Curs Secretara - Managementul documentelor si elemente de protocol
- pentru studii medii sau superioare -
Acreditat ANC - Cod COR 412001

Obiective


Cursul oferă un cadru strategic de organizare şi control al întregii activităţi de secretariat şi răspunde oricăror exigenţe de management. Acest curs este adresat personalului cu studii medii sau studii superioare, care lucrează în cabinete, secretariate, departamente de relații publice, care se confruntă cu un volum mare de activităţi şi de responsabilităţi.

Participanţii elaborează, în coordonarea lectorului experimentat, documentele esenţiale în procesele de comunicare, protocol şi organizare a activităţii de secretariat. Certificarea ANC obținuta este cea pentru ocupația de Secretara, cod COR 412001.
Curs Secretara - Managementul documentelor si elemente de protocol

Lectorii cursului

Daniela Morar

- Trainer autorizat -

  1. Daniela Morar este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani pe piata de training si preda cursul acreditat ANC - Managementul documentelor, secretariat si elemente de protocol. Lectorul a pregatit pana acum, atat in cadrul cursului, cat si on the job, secretare de la importante companii nationale si multinationale, precum si secretare din administratia publica. 
  2. Daniela Morar a conceput un program de instruire original, bazat pe organizare, utilizarea optima a tehnologiei si aparaturii de birou, buna comunicare si disciplina.
  • Daniela este lector acreditat ANC si are certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul managementului, calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei.

Feedback Cursanti

Sesiuni deschise

  • Perioada: grupa in formare
  • Interval orar: 17.00 - 21.00
  • Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret: 690 Lei (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Tematica

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.