Training Personal Branding
- pentru atingerea succesului personal și profesional -

Obiective    

 

Fiecare om are un brand, care este perceput, ca atribute, de către ceilalţi, astfel încât imaginea pe care o creăm în exterior să fie conformă cu ceea ce dorim să obţinem, pe plan profesional sau personal. Identitatea personală clară, preocuparea pentru învățarea continua, abilitatea de a comunica cine esti și aspiratiile pe care le ai, reputația pe care ți-o construiesti acolo unde lucrezi, contribuie la formarea brandului personal.
Acest curs îi ajută pe participanţi să-şi nuanţeze şi creeze brandul personal, să-şi gestioneze imaginea personală, să fie capabili să utilizeze tehnici de comunicare potrivite companiei şi în acord cu misiunea acesteia, să poată dezvolta relații profesionale de succes, care să asigure performanța și unitatea echipei.
Training Personal Branding

Sesiuni deschise

Cui se adreseaza:

  • Personal şi manageri din orice domeniu, antreprenori, liber-profesioniști, traineri, persoane care vor să-şi îmbunătăţească imaginea profesională și personală

Metode de predare:

  • Jocuri de rol
  • Dezbateri în grupul mic şi grupul mare
  • Studii de caz şi exemple practice
  • Metode experientiale

Durata: 2 zile, 6 ore/ zi

Locatia: sediul Euro Best Team - București, sediul beneficiarului (cursuri in-house) sau altă locație propusă

Contact: 0311.020.614

imagine

Tematica

Beneficii

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0311.020.614,office@eurobestteam.ro.