Curs Business Social Media

Obiective

 

Social media, ca instrument de marketing, este esenţial pentru oamenii de business şi de marketing interesaţi de dezvoltarea unei afaceri sau construirea unui brand personal. Abordarea corectă a canalelor social media conduce la atingerea obiectivelor de business propuse. Cursul se adresează tinerilor întreprinzători, angajaţilor din domeniul marketing, comunicare şi PR, absolvenţilor de Marketing online, SEO începători şi  avansaţi, Google AdWords, pasionaţilor de social-media.

Business Social Media este un curs intensiv, 100% practic, cu numeroase aplicatii menite sa dezvolte abilitatile de utilizare a retelelor de comunicare online, intr-un mod cat mai eficient. 

La finalul cursului, participantii vor primi diploma de absolvire - Euro Best Team.

Curs Business Social Media

Lectorii cursului

Alina Mocovan

- Expert in Relatii Publice si Comunicare -

  • Alina este expert in Relatii Publice si Comunicare cu o experienta in domeniu de peste 13 ani. De-a lungul timpului a coordonat campanii de PR si comunicare si a gestionat situatii de criza pentru companii nationale, multinationale si ONG-uri precum Eurocopter, ISAF, Petrom, Population Services International, Henkel, Mercury Research, Pegas sau Allview.
  • Alina Mocovan este absolventa de litere si s-a specializat in comunicarea corporate si de produs,  relatia cu media, comunicarea de criza, CSR, organizare de evenimente.
  • Este membru in echipa de lectori Euro Best Team incepand din 2012.  Pana in prezent a sustinut numeroase sesiuni de curs, fiind unul dintre cei mai experimentati lectori ai echipei.

Sesiuni deschise

Bucuresti
  • Perioada: grupa in formare
  • Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret: 500 lei

Contact : 0311.020.614
Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Tematica

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.