Testimoniale

Curs Consilier Orientare privind Cariera


Recomand acest curs din mai multe motive. Trainerul este un bun profesionist si orator ( reuseste sa transmita informatiile intr-un mod structurat si usor de asimilat), se incurajeaza lucrul in echipa si raspunsurile creative iar certificarea finala poate fi un atuu important.

Alina T.

Am apreciat atmosfera calda si relaxanta din cadrul Euro Best Team, una de colaborare atat intre cursanti cat si intre trainer si cursanti. Continutul informational al cursului este complet si bine organizat, prezentarea este atat teoretica cat si practica. Cursul este interactiv, astfel incat nu exista posibilitatea de a va plictisi si de a pacali timpul. Am apreciat aplicatiile si exercitiile care ajuta la fixarea cunostintelor si ofera modele. Nu sperati sa plecati mai devreme, domnul Dragoman este foarte serios, riguros si punctual. Va recomand cursul cu caldura, cu siguranta va avea aplicabilitate in obiectivele pe care vi le propuneti.

Valentin C.

Curs Acreditat Expert Accesare Fonduri Structurale


Va recomand acest curs datorita faptului ca va ofera o perspectiva de ansamblu asupra unui domeniu provocator si util in egala masura. Experienta cursului reprezinta un punct de plecare pentru a putea participa la atragerea fondurilor structurale in proiecte proprii sau de interes comun.

Victoria S.

Un curs reusit! Felicitari! Eu lucrez in scriere deja de 4 ani pe fonduri europene, dar neclaritati sunt tot timpul. Tocmai fiindca am “vechime”, am venit incarcat cu toate problemele mele la acest curs si aici mi le-am clarificat pe toate.

Ioana Z.

Recomand acest curs deoarece experienta invatarii este una deosebita prin faptul ca dobandesti o viziune de ansamblu foarte bine structurata si inveti multe aspect specifice finantarii UE. Felicitari echipei pentru atmosfera prietenoasa si pentru calitatea cursului!

Amalia I.

Informatia a fost extrem de accesibila, am invatat multe secrete legate de elaborarea cererii de finantare si recomand acest curs tuturor celor care se implica sau vor sa se implice in accesarea de bani europeni.

Tudor I.

Cursul este foarte bine structurat, lectorii te ajuta sa iti scrii proiectul si sa iti faci planul de implementare. Nu esti sufocat cu ore inutile de predare, ci esti direct in actiune. Recomand cursul persoanelor care au spirit practic si nu doresc sa piarda timpul.

Madalina G.

Am facut mai multe cursuri inainte, dar am ales acest curs pentru perfectionare. Cei care lucram pe piata de consultanta avem nevoie ca periodic sa participam si sa ne punem la punct cu ultimele noutati in domeniu.

Eduard S.

Curs Evaluator de Proiecte Europene


Structura cursului de evaluator m-a ajutat sa inteleg care este logica si cum sa ma organizez mai bine in activitatea de evaluare. Munca evaluatorului este plina de riscuri si recomand oricui doreste sa raspunda acestei provocari, sa urmeze un curs de specialitate. Sunt sigura ca experienta acestor zile ma va ajuta foarte mult in practica si mai ales in dezvoltarea mea profesionala si pe viitor. Una dintre cele mai importante conditii este ca trebuie sa inveti permanent, dar startul trebuie sa fie la cel mai inalt nivel.

Adriana D.

Lectorul m-a ajutat sa inteleg si sa am curajul sa incep o noua cariera. Este un lector experimentat de la care ai foarte multe lucruri de invatat. Este atent la problemele fiecaruia si cauta sa pleci de la curs lamurit. Ma bucur ca am facut acest curs si il recomand tuturor celor care vor sa evalueze proiecte delicate si cu raspundere mare.

Cristina S.

Curs Relatii Publice si Comunicare


Este un curs in care inveti multe secrete din activitatea de publicitate si te invata notiuni de abordare a concurentei - analiza, pozitionare. O felicit pe Alina pentru excelentul curs de comunicare pe care il ofera si pentru disponibilitatea de a-i arata fiecarei persoane cum sa devina eficient intr-un departament de comunicare.

Aurelia L.

Ma bucur ca am facut acest curs cu un om din comunicare. Mi se pare esential sa vezi cum gandesc cei care lucreaza in agentii unde lucrurile pe comunicare sunt mult mai evoluate. Alina este creativa, inovatoare iar meseria de PR i se potriveste ca o manusa.

Cosmina R.

Alina este o persoana metodica, organizata si foarte creativa. Fiecare ora la acest curs este o noua provocare. Domeniul PR-ului este fascinant iar ea stie sa te duca spre toate secretele acestei frumoase meserii, cea de PR. Felicitari Alina, ai un curs de comunicare de nota 10!

Diana D.

Cursul de comunicare a fost exact pe gustul meu. Sunt o persoana greu de multumit, de aceea am venit cu emotii ca nu voi gasi ceea ce cautam, adica un profesionist cara sa fi lucrat inainte sa ne predea. La viata mea am facut multe cursuri, fiind in proces de formare continua, si pot usor sa fac diferenta intre un curs de calitate si unul slab. O felicit pe Alina pentru profesionalismul ei si pentru faptul ca isi ia in serios atributiile de lector.

