Curs Specialist Managementul Deseurilor
- pentru studii superioare -
Acreditat ANC - Cod COR 325713

Obiective

 

Cursul se adreseaza tuturor companiilor si institutiilor generatoare /producatoare de deseuri: fabrici, santiere, ateliere, hale industriale, uzine, societati responsabile de gestionarea si depozitarea gunoiului menajer, societati care detin sau produc deseuri electronice, echipamente de iluminat, aparate de uz casnic etc.

La curs se vor identifica tipurile de deseuri generate in cadrul firmei si se vor analiza tipurile de documente care se intocmesc in conformitate cu cerintele legale privind protectia mediului: fise evidenta deseuri, evidente consumuri, aspecte de mediu, tipuri de deseuri generate, programe de management de mediu, planul de gestionare  a deseurilor, metode de prevenire si protectie a mediului, masuri privind reducerea poluarii, rapoarte, declaratii, conform Legii 211 din 2011. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare.

Curs Specialist Managementul Deseurilor

Tematica

Bucuresti - grupa in formare
  • Interval orar: 09.00 - 17.00
  • Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti
  • Pret390 lei

Taxa de eliberare a diplomei este inclusa.

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Lectorii cursului

Raluca Lazea

- Consultant si evaluator in domeniul mediului -

  • Raluca este consultant si evaluator in domeniul mediului de peste 10 ani, fiind specializata in evaluarea, proiectarea si implementarea sistemelor de management al mediului. In anul 2006 a urmat programul postuniversitar GREEN GLOBE (standard specific in turism care vizeaza respectarea celor mai inalte cerinte privind protejarea mediului inconjurator) si programul TRUST MARK (marca calitatii in constructii), programe sustinute de lectori din Marea Britanie. Raluca Lazea preda cursurile de auditor de mediu si manager sistem de mediu inca din anul 2006. De asemenea, Raluca sustine in cadrul organizatiilor instruiri interne in domeniul mediului si al calitatii. In ultimii ani a colaborat la implementarea a numeroase proiecte finantate prin Programului Transfrontalier RO-BG 2007-2013 si a elaborat un proiect de finantare in valoare de 5.8  milioane euro, ce are ca scop protejarea mediului inconjurator. In cadrul programului POS Mediu, Raluca a elaborat proiecte privind implementarea standardului de mediu si calitate in activitatile organizatiilor.
  • Raluca Lazea este absolventa a Facultatii de Matematica -Tehnologie Informatica si a Facultatii de Management - Marketing in Afaceri Economice. In cadrul Euro Best Team, Raluca este lector pentru cursurile de Auditor de Mediu si Manager Sistem de Mediu.

Feedback Cursanti

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.