Curs Formator - pentru studii superioare 

Acreditat ANC - Cod COR 242401 

Obiective     

                                                              

 

Cursul Formator este un curs inovativ, care se diferentiaza prin stilul modern, flexibil, practic, interactiv si tehnicile de formare de ultima ora. Alina Kibbel, trainerul cursului, are experienta internationala si ofera un antrenament bazat pe metode utilizate in acest moment in Germania, Franta, Spania. Cursul reprezinta o noutate in Romania prin combinatia de tehnici de dezvoltare personala cu metode experimentale de organizare si livrare.
Acest curs pune accent pe exercitiile practice, inedite, care dezvolta abilitatile personale si profesionale si ofera participantilor o viziune clara despre ce trebuie sa fie un bun formator. Numerosi cursanti formati la Euro Best Team sunt traineri recunoscuti si apreciati in organizatiile nationale si multinationale in care isi desfasoara activitatea de formare. 
colaj formator

Tematica                                       FORMULAR DE INSCRIERE
 • Diferenta intre invatamantul traditional si training; 
 • Invatarea la Adulti – Ciclul de Invatare KOLB;
 • Ciclul de viata al unui proces de formare;
 • Stiluri de invatare, memoria si retinerea informatiei;
 • Identificarea nevoilor reale de invatare;
 • Obiective de invatare;
 • Competente urmarite in planul de training;
 • Alegerea continutului si a metodelor relevante;
 • Folosirea studiilor de caz si a jocurilor de rol;
 • Tipuri de structura de curs. Reguli de structurare;
 • Planificarea timpului;
 • Pregatirea si utilizarea materialelor de sprijin si a logisticii;
 • Factori critici in deschidere si incheiere;
 • Comunicare verbala si non-verbala eficienta;
 • Gestionarea distantelor si a mijloacelor vizuale;
 • Tipuri de participanti;
 • Abordarea participantilor "dificili’’;
 • Cum raspundem intrebarilor dificile. Solutii Practice.
  

Bucuresti


Curs de saptamana: 22, 25, 26, 27 iulie 2017

examen: 7 august 2017 

Interval orar:  09.00 - 17.00

Locatia:Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, 

et. 3, sector 6, Bucuresti


Curs de weekend: 15, 16, 22, 23 Iulie 2017 examen: 26 Iulie 2017

Interval orar: 09.00 - 17.00

Locatia:  Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti


Pret : 650 lei

Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata:ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.


Lectorul cursului  -  Alina Kibbel

                               

alina kibbel - formator
- Trainer international format in companii precum: BCR, HP, DB International, Little London;
- Trainer soft skills, formator, formare de formatori, public speaking, antrenor teambuilding; anteprenor social;
- Peste 3000 de persoane instruite in formare de formatori: cadre didactice, medici, juristi, experti tehnici, manageri;
- Ofera instruire on the job, atat in companii nationale si multinationale, cat si in ministere, agentii guvernamentale, organisme parlamentare;
- Fondator “Bugetarii veseli”;
- Experienta internationala similara: Statele Unite ale Americii, Cipru, unde sustine sesiuni de formare in limba engleza.
Alina Kibbel se perfectioneaza constant la Institutii de invatamant din Germania: Landesinstitut für Lehrerbildung und Schulentwicklung, Elbinselschule si Emilie Wüstenfeld Gymnasium si este la curent cu cele mai noi metode de predare – invatare. Astfel, in cadrul unui program national de eficientizare a invatamantului din Romania si finantat de Ministerul Invatamantului, Alina Kibbel a avut ca responsabilitati oferirea de metode adaptate si personalizate cadrelor didactice.
Alina este trainer soft skills si antreprenor social. Ea susține educatia experientiala, abordand in cursurile ei metode interactive si creative care stimuleaza lucrul in echipa si cunoasterea de sine.
In mediul public livreaza cursuri pentru angajatii din ANP (Agentia Nationala a Penitenciarelor), DGITL si cadrelor didactice din diferite Institutiile de Invatamant de stat. Trainer international HP, Alina a creat si coordonat propria echipa de traineri; Trainer international BRD: trainer si formator pe probleme de management organizational si dezvoltarea abilitatilor de comunicare si prezentare; Trainer international DB International si Little London: tehnici de prezentare, formare de formatori.

