Curs Auditor de Mediu
- pentru studii superioare -
Acreditat ANC - Cod COR 325703

Obiective

 

Cursul Auditor de Mediu pregateste participantii pentru organizarea desfasurarii auditului de mediu, planificarea auditului, analiza preliminara a documentatiei, realizarea auditului de mediu, intocmirea rapoartelor, completarea documentelor de lucru precum si pentru coordonarea echipei de audit, monitorizarea respectarii normelor impuse de legislatia privind protectia mediului.

Programul de formare se adreseaza managerilor generali, responsabillilor in domeniul mediului, directorilor, sefilor de departamente dintr-o organizatie, personalului cu atributii de control si verificare din cadrul autoritatilor publice sau ONG-uri, persoanelor care doresc să obţina certificarea de auditori. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare.

Curs Auditor de Mediu

Tematica

  • Perioada: 4 - 8 septembrie 2017
  • 4, 5, 6, 7, 8 septembrie 2017 examen: data de examen va fi comunicata dupa inceperea cursului
  • Interval orar: 17:00 - 21:00
  • LocatiaSediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret : 550 lei

Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Lectorii cursului

Daniela Morar

- Trainer autorizat -

  • Daniela Morar este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani pe piata de training si preda cursul acreditat ANC - Managementul documentelor, secretariat si elemente de protocol. Lectorul a pregatit pana acum, atat in cadrul cursului, cat si on the job, secretare de la importante companii nationale si multinationale, precum si secretare din administratia publica. 
  • Daniela Morar a conceput un program de instruire original, bazat pe organizare, utilizarea optima a tehnologiei si aparaturii de birou, buna comunicare si disciplina.
  • Daniela este lector acreditat ANC si are certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul managementului, calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei.

Feedback Cursanti

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.