Curs Consilier Orientare privind Cariera
pentru studii superioare
Acreditat ANC - Cod COR 242306

Obiective 

 

Cursul identifica activitatile specifice consilierii in cariera, ce vizeaza aspecte de natura cognitivaafectiva si actionala prin metode de autocunoastere si tehnici de imbunatatire a performantelor individuale, formare permanenta, ameliorarea imaginii de sine, planificare si utilizare in mod corespunzator a tehnicilor de cautare a unui loc de munca.
 
Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare precum: specialisti din domeniul administrativ, resurse umane  managerilor de companii, psihologilor, angajatilor din departamentele de relatii publice si comunicare, persoanelor care doresc sa se reorientaze in cariera, pedagogilor, asistentilor sociali, absolventilor de drept sau stiinte socio-umane. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare.
Curs Consilier Orientare privind Cariera

Lectorii cursului

Liviu Dragoman

  • Liviu Dragoman detine o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si relatiilor publice si preda cursul de public speaking atat in companii private cat si in institutii publice. Lectorul preda cursuri de comunicare verbala si paraverbala, cursuri de gestionare a situatiilor de criza, cursuri pentru organizare de evenimente, organizare de campanii publice.
  • Liviu Dragoman este absolvent al Facultatii de Drept din Craiova si a obtinut titlul de Doctor la Universitatea Nationala de Aparare din Bucuresti, in stiinte militare.

Feedback Cursanti

Sesiuni deschise

  • Curs de saptamana: grupa in formare
  • Interval orar: 09.00 - 17.00
  • Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret: 750 lei

Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Tematica

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.