Curs Manager Proiect Fonduri Structurale

pentru studii superioare

acreditat ANC - cod COR 242101   

Despre curs    

         

Vrei sa cunosti totul despre cum se acceseaza si implementeaza un proiect finantat din fonduri europene? Te invitam sa intri in echipa managerilor de proiect performanti si bine cotati, pe care Euro Best Team ii formeaza incepand cu anul 2007. Cursantii nostri se regasesc in pozitii de top in echipe care implementeaza proiecte finantate prin fonduri structurale. 
La acest curs participa echipe care sa pregatesc sa implementeze proiecte, experti care doresc sa-si actualizeze cunostintele in domeniu, si legislatia specifica accesarii, precum si persoane care doresc sa scrie proiecte si sa conduca echipe in implementare. Lectorii sunt consultanti cu activitate curenta in accesare si actualizeaza permanent materialele de lucru si suportul de curs si ofera participantilor solutii eficiente la problemele reale cu care se confrunta in practica.
manager proiect fonduri structurale

Cursul Manager de Proiect este 100% practic si ofera resurse valoroase pentru scrierea, coordonarea, monitorizarea si raportarea proiectelor. Aplicatiile practice urmaresc tematica si permit elaborarea documentelor cheie din dosarul managerului de proiect, precum cererea de finantare, graficul gant, bugetul proiectului, contractul de finantare, acordul de parteneriat, cererea de plata, cererea de rambursare, raportul tehnico-financiar, executia bugetara, notificari, acte aditionale.   
Cursul se adreseaza absolventilor de studii superioare. La finalul cursului, participantii vor primi certificat de absolvire pentru ocupatia de Manager proiect (cod COR 242101) si supliment descriptiv, care atesta competentele dobandite.
In cadrul cursului, participantii in coordonarea lectorului vor redactata o cerere de finantare, pentru un apel de actualitate.
Pentru evaluare in vederea angajarii in calitate de expert de implementare in cadrul unuia dintre proiectele aflate in derulare la Euro Best Team, dupa finalizarea cursului va rugam sa trimiteti un CV la office@eurobestteam.ro.

 Tematica

 FORMULAR DE INSCRIERE
 • Aplicatie practica: planificarea activitatilor proiectului, verificare eligibilitate, corelare cu ghidul, activitati si subactivitati;
 • Aplicatie practica: elaborarea graficului Gantt conform activitatilor proiectului, verificare si corelare cu activitati, buget, termene de raportare;
 • Aplicatie practica: intocmirea bugetului proiectului, corelare cu prevederile ghidului, perioada de implementare, experti;
 • Aplicatie practica: redactarea sustenabilitatii proiectelor, estimarea si simularea impactului financiar, social, organizational, economic;
 • Aplicatie practica: intocmirea graficului de depunere a cererilor de rambursare, corelarea cu ghidul solicitantului, analiza financiara;
 • Aplicatie practica: redactarea unei notificari catre AM/OI, scop, oportunitate, corelare instructiuni, modalitati de redactare;
 • Aplicatie practica: redactare unei Solicitari de Act Aditional catre AM/OI, scop, oportunitate, corelare instructiuni, redactare;
 • Aplicatie practica: intocmirea unui Raport de Activitate, corelare cu activitati, fisa postului, plan de management, termene de raportare, documente justificative, alocare de timp;
 • Aplicatie practica: intocmirea unui Raport de Progres, corelare cu indicatorii, cu graficul Gantt si planul de management;
 • Aplicatie practica: intocmirea documentelor aferente Cererii de Rambursare, achizitii, contabilitate, fisa de pontaj, salarii, rapoarte de activitate.
  

Curs de zi:  

7, 8, 9 august 2017/ examen: 17 august 2017

Interval orar: 09.00 - 17.00

LocatiaSediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et.3, sector 6, Bucuresti.


Curs de seara: 17, 18, 19, 24, 25 iulie 2017 / examen: 27 iulie 2017

Interval orar: 17.00 - 21.00

 
LocatiaSediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et.3, sector 6, Bucuresti.  

Curs de zi: grupa in formare
Interval orar:09.00 - 17.00

Locatia: Brasov 

In functie de numarul final al persoanelor inscrise va fi stabilita locatia de desfasurare a cursului. 


Pret: 750 lei Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.
 

Contact:  
Telefon: 0311.020.614
Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

 

Lectorii cursului:

 

Liliana Glejaru

lili glejaru
Liliana este trainer autorizat ANC, avand o experienta in formare de peste 10 ani. In paralel, ea desfasoara activitati de consultanta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune, fiind implicata in activitati de scriere a proiectelor, precum si in implementarea lor.
Liliana Glejaru este absolventa a programului Project Management Proffesional Certification la Open University Business School si a colaborat cu organizatii specializate in training si consultanta. A lucrat si lucreaza in proiectarea instalatiilor industriale din cadrul industriei chimice, conducand importante proiecte pentru realizarea unor platforme industriale si instalatii din industria chimica.
In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 80 de sesiuni de instruire atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale. In cadrul Euro Best Team, Liliana sustine cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene inca din anul 2008.
Elena Pavel

