Seminar Admitere Magistratura si Avocatura 2017
- GRATUIT -
Bucuresti - 23 Mai 2017, Euro Best Team

Obiective


Marti, 23 mai 2017, Euro Best Team organizeaza Seminarul Gratuit Admitere Magistratura si Avocatura 2017. Seminarul se adreseaza absolventilor de drept care se pregatesc pentru admiterea in Magistratura si Avocatura din 2017. 

Seminarul va fi sustinut de Emilian Stanisor, Mircea Dobre, Nicoleta Irimiea, Livia Mohirta si Ionel Mohirta, lectori consacrati in pregatirea mai multor generatii de judecatori si procurori. In cadrul seminarului vor fi sustinute sesiuni pentru toate probele concursului de admitere: drept penal, procedura penala, drept civil, procedura civila, rationament logic si interviu.

Un astfel de seminar ofera participantilor informatii utile procesului de invatare, privind organizarea materiei pe capitole si teme majore, tehnici corecte de abordare si analiza a grilelor, tehnici motivationale. Participantii sunt incurajati sa-si pregateasca liste de intrebari si spete pe care doresc sa le discute cu lectorii.
 
Evenimentul se desfasoara in intervalul 09.30-17.30. Agenda seminarului va fi trimisa participantilor prin email. 

In program sunt incluse 6 sesiuni de curs + 5 coffee break-uri.

In ziua seminarului, persoanele care au primit prin email confirmarea rezervarii locului in sala, sunt rugate sa aduca o copie a actului de identitate si a diplomei de licenta care sa ateste calitatea de absolvent al facultatii de drept. Studentii vor prezenta o copie a carnetului de student. 
Pentru inscriere, va rugam sa accesati formularul de inscriere, selectand Seminar Gratuit Admitere Magistratura si Avocatura 2017
Persoana de contact: Madalina Bosinceanu, tel. 0756.065.296, e-mail:  office@eurobestteam.ro 

Locurile sunt limitate! Completarea acestora se face in ordinea primirii formularelor de inscriere.
Urmariti pagina noastra pentru noi oportunitati de dezvoltare profesionala.

imagine imagine imagine

Lectorii cursului

Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor - Drept penal, Drept procesual penal

 • Magistrat - procuror de cariera, Emilian Stanisor a fost formator al Institutului National al Magistraturii.
 • Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, drept procesual penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.
 • Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti.

Nicoleta Irimiea - Drept civil

 • Magistrat - procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile).
 • Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului.
 • Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti. 

Mircea Dobre - Drept procesual civil

 • Magistrat - judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
 • In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.
 • Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept.

Livia Mohirta - Interviu

 • Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti).
 • Livia Mohirta detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in  formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor  - este cercetator DICE (proiect  internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.
 • Pentru detalii va rugam accesati pagina cursului Interviu Admitere Magistratura.

Ionel Mohirta - Rationament logic

 • Dr. Ionel Mohirta este psihosociolog, doctor in psihologie,  cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si  psihoterapie analitica.
 • Este  autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei.
 • Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala.
 • Are peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.