Curs Management financiar proiecte europene

Obiective


Un bun management financiar ajuta organizatiile sa aiba capacitatea de a gestiona resursele financiare, in corelatie cu celelalte resurse implicate, respectand in acelasi timp rigorile impuse de finantatori si lege. Companiile care deruleaza proiecte cu finantare europeana trebuie sa aiba un management financiar bine pus la punct, actualizat cu legislatia, normele, documentele, reglementarile aferente liniei de finantare a proiectului.

Acest curs are aplicabilitate imediata, deoarece ofera participantilor toate abilitatile necesare pentru intelegerea modului in care o organizatie trebuie sa se pregateasca pentru gestionarea fondurilor nerambursabile din proiectele europene si a modalitatilor de a construi un buget in functie de activitatile planificate, timpul disponibil si capacitatea organizatiei.

Cursul este construit in urma experientei noastre de peste 9 ani in livrarea de cursuri pentru fonduri structurale si in implementarea de proiecte europene si se adreseaza persoanelor din departamentele financiare, care sunt implicate sau doresc sa lucreze in proiecte cu finantare europeana. La finalul cursului, participantii vor primi diploma de absolvire - Euro Best Team.

Curs Management financiar proiecte europene

Lectorii cursului

Luminita Neagoe

- Expert Contabil si membru al Corpului Expertilor Contabili din Romania -

  • Economist si jurist de profesie, expert in Dreptul Munci;
  • Manager financiar in proiecte sistemice, manager resurse umane in proiecte POSDRU, in cadrul carora a gestionat toate activitatile legate de recrutarea, selectia, salarizarea si evaluarea personalului;
  • A lucrat in peste 15 proiecte cu fonduri europene finantate in perioada 2007-2013;
  • Este unul dintre cei mai bine cotati experti in domeniul financiar, este trainer acreditat si sustine de peste 10 ani cursuri practice in domeniul financiar-contabil si resurse umane;
  • Este absolventa a Academiei de Studii Economice si a Facultatii de Drept din Bucuresti, a Masterului in Contabilitate, Control si Expertiza, in cadrul ASE Bucuresti. Luminita a urmat mai multe programe de instruire si sustine traininguri personalizate in cadrul companiilor.

Sesiuni deschise

      Bucuresti
  • Perioada: grupa in formare
  • Interval orar: 09:00-17:00
Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et.3, sector 6, Bucuresti.

Pret: 750 Lei

Contact:

0311.020.614

 

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Tematica

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.