Curs Auditor de Mediu
- pentru studii superioare -
Acreditat ANC - Cod COR 325703

Obiective

 

Cursul Auditor de Mediu pregateste participantii pentru organizarea desfasurarii auditului de mediu, planificarea auditului, analiza preliminara a documentatiei, realizarea auditului de mediu, intocmirea rapoartelor, completarea documentelor de lucru precum si pentru coordonarea echipei de audit, monitorizarea respectarii normelor impuse de legislatia privind protectia mediului.

Programul de formare se adreseaza managerilor generali, responsabillilor in domeniul mediului, directorilor, sefilor de departamente dintr-o organizatie, personalului cu atributii de control si verificare din cadrul autoritatilor publice sau ONG-uri, persoanelor care doresc să obţina certificarea de auditori. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare.

Curs Auditor de Mediu

Tematica

  • Perioada: grupa in formare
  • Interval orar: 17:00 - 21:00
  • LocatiaSediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret : 550 lei

Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Lectorii cursului

Daniela Morar

- Trainer autorizat si consultant in domeniul mediului -

  1. Daniela Morar este trainer autorizat si preda cursuri de mediu de peste 15 ani. Daniela Morar este consultant in domeniul mediului si elaboreaza strategii de investitii, de gestionare a problemelor de mediu, deseuri, apa, energie. 

 

  1. Daniela Morar detine certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei. Daniela instruieste atat persoane din mediul privat, cat si persoane din administratia publica. 

Feedback Cursanti

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.