Despre noi

Euro Best Team este o companie de training cu experienta de 12 ani pe piata de profil, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, intr-un sediu modern, dedicat formarii profesionale.


Dezvoltam permanent cursuri personalizate, recrutam si pregatim trainerii pentru a tine pasul cu noile metode si tehnici de invatare pentru adulti, acestea fiind doar o parte dintre prioritatile companiei noastre. Asadar, pentru noi, fiecare program de instruire sau formare este un eveniment important pe care il tratam cu cea mai mare responsabilitate si caruia ii acordam o atentie deosebita. Cursurile noastre sunt actualizate in timp real, iar prezentarea si livrarea pornesc de la un concept original, bazat pe aplicatii practice si consultanta personalizata.

Trainerii Euro Best Team au experienta recunoscuta la nivel national si international in domenii dintre cele mai importante domenii din piata: management, accesarea si gestionarea fondurilor europene, programe specifice de formare pentru sectorul administratiei publice si programe pentru eficientizarea activitatii companiilor.

ani de activitate
cursanti multumiti
cursuri acreditate
proiecte mari finalizate

Ce ne recomanda

Experienta si stabilitatea pe o piata puternic competitiva

In 12 ani am format, perfectionat si specializat peste 35 000 de cursanti, in 38 de cursuri certificate de Autoritatea Nationala de Calificari si am ajuns la un numar de peste 280 de companii multumite de serviciile noastre.

Expertiza trainerilor nostri. Toti lectorii Euro Best Team au o bogata experienta in domeniile lor de formare, sunt autorizati ANC si participa la randul lor la programe de perfectionare continua pentru a asigura accesul la cele mai noi si competitive solutii si informatii din aria lor de expertiza.

Feedback-urile cursantilor nostri

Aprecierile reflectate in formularele de feedback, numarul mare de cursanti care aleg Euro Best Team in urma recomandarilor primite, precum si faptul ca, de foarte multe ori, cei care au calcat pragul salilor noastre de curs se reintorc pentru a participa si la alte programe de perfectionare, sunt tot atatia factori care ne motiveaza sa mentinem sus stacheta profesionalismului si sa ne dezvoltam continuu.

Spiritul inovator, pionieratul

Din 2011 am deschis portile primelor cursuri de pregatire pentru candidatii la Magistratura si INM, o initiativa unica in Romania. Succesul acestei initiative se poate masura in rezultate excelente ale cursantilor nostri la concursurile de admitere INM si este asigurat de profesionalismul si experienta echipei noastre de lectori.

imagine imagine

Parteneriate strategice

  • Partener al Ministerului Fondurilor Europene pentru recrutarea si selectia unor experti care sa asigure evaluarea proiectelor finantate din fonduri structurale
  • Partener al Autoritatii Nationale pentru Calificari si este acreditat pentru sustinerea a 35 de programe de specializare, perfectionare si calificari
  • Partener al Ministerului de Interne prin Centrul de formare Comicex pentru instruirea cadrelor de politie locala
  • Partener al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si organizeaza programe de formare pentru angajatii institutiilor publice centrale si locale
  • Partener al Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania pentru educatie medicala continua, respectiv instruirea cadrelor medii sanitare in vederea imbunatatirii relatiei cu pacientii
  • Partener al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si respecta prevederile legii cu privire la prelucrarea datelor personale ale cursantilor
  • Partener al Autoritatii Nationale de Ocupare a Fortei de Munca pentru activitati de informare si consiliere a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca

Proiecte mari finalizate

  • Proiect sistemic „instruire pentru furnizarea de servicii moderne”- INFUSE (POSDRU/169/6.2./s/146756)

Proiectul a debutat la 1 octombrie 2014 si s-a incheiat la 31 decembrie 2015.

Obiectivele generale ale proiectului au avut in vedere imbunatatirea participarii pe piata muncii si promovarea incluziunii sociale pentru 7.000 de persoane ce apartin grupurilor vulnerabile (6.000 persoane de sex feminin, 300 persoane de etnie rroma, 100 de persoane cu dizabilitati, 600 de persoane tinere care au parasit sistemul de stat de protectie a copilului), prin organizarea de cursuri de calificare in domeniile: babysitter, ingrijire batrani, ingrijire copii precum si cursuri de formare profesionala, in vederea dobandirii de noi competente pe cale non-formala (online) a 5.000 de persoane angajate in administratia publica locala care deruleaza activitati in domeniul incluziunii sociale.

  • Proiect "Implica-te! Reusim impreuna!" - IRI (POSDRU/125/5.1/132020)

In perioada aprilie 2014 - octombrie 2015 s-a derulat proiectul "Implica-te! Reusim Impreuna! (IRI)", finantat din Fondul social European prin Programul Operational sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Obiectivul principal al acestuia a fost reintegrarea pe piata muncii a unui numar de 900 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, a somerilor si a persoanelor inactive din regiunile Bucuresti-Ilfov si sud-Vest (judetele Gorj si Olt).

Traineri experimentati

Oamenii si experienta lor profesionala reprezinta cheia succesului reflectat in rezultate excelente pentru clientii nostri.

Profesionalism la superlativ

Flexibilitatea, dinamismul si experienta asigura excelenta serviciilor integrate de consultanta si training.

Creativitate si inovatie

Cautam provocari profesionale, identificam nevoile de dezvoltare si realizam concepte inovative pentru fidelizarea clientilor.

Ce spun cursantii nostri?

Apreciez acuratetea exprimarii si explicatiile logice si organizate. Am redactat materiale de PR pe care nu credeam ca as putea sa le fac eu. Pana la urma ce am inteles eu de la acest curs de comunicare, ca trebuie multa munca si antrenament in aceasta meserie, talentul il avem cu totii;)

Adriana C.

Raluca Lazea este un adevarat specialist de mediu si cunoaste o mare diversitate de solutii la tot oatatea probleme pe mediu. M-a impresionat stilul practic si modul organizat de predare. Apreciez calitatea exceptionala a cursului si experienta deosebita a lectorului. Felicitari!

Cristina I.

Cursul Asistent Manager nu este unul pentru cariera neaparat. Este un curs pentru viata, informatiile si abilitatile dobandite in cadrul acestuia mi-au fost de folos atat in imprejurarile de zi de zi cat si la birou. Este un curs cuprinzator si ma felicit pentru a-l fi urmat. Maine urmeaza sa ma...

Maria N.