Curs Expert accesare fonduri structurale

Obiective  

 

Cursul Expert Accesare Fonduri Structurale este un curs practic sustinut de experti evaluatori de proiecte europene. Cursul ofera competente pentru implementarea cu succes a proiectelor europene si se adreseaza atat persoanelor implicate in derularea proiectelor, cat si celor care vor sa devina experti in proiecte europene. Cursantii sunt familiarizati cu mediul legistativ si institutional, dar si cu proceduri, regulamente, instructiuni, obligatorii in procesul de implementare. Aplicatiile sunt bazate pe elaborarea unor documente esentiale: actul aditional, notificarea, raportul tehnico-financiar, cererea de rambursare, raport de monitorizare, raport de progres, procedura de achizitie.       

Cursul este acreditat ANC si se adreseaza absolventilor de studii superioare. In urma absolvirii acestui curs, participantii vor primi certificat de absolvire pentru ocupatia de Expert accesare fonduri structurale - cod COR 242213. 
Curs Expert accesare fonduri structurale

Sesiuni deschise

Perioada curs: grupa in formare

Durata: 5 zile

Locatia: Brasov
In functie de numarul final al persoanelor inscrise si disponibilitatea unitatilor hoteliere, va fi stabilita locatia de desfasurare a cursului. 

Tarif instruire: 700 Lei/ persoana/ curs

Tarif cazare: 1400 Lei/ 5 nopti/ camera dubla, pensiune completa

Gratuite insotitor

** Tariful poate suferi usoare modificari in functie de unitatea hoteliera aleasa

*** Cazarea se face cu o zi inainte de inceperea cursului, in seara de duminica.

Contact: 

Modalitati de plata: Ordin de plata, cu cardul sau cash la sediul nostru

Tematica

Beneficii

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.