imagine


CURSA PENTRU FINANTAREA AFACERILOR A INCEPUT


-PENTRU ROMANII DIN ITALIA-OPEN: Inscrie-te GRATUIT in proiectul Start Business - Romani din Italia pentru a-ti elabora planul de afaceri cu sprijinul lectorilor experimentati in antreprenoriat. Astfel, afacerea ta poate sa primeasca finantare de pana la 40.000 de euro.

Proiectul Start Business - Romani din Italia  isi propune sa sprijine romanii din Italia care au lucrat cel putin 1 an de zile in aceasta tara si care doresc sa revina in Romania si sa deschida o afacere. Proiectul se deruleaza pe o perioada de 3 ani incepand cu luna septembrie 2017 si este implementat de Euro Best Team in calitate de solicitant si cofinantator, impreuna cu partenerii: Asociatia "LATINA" si "Istituto Tecnico Superiore per le nuove tecnologie della vita". Proiectul este finantat din fonduri europene prin Fondul Social European si de Guvernul Romaniei.


Proiectul va completa educatia antreprenoriala pentru un numar de 210 persoane, va sprijini participarea acestora la formare pentru a-si intocmi planuri de afaceri competitive si va finanta cele mai eficiente si sustenabile 25 de planuri de afaceri. Ajutorul public financiar pentru implementarea planului de afaceri de catre firmele noi infiintate in cadrul proiectului este de pana la 40.000 de euro si se ramburseaza integral pe masura ce desfasoara activitatea de dezvoltare. Conditiile de inscriere in proiect pentru romanii din Italia sunt urmatoarele:


minim 18 ani;
cetatenia romana;
- sa face dovada domiciliului sau a rezidentei in Italia pentru cel putin 1 an in ultimii 3 ani;
- doresc sa se repatrieze pentru a infiinta o afacere nonagricola in mediul urban, intr-una din regiunile mai putin dezvoltate din Romania;
someri, persoane inactive sau persoane care au un loc de munca;
demonstreaza experienta antreprenoriala sau au avut cel putin un contract de munca in Italia sau au urmat cursurile unor universitati din Italia in domeniul in care vor sa infiinteze afacerea.

 

Inscrierile in grupul tinta se vor face in perioada septembrie 2017 – mai 2018.

 

Persoanele interesate  sunt rugate sa completeze formularul de inscriere atasat si sa-l trimita la adresa de e-mail: office@eurobestteam.ro.

 

Click aici pentru a descarca formularul de inscriere.