Curs Public Speaking

Obiective

 

Capacitatea de a vorbi în public este o abilitate indispensabilă, pentru că de fluența discursului și de capacitatea de a convinge depind de multe ori reușitele noastre profesionale și personale. Discursul public implică utilizarea mai multor abilități și cunoștințe din diverse arii de expertiză, cu scopul de a transmite mesajul in mod eficient si cu rezultatele asteptate.

Cursul dezvoltă abilitatea de a crea şi susţine un discurs puternic în prezentări de business, cât şi în orice audienţă unde se doreşte un impact major, urmărind reacțiile de moment ale publicului. Participanții vor putea folosi în orice altă situaţie din viaţă încrederea dobândită din experienţa prezentării în public, prin gestionarea eficientă a transmiterii unui mesaj.

La finalul cursului, participantii vor primi diploma de absolvire - Euro Best Team.

Curs Public Speaking

Lectorii cursului

Anca Sigartau

  • Renumita actrita de teatru si film, regizoare de spectacole de teatru, compozitoare si interpreta de muzica de jazz, Anca Sigartau s-a remarcat inca din studentie, cand a obtinut premiul pentru cea mai buna actrita, la „Gala Tinerilor Actori“ de la Costinesti din 1989. A urmat, in 1991, premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol de comedie – Puck, din „Visul unei nopti de vara“, celebrul spectacol regizat de Liviu Ciulei, dar si premiul I obtinut de studentii sai de la Westminster Schools of Augusta – Georgia, Statele Unite (carora le-a fost profesoara timp de un an), cu spectacolul „The Forces of Light“ pe care l-a regizat.
  • A tradus, regizat si apoi a jucat in spectacolul „Vreau sa fiu actrita“, de Robert Mauro, de la Teatrul Bulandra, iar colaborarea cu Teatrul „Ion Creanga“ s-a concretizat in spectacolul „Baloane colorate“. Roluri importante a avut si in filmele „Si totul era nimic“, „Margo“, „Amen“ si, in cel mai recent, „Schimb valutar“.
  • Anca Sigartau are numeroase participari in festivaluri nationale si internationale, a efectuat turnee cu spectacole in Germania, Egipt, Columbia, Costa Rica, Franta, Grecia, Anglia, Italia, Japonia, Israel. Din anul 1991 face parte din trupa Teatrului Bulandra si colaboreaza, de asemenea, si cu Teatrul Metropolis.
  • In anul 2010 a sustinut Doctoratul in Arte /Magna Cum Laudae-cu teza de doctorat “Actorul si problema libertatii de creatie”.

Feedback Cursanti

Sesiuni deschise

  • Perioada: grupa in formare
  • Durata curs: 2 zile
  • Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Locatia: Sediul EBT, Str. Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret: 700 lei

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul, pe site, online (in formular).

Tematica

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.