ti lamuresti orice problema. La a patra incercare am avut si noroc, dar am mers cu mai multa incredere. Va doresc si voua sa va impliniti." admis - Oradea
   
 • "Este un program solicitant, stai doua zile pe saptamana de dimineata pana seara, dar nu stai degeaba. E ca la scoala, daca te tii de treaba, esti atent la discutii si iti faci temele nu ai cum sa nu faci progrese. Eu am facut acest curs de 3 ori, dar acum nu mai am nevoie. Mie mi-a placut pentru ca eu sunt pasionat si imi plac dezbaterile contradictorii, mi se par cele mai eficiente, trebuie sa intorci informatia pe toate partile daca vrei sa stii care este adevarul. Mult succes colegilor care anul acesta au intrat la magistratura, precum si celor care se pregatesc pentru 2014!" admis - Iasi
 
 • "Anul 2013 a fost un an greu, dar am reusit la concurs si sunt foarte, foarte multumit ca am decis sa fac si pregatire.  Recomand acest curs celor care isi doresc sa se pregateasca serios. Mie mi-a placut disponibilitatea lectorilor de a lamuri pe loc orice problema. Nu se trece mai departe daca nu sunt lucrurile clare. Este adevarat ca sunt situatii in care iese cu scantei, dar una peste alta merita. Nu mi-a fost usor, dar am investit in pregatirea mea pentru o viata. Bafta tuturor!" admis - Cluj Napoca
 
 • "Cursul de pregatire pentru admitere la magistratura m-a invatat sa citesc grilele. Stapaneam materia foarte bine pentru ca m-am pregatit si singur, dar si ajutat de profesori. Ideea este ca trebuie sa citesti corect, nu sa interpretezi, daca esti atent si rational nu ai cum sa nu-ti dai seama care este raspunsul corect. Sa rezolvi o grila corect tine de antrenament. M-a ajutat foarte mult increderea pe care mi-a dat-o domnul Stanisor si faptul ca mi-a spus ca mai e si altceva dincolo de ce citesti la prima vedere. Vor sa vada la tine ca mai si gandesti nu numai ca stii. Multumesc intregii echipe de lectori pentru cariera in care am intrat!" admis - Maramures
 
 • "Sunt persoane care nu vor sa recunoasca faptul ca este nevoie de ajutor in pregatirea pentru acest concurs. Eu   mi-am recunoscut aceasta nevoie, motiv pentru care am avut numai de castigat. Profesorii te ajuta foarte mult, dar trebuie sa inveti foarte mult ca sa tii pasul. Pe masura ce cursul se apropia de final aveam emotii ca nu voi sti ce sa fac mai departe si nu voi reusi sa ma organizez singura. Am reusit, din fericire, pentru ca am plecat cu un cadru de organizare a materiei foarte bine pus la punct." admis - Piatra Neamt
 
 • "Cursul de pregatire pentru admitere la magistratura a fost investitia vietii mele. M-am gandit evident ca voi da o suma mare de bani si nu voi avea garantia ca voi fi admisa. Pe mine m-au ajutat metodele de redactaree a grilelor si mai ales cele de interpretare. Da, trebuie sa faci un efort major si nimic altceva daca vrei cu adevarat sa reusesti. Pana la urma, totul depinde de tine. Multumesc lectorilor de la interviu si rationament logic, am beneficiat de o pregatire speciala, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Succes tuturor!" admis - Constanta
 
 • "Am aflat despre acest curs in 2011, cand impreuna cu o prietena ne-am gandit sa ne inscriem. Ea s-a inscris, insa eu nu m-am inscris pentru ca mi s-a parut scump. M-am gandit ca o sa invat singura si voi fi admisa si fara curs, deoarece stiam ca sunt o  persoana silitoare. La concurs a fost exact invers de cum ma asteptam, ea a intrat, eu nu, desi cred ca ea a avut noroc. In 2012 parintii au intuit frustrarea mea si mi-au promis ca ma sprijina financiar. Nici in 2012 nu m-am inscris considerand ca nu merita sa investesc bani si timp, pot sa demonstrez si fara. De asemenea, in 2012 fara rezultat. In 2013 m-am inscris cu multa neincredere, dar mi-am dat seama ca orgoliul m-a impiedicat sa aleg metoda optima pentru o pregatire eficienta. In 2013 am fost admisa, cu mare bucurie pentru mine si pentru familia mea. Recomand acest curs celor hotarati sa reuseasca la INM." admis - Bucuresti
 
 • "Am urmat cursul la EBT si ma bucur ca am facut aceasta alegere. Lectorii sunt fabulosi, iar pregatirea juridica este la cel mai inalt nivel." admis - Ialomita
 
 • "Individual se mai pregatesc inca 20 de persoane pentru acelasi loc, iar tu vrei sa faci diferenta si sa demonstrezi ca tu esti cel care merita sa ocupe acel loc. Poti sa te pregatesti si singur, pana la urma cu totii suntem obligati sa ne pregatim si individual, insa nu poti sa ai aceleasi sanse cu cei care au facut pregatire speciala cu profesori care numai asta fac. Ma bucur ca viata mi-a oferit sansa sa urmez acest curs si astfel sa devin magistrat. Pregatirea de la curs mi-a consolidat increderea in cunostintele mele juridice pentru toata viata." admis - Satu Mare
 
 • "Cursul m-a ajutat si pe fond pentru ca am putut sa accelerez ritmul invatarii, dar si pe forma pentru ca am inteles logica si mecanismele care le stau la baza selectiei facute de INM." admis - Valcea
 
 • "Pentru mine cursul a facut diferenta intre reusita si esec. Cu ajutorul cursului am inteles cum trebuie sa abordez acest examen, mi-am structurat materia astfel incat sa gasesc raspunsuri corecte intr-un timp record. Repetitio mater studiorum!" admis - Suceava
   
 • "Am invatat in facultate de pe vechile coduri si am crezut ca imi va fi foarte usor sa fac la noile coduri gandindu-ma ca principiile de drept si elementele esentiale au ramas aceleasi. Nu ma puteam insela mai tare. Daca nu as fi venit la cursul Euro Best Team nu as fi constientizat importanta nuantelor juridice. Multumesc domnilor profesori!" admis - Bacau

Seminarii si emisiuni TV
 
 
Seminar "START Admitere Magistratura 2016" Sibiu, 26 Septembrie 2015 
 
 
 

Emisiune Juridice.ro Dezbatere TV cu Emilian Stanisor si Livia Mohirta

 

Emisiune Money Channel, 2011 - Emilian Stanisor, despre prima sesiune a cursului

 

Emisiun Money Channel, 2012 - Emilian Stanisor despre obiectivele cursului si echipa de lectori

 

Film de prezentare curs Admitere Magistratura si INM


 

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.

Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0756 065 296 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Ianuarie 2016: 9, 10, 16, 17 / Februarie 2016: liber

Facebook