Feedback cursanti

 • Foarte interesant, interactiv, prin metodele moderne de predare. Atitudinea formatorului a creat o atmosfera deschisa, s-a pliat pe nevoile si asteptarile grupului, prin flexibilitate, a motivat grupul si a valorizat participantii. Informatiile au fost bine structurate, ample, complete si aplicabile. Bogdan M.
 • Problematica adaptata nevoilor cursantilor, exercitii practice de impact, profesionalismul formatorului. Un curs de success! Florenta B.
   
 • Cursul s-a desfasurat intr-o maniera interactiva, care ne-a determinat sa ne dezvoltam creativitatea si nivelul de implicare, captandu-ne in permanenta atentia. Adrian L.
   
 • Programul “Formator de Formatori” este unul foarte atractiv, cu multe informatii si foarte bine documentat.Pe intreaga perioada desfasurarii cursului, fiecare participant este valorizat, implicat si incurajat, mesajele transmise fiind foarte clare, concise si la obiect. Alina este omul potrivit la locul potrivit, prezenta sa fiind agreabila, ferma, dar in acelasi timp prietenoasa, aducand un plus valoare cursului. Ramona D.
 • A fost unul dintre cele mai interesante, interactive si utile cursuri la care am participat pana in present. Participarea la acest curs o apreciez ca fiind un mare castig. Roxana I.
 • Acest curs mi s-a parut foarte interesant mai ales din punct de vedere practic.  Faptul ca fiecare dintre participanti a fost implicat in egala masura, si au fost folosite foarte multe exemple care au insotit notiuni teoretice, au facut diferenta fata de cursurile la care am participat anterior. Trainerul a fost profesionist, deschis, a stiut sa incurajeze si sa motiveze toti participantii. Mirela P.
 • Acest Interesant, interactiv, coerent, participativ, cu multe exemple practice. Metode de lucru alternative, dinamism, informatii utile pe tot parcursul Trainingului. Adam V.
 • Cursul este foarte util pentru activitatea pe care o desfasor. Structura cursului a fost clara, logica, am primit raspunsuri pertinente si am dobandit cunostinte si abilitati ce vor imbunatati activitatile pe care le desfasor la locul de munca. Liliana S.
 • Programul este unul foarte clar si logic structurat, cu informatii variate si multe concepte noi. Ionela T.
 • Vreau sa-ti multumesc pentru ca mi-ai dat sau mai bine zis ne-ai dat la toti cursantii ceva inestimabil: ti-ai deschis sufletul in fata noastra. Ai stiut cum sa faci "sa fii de-a noastra". Ai livrat cursul ca si cand am fi fost la o discutie amicala, si este lucru cunoscut ca discutiile prietenesti sunt intotdeauna placute si relaxante. Eugenia
 • Cursul Formator este un curs bine structurat, dinamic, bogat in cunostinte ce tin de tehnica instruirii adultilor, de psihologie si de comunicare, transmise printr-o diversitate de metode de instruire, care iti "burdusesc" valiza cu care vei pleca intr-o noua calatorie a vietii - cea de trainer. La capitolul "Altele" din valiza (initiatii vor sti la ce ma refer), influenta covarsitoare ii apartine celui ce ti-a fost trainer. Ramona B.
 • Cursul de Formatori  este un adevarat "life changing". Include tehnici si metode care va vor deschide ochii si inima. Include si abstract si spiritualitate, si jocuri si teorie, iar la final veti descoperi si descatusa energii si resurse pe care nici nu banuiati ca le puteti avea. Va va provoca sa fiti mai buni, mai intelegatori si va va provoca sa faceti intai in voi schimbarea pe care vreti sa o vedeti in exterior (ca sa-l parafrazez pe Gandhi). Daniel Marius S.
 • Excelent curs!!! Adevarat panaceu contra excesului de informatii si suprastimularii digitale care ne trec existenta cotidiana pe pilot automat, blocandu-ne fluxurile energetice! Am intalnit aici oameni minunati, am invatat impreuna multe lucruri noi si despre noi si am profitat cu totii de efectele miraculoase ale acestui curs !!! Felicitari tuturor celor care au ales acest curs !! Eugenia V.
   
   

  Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.

  Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.

  Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .