Curs Formator
- pentru studii superioare -
Acreditat ANC - Cod COR 242401

Obiective

 

Cursul Formator este un curs inovativ, care se diferentiaza prin stilul modern, flexibil, practic, interactiv si tehnicile de formare de ultima ora. Alina Kibbel, trainerul cursului, are experienta internationala si ofera un antrenament bazat pe metode utilizate in acest moment in Germania, Franta, Spania. Cursul reprezinta o noutate in Romania prin combinatia de tehnici de dezvoltare personala cu metode experimentale de organizare si livrare.

Acest curs pune accent pe exercitiile practice, inedite, care dezvolta abilitatile personale si profesionale si ofera participantilor o viziune clara despre ce trebuie sa fie un bun formator. Numerosi cursanti formati la Euro Best Team sunt traineri recunoscuti si apreciati in organizatiile nationale si multinationale in care isi desfasoara activitatea de formare.
Curs Formator

Tematica

Bucuresti
 • Perioada: 19  februarie - 5 martie 2018 (Curs de saptamana)
 • 19, 20, 21, 22 februarie 2018 / examen: 5 martie 2018
 • Interval orar: 09.00 - 17.00
 • Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti

Pret : 650 lei

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plataordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Lectorii cursului

Alina Kibbel

- Trainer international -

 • Trainer international format in companii precum: BCR, HP, DB International, Little London;
 • Trainer soft skills, formator, formare de formatori, public speaking, antrenor teambuilding; anteprenor social;
 • Peste 3000 de persoane instruite in formare de formatori: cadre didactice, medici, juristi, experti tehnici, manageri;
 • Ofera instruire on the job, atat in companii nationale si multinationale, cat si in ministere, agentii guvernamentale, organisme parlamentare;
 • Fondator “Bugetarii veseli”;
 • Experienta internationala similara: Statele Unite ale Americii, Cipru, unde sustine sesiuni de formare in limba engleza.
 • Alina Kibbel se perfectioneaza constant la Institutii de invatamant din Germania: Landesinstitut für Lehrerbildung und Schulentwicklung, Elbinselschule si Emilie Wüstenfeld Gymnasium si este la curent cu cele mai noi metode de predare – invatare. Astfel, in cadrul unui program national de eficientizare a invatamantului din Romania si finantat de Ministerul Invatamantului, Alina Kibbel a avut ca responsabilitati oferirea de metode adaptate si personalizate cadrelor didactice.
 • Alina este trainer soft skills si antreprenor social. Ea susține educatia experientiala, abordand in cursurile ei metode interactive si creative care stimuleaza lucrul in echipa si cunoasterea de sine.
 • In mediul public livreaza cursuri pentru angajatii din ANP (Agentia Nationala a Penitenciarelor), DGITL si cadrelor didactice din diferite Institutiile de Invatamant de stat. Trainer international HP, Alina a creat si coordonat propria echipa de traineri; Trainer international BRD: trainer si formator pe probleme de management organizational si dezvoltarea abilitatilor de comunicare si prezentare; Trainer international DB International si Little London: tehnici de prezentare, formare de formatori.

Scrisori de la participanti

Feedback Cursanti

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.