Despre noi

Euro Best Team este o companie de training cu experienta de peste 10 ani pe piata de profil, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, intr-un sediu modern, dedicat formarii profesionale.

Dezvoltarea de cursuri personalizate, precum si recrutarea si pregatirea permanenta a trainerilor cu experienta reprezinta prioritati ale companiei noastre.

Pentru noi fiecare curs este un eveniment important pe care il tratam cu cea mai mare responsabilitate si caruia ii acordam o atentie deosebita. Cursurile noastre sunt actualizate in timp real, iar structura de prezentare si livrare are ca baza un concept original, bazat pe aplicatii practice si consultanta personalizata.

Trainerii Euro Best Team sunt consultanti experimentati si recunoscuti la nivel national si international in management, accesarea si gestionarea fondurilor europene, programe specifice de formare pentru sectorul administratiei publice si in eficientizarea activitatii companiilor.

ani de activitate
cursanti multumiti
cursuri acreditate
proiecte mari finalizate

Ce ne recomanda

Experienta si stabilitatea pe o piata puternic competitiva

In 10 ani am format, perfectionat si specializat 35 000 de cursanti, in 38 de cursuri certificate de Autoritatea Nationala de Calificari si am ajuns la un numar de peste 280 de companii multumite de serviciile noastre.

Expertiza trainerilor nostri. Toti lectorii Euro Best Team au o bogata experienta in domeniile lor de formare, sunt autorizati ANC si participa la randul lor la programe de perfectionare continua pentru a asigura accesul la cele mai noi si competitive solutii si informatii din aria lor de expertiza.

Feedback-urile cursantilor nostri

Aprecierile reflectate in formularele de feedback, numarul mare de cursanti care aleg Euro Best Team in urma recomandarilor primite, precum si faptul ca, de foarte multe ori, cei care au calcat pragul salilor noastre de curs se reintorc pentru a participa si la alte programe de perfectionare, sunt tot atatia factori care ne motiveaza sa mentinem sus stacheta profesionalismului si sa ne dezvoltam continuu.

Spiritul inovator, pionieratul

Din 2011 am deschis portile primelor cursuri de pregatire pentru candidatii la Magistratura si INM, o initiativa unica in Romania. Succesul acestei initiative se poate masura in rezultate excelente ale cursantilor nostri la concursurile de admitere INM si este asigurat de profesionalismul si experienta echipei noastre de lectori.

imagine imagine

Parteneriate strategice

  • Partener al Ministerului Fondurilor Europene pentru recrutarea si selectia unor experti care sa asigure evaluarea proiectelor finantate din fonduri structurale
  • Partener al Autoritatii Nationale pentru Calificari si este acreditat pentru sustinerea a 35 de programe de specializare, perfectionare si calificari
  • Partener al Ministerului de Interne prin Centrul de formare Comicex pentru instruirea cadrelor de politie locala
  • Partener al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si organizeaza programe de formare pentru angajatii institutiilor publice centrale si locale
  • Partener al Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania pentru educatie medicala continua, respectiv instruirea cadrelor medii sanitare in vederea imbunatatirii relatiei cu pacientii
  • Partener al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si respecta prevederile legii cu privire la prelucrarea datelor personale ale cursantilor
  • Partener al Autoritatii Nationale de Ocupare a Fortei de Munca pentru activitati de informare si consiliere a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca

Proiecte mari finalizate

  • Proiect sistemic „instruire pentru furnizarea de servicii moderne”- INFUSE (POSDRU/169/6.2./s/146756)

Proiectul a debutat la 1 octombrie 2014 si s-a incheiat la 31 decembrie 2015.

Obiectivele generale ale proiectului au avut in vedere imbunatatirea participarii pe piata muncii si promovarea incluziunii sociale pentru 7.000 de persoane ce apartin grupurilor vulnerabile (6.000 persoane de sex feminin, 300 persoane de etnie rroma, 100 de persoane cu dizabilitati, 600 de persoane tinere care au parasit sistemul de stat de protectie a copilului), prin organizarea de cursuri de calificare in domeniile: babysitter, ingrijire batrani, ingrijire copii precum si cursuri de formare profesionala, in vederea dobandirii de noi competente pe cale non-formala (online) a 5.000 de persoane angajate in administratia publica locala care deruleaza activitati in domeniul incluziunii sociale.

  • Proiect "Implica-te! Reusim impreuna!" - IRI (POSDRU/125/5.1/132020)

In perioada aprilie 2014 - octombrie 2015 s-a derulat proiectul "Implica-te! Reusim Impreuna! (IRI)", finantat din Fondul social European prin Programul Operational sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Obiectivul principal al acestuia a fost reintegrarea pe piata muncii a unui numar de 900 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, a somerilor si a persoanelor inactive din regiunile Bucuresti-Ilfov si sud-Vest (judetele Gorj si Olt).

Traineri experimentati

Oamenii si experienta lor profesionala reprezinta cheia succesului reflectat in rezultate excelente pentru clientii nostri.

Profesionalism la superlativ

Flexibilitatea, dinamismul si experienta asigura excelenta serviciilor integrate de consultanta si training.

Creativitate si inovatie

Cautam provocari profesionale, identificam nevoile de dezvoltare si realizam concepte inovative pentru fidelizarea clientilor.

Ce spun cursantii nostri?

Am urmat acest curs pentru ca mi l-a recomandat o prietena. Consider ca este o investitie pe termen lung pe care am facut-o in cariera mea. In fiecare zi ma confrunt cu situatii inedite in activitatea mea de director de resurse umane si trebuie sa stiu sa reactionez in mod profesionist. Sunt...

Anca D.

Consider ca mi-am clarificat anumite probleme si am acumulat multe informatii si cunostinte noi. Ma simt mai pregatita si am inteles mai bine importanta acestei ocupatii. A fost un program bine explicat, antrenant si prezentat de un trainer cu experienta. Felicitari, Raluca si multumim!

Magda G.

Problematica adaptata nevoilor cursantilor, exercitii practice de impact, profesionalismul formatorului. Un curs de success!

Florenta B.