Curs Auditor de Calitate
- pentru studii superioare -
Acreditat ANC - Cod COR 214130

Obiective  


Cursul Auditor al Calitatii se adreseaza tuturor responsabililor care doresc sa reduca pierderile si risipa in cadrul organizatiilor si, totodata sa evalueze corect procesele interne de management.  La acest curs participa manageri de calitate, manageri de procese, persoane responsabile cu auditul intern al sistemelor de management, ingineri, economisti, persoane din domeniul IT, avocati, medici.

Cursul Auditor al Calitatii pregateste specialisti cu abilitati analitice, capabili sa aprecieze situatiile în mod realist, obiectiv, sa inteleaga operatiuni complexe, sa aiba capacitate de examinare si sa inteleaga rolul unitatilor individuale din cadrul unei organizatii. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare.
Curs Auditor de Calitate

Tematica

Bucuresti

  • Perioada: 18 - 29 septembrie 2017 
  • 18, 19, 20, 21, 22 septembrie 2017 / examen: 29 septembrie 2017
  • Interval orar: 17.00 - 21.00
  • Locatia: Sediul Euro Best Team, Str. Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret: 650 lei

Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata:ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Lectorii cursului

Daniela Morar

- Trainer autorizat -

  • Daniela Morar este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani pe piata de training si preda cursul acreditat ANC - Managementul documentelor, secretariat si elemente de protocol. Lectorul a pregatit pana acum, atat in cadrul cursului, cat si on the job, secretare de la importante companii nationale si multinationale, precum si secretare din administratia publica. 
  • Daniela Morar a conceput un program de instruire original, bazat pe organizare, utilizarea optima a tehnologiei si aparaturii de birou, buna comunicare si disciplina.
  • Daniela este lector acreditat ANC si are certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul managementului, calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei.

Raluca Lazea

- Consultant si evaluator in domeniul mediului -

  • Raluca este consultant si evaluator in domeniul mediului de peste 10 ani, fiind specializata in evaluarea, proiectarea si implementarea sistemelor de management al mediului. In anul 2006 a urmat programul postuniversitar GREEN GLOBE (standard specific in turism care vizeaza respectarea celor mai inalte cerinte privind protejarea mediului inconjurator) si programul TRUST MARK (marca calitatii in constructii), programe sustinute de lectori din Marea Britanie. Raluca Lazea preda cursurile de auditor de mediu si manager sistem de mediu inca din anul 2006. De asemenea, Raluca sustine in cadrul organizatiilor instruiri interne in domeniul mediului si al calitatii. In ultimii ani a colaborat la implementarea a numeroase proiecte finantate prin Programului Transfrontalier RO-BG 2007-2013 si a elaborat un proiect de finantare in valoare de 5.8  milioane euro, ce are ca scop protejarea mediului inconjurator. In cadrul programului POS Mediu, Raluca a elaborat proiecte privind implementarea standardului de mediu si calitate in activitatile organizatiilor.
  • Raluca Lazea este absolventa a Facultatii de Matematica -Tehnologie Informatica si a Facultatii de Management - Marketing in Afaceri Economice. In cadrul Euro Best Team, Raluca este lector pentru cursurile de Auditor de Mediu si Manager Sistem de Mediu.

Feedback Cursanti

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.