Curs Manager Sistem de Mediu
- pentru studii superioare -
Acreditat ANC - Cod COR 325702

Obiective

 

Alege optiunea perfecta pentru dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare in elaborarea, implementarea si imbunatatirea sistemului de management de mediu, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001!

Cursul are caracter practic, astfel, 85% din continut este predat sub forma de aplicatii de audit intern si extern de mediu, analiza problemelor, identificarea solutiilor, aplicarea politicilor de mediu.

La curs pot participa: functionari publici, responsabili cu managementul de mediu din cadrul companiilor sau din organizatii nonguvernamentale, persoane care lucreaza in structuri de programare, implementare si monitorizare a Programului Operational Sectorial de Mediu – AM si OI, precum si persoane care se pregatesc pentru o cariera in domeniul protectiei mediului. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare.

Curs Manager Sistem de Mediu

Tematica

Bucuresti - Grupa in formare
  • Interval orar: 09:00 - 17:00
  • Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret: 700 lei

Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Lectorii cursului

Daniela Morar

- Trainer autorizat -

  1. Daniela Morar este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani pe piata de training si preda cursul acreditat ANC - Managementul documentelor, secretariat si elemente de protocol. Lectorul a pregatit pana acum, atat in cadrul cursului, cat si on the job, secretare de la importante companii nationale si multinationale, precum si secretare din administratia publica. 
  2. Daniela Morar a conceput un program de instruire original, bazat pe organizare, utilizarea optima a tehnologiei si aparaturii de birou, buna comunicare si disciplina.
  • Daniela este lector acreditat ANC si are certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul managementului, calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei.

Raluca Lazea

- Consultant si evaluator in domeniul mediului -

  • Raluca este consultant si evaluator in domeniul mediului de peste 10 ani, fiind specializata in evaluarea, proiectarea si implementarea sistemelor de management al mediului. In anul 2006 a urmat programul postuniversitar GREEN GLOBE (standard specific in turism care vizeaza respectarea celor mai inalte cerinte privind protejarea mediului inconjurator) si programul TRUST MARK (marca calitatii in constructii), programe sustinute de lectori din Marea Britanie. Raluca Lazea preda cursurile de auditor de mediu si manager sistem de mediu inca din anul 2006. De asemenea, Raluca sustine in cadrul organizatiilor instruiri interne in domeniul mediului si al calitatii. In ultimii ani a colaborat la implementarea a numeroase proiecte finantate prin Programului Transfrontalier RO-BG 2007-2013 si a elaborat un proiect de finantare in valoare de 5.8  milioane euro, ce are ca scop protejarea mediului inconjurator. In cadrul programului POS Mediu, Raluca a elaborat proiecte privind implementarea standardului de mediu si calitate in activitatile organizatiilor.
  • Raluca Lazea este absolventa a Facultatii de Matematica -Tehnologie Informatica si a Facultatii de Management - Marketing in Afaceri Economice. In cadrul Euro Best Team, Raluca este lector pentru cursurile de Auditor de Mediu si Manager Sistem de Mediu.

Scrisori de la participanti

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.