elena pavel oferta

 • Consultant si evaluator;
 • A instruit peste 3000 de cursanti in management de proiect, accesare fonduri structurale, politici europene;
 • Sustine workshop-uri pentru scriere cereri de finantare in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta, Galati, Braila;
 • Instruieste in mod curent, on the job, personal din administratia publica in probleme de gestionare a fondurilor structurale;
 • Doctor in economie -  fonduri structurale pentru dezvoltare locala si regionala;
 • Lector si consultant Euro Best Team din 2007.
Elena Pavel este economist, jurist si cadru universitar al Universitatii Romano-Americane, unde preda Politica de Coeziune Economica, Sociala si Teritoriala a  Uniunii Europene si Eficienta Investitiilor, Accesarea Fondurilor Structurale in Romania. 
A participat la numeroase cursuri de perfectionare atat in tara, cat si in strainatate si sustine prelegeri la conferinte nationale si internationale pe teme de dezvoltare economica si accesare de fonduri europene. Elena este trainer autorizat, iar in cadrul Euro Best Team sustine cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene inca din anul 2007.

 

 

Feedback cursanti

 

 • Am invatat la acest curs sa scriu o cerere de finantare plecand de la o nevoie reala de dezvoltare. Am invatat ca mai intai identifici problema, nu vii cu solutie la o problema pe care nu o stii si la care nici macar nu te-ai gandit ca ar putea exista. Am invatat ca obiectivul nu este doar o bifa intr-un proiect ci este coloana vertebrala a intregului tau proiect. Am invatat ca scopul se stabileste inainte de obiective si trebuie sa constituie practic solutia la problema pe care tu ai identificat-o. Am mai invatat ca activitatile nu le copiezi din alte proiecte, ca nu sunt relevante, ci le redactezi cu multa atentie si responsabilitate pe baza directiilor de actiune pe care le-ai stabilit pentru alegerea obiectivelor. Am invatat asadar multe lucruri noi si utile pe care le voi aplica intr-un mod corect in activitatea mea. Un curs excelent si un lector de nota 10! Adriana N.

 

 • Sunt expert intr-un proiect POSDRU  si am ales acest curs la recomandarea unui coleg. Au fost patru zile in care am invatat tot ce ma chinui sa fac de un an de zile. M-am convins cu aceasta ocazie ca fara un curs de specialitate nu ai cum sa te descurci in acest domeniu. Am invatat care sunt livrabilele intr-un proiect POSDRU, care este modalitatea de verificare si de corelare cu instructiunile, cum intocmesti rapoartele de activitate, cum lucrezi in action web si cum organizezi echipa pentru a te incadra in termenele stabilite. Am invatat cum sa intocmesti un act aditional sau o notificare, cum sa tii legatura cu organismul intermediar si cu autoritatea de management. Pe langa toate aceste cunostinte teoretice si practice am invatat cum sa fiu metodic si mai organizat. Sunt convins ca aceasta alegere a fost cea mai buna pentru pregatirea mea in domeniul fondurilor structurale. Alexandra L.  

 • Am participat la un curs foarte aplicat si foarte practic. Nu mi s-a parut un curs usor, dar nici nu-mi doream acest lucru. Am inteles de altfel ca in management de proiect, mai ales in fonduri structurale, trebuie sa fii consecvent si sa te pregatesti non stop. Legislatia este stufoasa si documentatia necesara este complexa. Se vede imediat experienta lectorului dupa siguranta pe care o are in predare si rapunsurile prompte si corecte. Un curs excelent pentru oameni practici si ocupati! Iulian L. 

 • Cursul Manager de Proiect mi-a deschis noi oportunitati de a profesa si sunt bucuros ca am facut aceasta alegere. In fiecare zi oamenii vorbesc despre fonduri structurale, dar este un subiect atat de complex si atat de specific pe care este bine sa nu-l abordezi  fara indrumare speciala. Conteaza foarte mult experienta lectorului si ceea ce faci la curs. Daca lucrurile sunt invatate corect pe urma este simplu sa continui procesul de invatare. Nu stiu cum poti sa mergi inainte daca fundamentul nu este solid si de cea mai buna calitate. Multumesc Elena! Diana I.

 

 • Cursul este pentru cei care vor sa faca un curs bun si serios. Apreciez calitatea si experienta lectorului, organizarea si modul in care lucreaza cu cursantii. Sabina T.

 • Am facut acest curs trimis de compania de telefonie la care lucrez. Am fost placut surprins inca din prima zi de curs, pentru ca totul s-a axat pe exercitii practice, jocuri si dezbateri pe marginea studiilor de caz. Cred ca acest curs este cu adevarat un instrument folositor pentru toti cei care se implica in managementul proiectelor europene. Marian M.

 

 • Eu sunt manager, dar consider ca drumul perfectionarii mele e unul care nu se termina niciodata. Inca o dovada in sensul asta a fost cursul de Manager de Proiect pe care l-am urmat la Euro Best Team. Am ajuns aici dupa ce mi-am trimis 5 dintre angajatii mei la alte cursuri organizate de aceasta firma. Cred ca m-a ajutat sa imi imbunatatesc activitatea, sa ma organizez mai bine, sa-mi prioritizez activitatile si sa dau in permanenta feedback. Eveline D.

 

 

 

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.

Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .