Curs Business Etiquette
- pentru a atrage atenția și interesul clienților și a crește vânzările-

Obiective   


Business etiquette ofera regulile si normele de comportament specifice mediului de afaceri pentru ca angajatii si managerii sa stie cum sa se pregătească pentru o întâlnire de afaceri, cum să facă o impresie pozitivă, cum să se îmbrace corespunzător. Fiecare ţară are reguli diferite de business etiquette în funcţie de mediul cultural specific. Cunoaşterea acestor diferenţe este foarte utilă în relaţiile economice internaţionale şi în stabilirea unui parteneriat global.

Prin participarea la acest training, formabilii vor înţelege conceptul de business etiquette în relaţia lor cu colegii, partenerii, clienţii, angajatorii şi vor avea abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a –şi clădi imaginea personală şi implicit imaginea companiei. Cursanţii vor dobândi un comportament corespunzător diferitelor evenimente sociale.       

Curs Business Etiquette

Sesiuni deschise

Cui se adreseaza:

  • Personal şi manageri din departamentele de vânzări, comercial, comunicare, marketing, dezvoltare, persoane care organizeaza evenimente la nivel national si international, traineri, teamleaderi/ supervizori

Metode de predare:

  • Învăţarea noţiunilor
  • Exemplificarea teoriei
  • Studii de caz
  • Role play

Durata: 2 zile, 6 ore/ zi

Locatia: sediul Euro Best Team - București, sediul beneficiarului (cursuri in-house) sau altă locație propusă

Contact: 0311.020.614
imagine

Tematica

Beneficii

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.