Curs Relatii Publice si Comunicare
Acreditat ANC - Cod COR 333906

Obiective


Cursul de relatii publice si comunicare propune o abordare interactiva a strategiilor de promovare si PR, care stimuleaza creativitatea participantilor si contribuie la dobandirea cunostintelor in mod eficient. Cursantii inteleg rolul esential al activitatilor de PR in mixul de marketing, fiind capabili ca la finalul celor 4 zile de curs sa realizeze si sa implementeze un plan de comunicare complex.
Acest curs este adaptat nevoilor curente ale companiilor private si instituţiilor publice si se adreseaza atat persoanelor care sunt la inceput de cariera, profesionistilor care isi doresc improspatarea si completarea cunostintelor, precum si antreprenorilor sau persoanelor de decizie interesate de insusirea de cunostinte necesare pentru promovarea companiei. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare si medii.
Curs Relatii Publice si Comunicare

Lectorii cursului

Alina Mocovan

- Expert in Relatii Publice si Comunicare -

  • Alina este expert in Relatii Publice si Comunicare cu o experienta in domeniu de peste 13 ani. De-a lungul timpului a coordonat campanii de PR si comunicare si a gestionat situatii de criza pentru companii nationale, multinationale si ONG-uri precum Eurocopter, ISAF, Petrom, Population Services International, Henkel, Mercury Research, Pegas sau Allview.
  • Alina Mocovan este absolventa de litere si s-a specializat in comunicarea corporate si de produs,  relatia cu media, comunicarea de criza, CSR, organizare de evenimente.
  • Este membru in echipa de lectori Euro Best Team incepand din 2012.  Pana in prezent a sustinut numeroase sesiuni de curs, fiind unul dintre cei mai experimentati lectori ai echipei.

Feedback Cursanti

Sesiuni deschise

  • Perioada: grupa in formare
  • Interval orar : 17.00 - 21.00
  • Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret: 650 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Tematica

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.