Plata bancara


Plata cu cardul este o tranzactie sigura, site-ul www.eurobestteam.ro  nu retine si nu memoreza nici un fel de date ale cardului si detinatorului acestuia, tranzactia se face/ proceseaza direct de catre Credit Europe Bank

Detalii privind retragerea de la curs precum si informatii despre rambursarea banilor se regasesc in formularul de inscriere ce are valoare de contract la pct 3:

3. CONDITIILE SI MODALITATILE DE EXERCITARE A DREPTULUI DE DENUNTARE UNILATERALA3.1 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 3.2. In cazul rezilierii unilaterale a prezentului contract ,de catre consumator , cu minimum 10 zile calendaristice inainte de data desfasurarii cursului suma achitata va fi rambursata in intregime. 3.3. In cazul rezilierii unilaterale a prezentului contract, de catre consumator, cu mai putin de 10 zile calendaristice inainte de data desfasurarii cursului dar nu mai mult de 5 zile atrage dupa sine perceperea unor penalitati de 25% din suma achitata pentru acoperirea cheltuielilor organizatorice. 3.4. In cazul rezilierii unilaterale a prezentului contract ,de catre consumator, cu mai putin de 5 zile calendaristice inainte de inceperea cursului sau pentru neprezentarea la curs, SC Euro Best Team SRL isi rezerva dreptul de a retine suma achitata in intregime pentru acoperierea cheltuilelilor aferente. 3.5. In cazul anularii sau amanarii cursului pentru care s-a facut inscrierea, de catre organizator, persoanele inscrise vor fi anuntate si li se va asigura un loc la sesiunea imediat urmatoare, sau, la solicitarea expresa a persoanelor inscrise, se vor restitui integral sumele platite. 3.6. Nu se accepta cereri de rambursari pentru niciun alt motiv (ex: suprapunere de date cu alte examene sau concursuri, calatorii etc).

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

imagine

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
  • Data expirarii cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin card avantaj

imagine

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda.

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 5 rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 5 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank. Pentru a beneficia de rate fara dobanda, selectia se va face conform exemplului de mai jos.

Exemplu:

imagine

Cum puteti obtine CardAvantaj?
  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.
Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati:

CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000