Curs Expert Parteneriat Public Privat
Acreditat ANC - Cod COR 242221

Obiective


Cursul Expert/Specialist in Parteneriat Public se adreseaza atat reprezentantilor sectorului privat, cat si institutiilor publice locale si centrale,  societatii civile (ONG-uri, institutii culturale, de invatamant).
 
In cadrul Cursului Expert PPP veti invata sa initiati un proiect PPP, sa identificati partenerii/ investitorii potriviti, sa elaborati planul de investitie, sa stabiliti echipa, sa elaborati bugetul, indicatorii de monitorizare, evaluare si raportare.

Cursul este acreditat ANC si este deschis absolventilor de studii superioare.
Curs Expert Parteneriat Public Privat

Lectorii cursului

Bogdan Puscas

  • Bogdan Puscas este trainer si consultant in domeniul achizitiilor publice cu o bogata experienta in elaborarea, evaluarea si incheierea contractelor de achizitii publice, atat pentru autoritatile locale cat si pentru mediul privat.
  • Bogdan Puscas a oferit consultanta si expertiza companiilor din mediul privat din Romania atat din perspectiva ofertantilor economici, cat si din cea a autoritatilor contractante in vederea gestionarii eficiente si a implementarii cu succes a procedurilor de achizitie publica in acord cu prevederile legislatiei achizitiilor publice in vigoare la nivel national si european.
  • Bogdan Puscas a contribuit la elaborarea Programului Anual al Achizitiilor Publice in cadrul MECTS si a participat in calitate de expert coordonator la implementarea procedurilor de achizitii publice cu o valoare totala estimata de peste 300 milioane lei, in numeroase proiecte europene.

Sesiuni deschise

Bucuresti
  • Perioada:  grupa in formare
  • Interval orar: 17:00 - 21:00
  • Locatia: Sediul EBT, Str. Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret: 750 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul, pe site, online (in formular).

Tematica

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.