Curs Interviu pentru Admitere Magistratura 2019
Bucuresti
10 mai - 18 iunie 2019

Obiective


Luand in considerare feedbackurile si recomandarile cursantilor, incepand cu toamna anului 2012, Euro Best Team a introdus in programul de pregatire pentru admiterea la magistratura inca doua cursuri: Curs de Rationament Logic si Seminar de pregatire pentru proba Interviu.
Cele doua cursuri acopera doua probe, care aparent nu necesita o pregatire specializata, dar care fac diferenta in punctajul de concurs. 
Sunt invitati sa se inscrie absolventii facultatilor de drept precum si juristii din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturii -  fostii judecatori si procurori, avocati, notari, asistenti judiciari, consilieri juridici, personalul  de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului etc.
Curs Interviu pentru Admitere Magistratura 2019

Lectorii cursului

Livia Mohirta - Interviu

  • Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti);
  • Detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. Are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor;
  • Este cercetator DICE (proiect international Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala - studii aprofundate MBA Open University Londra.

Feedback Cursanti

Sesiuni deschise

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti.
Pret: 980 de lei / 3 sedinte de curs (6 ore) in perioada 10 mai  - 18 iunie 2019
Date de Contact: 
  • Telefon: 0756 065 296
  • E-mail: office@eurobestteam.ro
  • Modalitati de plata: (toate taxele incluse, nu se percepe nicio taxa suplimentara)

Tematica

Seminarul de pregatire pentru sustinerea interviului in vederea admiterii in magistratura urmareste atat aspectele formale cat si agenda ascunsa a acestei probe, si anume evidentierea  trasaturilor de personalitate si a tipurilor de reactii, aptitudini si comportamente pe care candidatul le manifesta intr-un context profesional.
 
In cadrul seminarului sunt exersate tehnici de prezentare si argumentare, tehnici de comunicare, de motivare, precum si aplicatii specifice care sa-i pregateasca pe candidati sa sustina eseul argumentativ in fata comisiei. Tematica seminarului acopera elementele specifice ale acestei probe si are un puternic caracter practic.

Seminarul este structurat in doua parti:
Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.