Curs Achizitii Publice in Proiecte Europene
- pentru studii superioare -
Acreditat ANC - Cod COR 214946

Despre curs


Nou! Legislatie actualizata in domeniul achizitiilor publice!
Cursul de achizitii este 100% practic si ofera o experienta valoroasa de invatare atat celor care oferteaza produse si servicii, cat si celor care lanseaza proceduri.
"Procesul de achizitii publice este complex si dinamic, fiind in permanenta evolutie si adaptare. Modificarile legislative, nevoia continua de adaptare la practicile comerciale, gestionarea riscurilor inerente fiecarei achizitii, diversitatea spetelor din domeniu, caracterul concurential al procesului, toate accentueaza nevoia unei pregatiri teoretice solide, cu orientare spre aplicabilitate practica. Cunoasterea legislatiei in domeniu este necesara, dar nu suficienta pentru gestionarea oricarei situatii intalnite; cunostintele privind solutiile posibile, punctele tari si slabe ale acestora si riscurile aferente sunt singurele care permit unui expert in achizitii sa realizeze managementul corect al unui astfel de proces complex." Sorin Turturea, trainer EBT
Procesul achizitiilor este abordat din perspectiva autoritatilor contractante, a beneficiarilor privati implicati in proiecte europene si a ofertantilor. De asemenea, cunostintele dobandite in cadrul cursului sunt aplicabile si in achizitii derulate de entitati private (achizitii realizate conform unor proceduri proprii de unele mari corporatii sau gestionarea unei oferte catre un client privat).
Instruirea se realizeaza intr-o sala de curs moderna, dotata la cel mai inalt standard, care asigura realizarea unor aplicatii practice adaptate noilor reglementari in domeniul achizitiilor publice.
In curs sunt abordate si ultimele reglementari legislative care impun derularea procedurilor de achizitii publice EXCLUSIV PRIN MIJLOACE ELECTRONICE. (depunerea ofertelor in format electronic si gestionarea procesului de deschidere si evaluare a ofertelor online). 
Procesul de formare este interactiv si adaptat la nivelul de experienta si la nevoile cursantilor, nefiind exclusiv o expunere fara aplicabilitate practica. Absolventii acestui curs isi diminueaza mult riscul de a invata din propriile greseli si isi creeaza premisele unor oportunitati sporite de angajare.
Curs Achizitii Publice in Proiecte Europene Curs Achizitii Publice in Proiecte Europene

Tematica

Curs de saptamana: 

 • Perioada: 12 - 26 februarie 2018
 • 12, 13, 14, 15, 16 februarie 2018 / examen: 26 februarie 2018
 • Interval orar: 18.00 - 21.30
 • Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
 • Pret: 750 lei

Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Lectorii cursului

Sorin Turturea

 • Cu o experienta de peste 15 ani in achizitii publice, Sorin este unul din cei mai experimentati specialisti din Romania in domeniul achizitiilor. Are experienta in derularea de proceduri de achizitie publica in institutii ale administratiei centrale (ministere si autoritati publice) si locale (achizitii derulate de peste 35 de consilii judetene si numeroase primarii), unde a asigurat atribuirea a mai mult de 100 de contracte de achizitii de lucrari si a peste 500 de contracte de achizitii de produse si servicii din categorii extrem de diverse. Experienta lui acopera intreg ciclul de management al achizitiilor publice si domeniile conexe acestora (economic, juridic), precum si relatia cu institutiile de supervizare, audit si control.
 • De asemenea, Sorin are o bogata experienta in mediul privat, unde a realizat achizitii in cadrul unor firme de consultanta cu activitate la nivel national si international. In aceasta calitate a atribuit si implementat peste 500 de contracte de achizitii publice de produse si servicii, acoperind nevoile cele mai frecvent intalnite in cadrul unor proiecte cu finantare europeana.
 • In total, valoarea contractelor de achizitii atribuite si pentru care a avut responsabilitate directa pentru atribuirea si implementarea contractelor se ridica la peste 50 de milioane de euro. Faptul ca a asigurat si implementarea contractelor atribuite ii permite sa includa in documentatiile elaborate solutii pentru toate situatiile previzibile.
 • Majoritatea achizitiilor realizate, atat in sectorul public, cat si in cel privat, au fost derulate in cadrul unor proiecte cu finantare externa (Banca Mondiala, Uniunea Europeana, Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, USAID etc), care au avut beneficiari din domenii diverse (guvern, ministere, justitie, ONG-uri). Prin urmare, Sorin va putea asigura transmiterea atat a unor cunostinte teoretice, cat si transpunerea acestora in aplicatii practice adaptate la realitatile concrete ale proiectelor.
 • In calitate de expert selectat de Ministerul Fondurilor Europene, Sorin a asigurat controlul privind legalitatea a peste 100 de contracte de achizitii realizate in cadrul unor proiecte cu finantare europena. Aceasta ii permite sa prezinte aspectele privind achizitiile inclusiv din prisma institutiilor de control, ceea ce micsoreaza riscurile de nereguli.
 • Nu in ultimul rand, Sorin a avut responsabilitatea depunerii mai multor oferte, cu o valoare totala de peste 10 milioane de euro, contribuind cu succes, prin experienta sa, la castigarea unor contracte atat in Romania, cat si in strainatate (inclusiv contracte semnate cu Comisia Europeana). Intelegerea procesului achizitiilor din perspectiva ofertantului permite identificarea celor mai potrivite solutii pentru spetele intalnite in practica .
Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.