Lucia M.

La cursul Alinei am invatat cu adevarat sa lucrez in echipa si sa ma raportez la situatii concrete, nu sa lucrez pe ipoteze. Este un curs dinamic, cu multe aplicatii si cu excelente de reguli de radactare a materialelor de comunicare.

Iulia M.

Cursul mi-a deschis o perspectiva noua asupra comunicarii in cadrul firmei si am numeroase idei pentru sefii mei cu privire la imbunatatirea comunicarii externe si a cresterii vizibilitatii. este mult mai clara pentru mine pozitia departamentului nostru de comunicare fata de departamentul de marketing. Un curs de comunicare excelent de PR cu multe bune practici.

Ioana S.

Am plecat de la acest curs de comunicare cu mult entuziasm si cu multa incredere in fortele proprii. Este un curs frumos, modern, inteligent, ca si lectorul si te ajuta sa intelegi ca PR-ul nu este o inventia a ultimilor ani ci este un element de echilibru si de baza in cadrul unei organizatii. Recomand acest curs oamenilor practici.

Maria N.

Apreciez acuratetea exprimarii si explicatiile logice si organizate. Am redactat materiale de PR pe care nu credeam ca as putea sa le fac eu. Pana la urma ce am inteles eu de la acest curs de comunicare, ca trebuie multa munca si antrenament in aceasta meserie, talentul il avem cu totii;)

Adriana C.

Curs Inspector Resurse Umane - REVISAL + Modul GDPR


Consider ca mi-am clarificat anumite probleme si am acumulat multe informatii si cunostinte noi. Ma simt mai pregatita si am inteles mai bine importanta acestei ocupatii. A fost un program bine explicat, antrenant si prezentat de un trainer cu experienta. Felicitari, Raluca si multumim!

Magda G.

Cursul inspector de resurse umane m-a ajutat foarte mult. Desi lucrez de mai multi ani in domeniu, am constatat ca este foarte greu, fara indrumare, sa te organizezi de unul singur. Cateva zile mi-au fost de ajuns pentru a-mi fi clare in sfarsit modificarile noului cor si pentru a fi sigura pe mine in lucrul cu Revisal. O felicit pe Luminita pentru organizare si pentru flexibilitate.

Adriana C.

Eu am venit din Iasi sa fac acest curs cu Luminita. Mi-a recomandat-o o colega care a facut acest curs si mi-a spus ca este cea mai eficienta metoda de a invata Revisalul. Este un curs util, practic si foloseste metode creative si usor de urmarit.

Cosmina I.

Un curs foarte bine structurat si interactiv. Materialul pus la dispozitie a fost de mare folos iar relatia cursant - profesor a fost foarte buna! Am cautat pe net acest tip de specializare, dar am ales la recomandarea unui fost cursant. A fost o alegere foarte buna! Felicitari!

Mugurel C.

Curs Interviu pentru Admitere Magistratura 2019


Am primit nota 9,78 la interviu si sunt tare, tare incantata. Ma asteptam sa fie multe note peste 9, insa s-au acordat foarte multe note mici, de 8 si 7. Practic, cu nota mea sunt cam printre primii 50 la proba interviului. Asa ca am mai urcat 100 de locuri in clasament si am intrat in primii 200. Sunt tare fericita. Va multumesc mult pentru ajutor. In cazul meu, rezultatul de la logica si interviu au facut toata diferenta.

Maria C., admisa INM sesiunea august 2015

Cel mai util aspect subliniat la seminar, din punctul meu de vedere, a fost atitudinea, sinceritatea si naturaletea abordarii discutiei in fata comisiei. In ansamblu, toate celelalte detalii precizate la seminar au fost importante, dar daca uiti " sa fii tu", risti sa porti doar o masca si sa nu transmiti nimic, chiar daca " vorbesti ca la carte". La examen, comisia a fost extraordinara. Daca empatizai cu membri comisiei, reuseai sa depasesti emotiile. Ei au zambit tot timpul si aveau o caldura in privire. Nu mi s-au adresat intrebari foarte multe, poate pt ca am vb eu mult si am incercat subliminal sa atac aspectele pe care dansii doreau sa le verifice la mine. M-au intrebat cum arata portretul procurorului ideal asa cum l-am perceput eu in activitatea mea profesionala? Dupa citirea eseului, s-au consultat si au decis sa mearga mai departe. Nu mi-au pus intrebari. Celor dinaintea mea le-au fost puse, deci nu e o regula:) Apoi la speta de etica, discutia a fost extrem de deschisa si permisiva. Eu mi-am atribuit un rol in poveste, plecand de la datele comisiei si am expus mai multe "scenarii". Am avut umor, s-a ras efectiv in timpul interviului si am fost neasteptat de degajata. In concluzie, ceea ce cred ca a contat foarte mult nu au fost doar raspunsurile la intrebari si speta, ci atitudinea. Dupa ce am iesit de la comisie, senzatia mea a fost ca am dominat cerbal comisia, in sensul ca am vb coerent si logic, detaliind si argumentand fiecare raspuns sau idee enuntata de mine din proprie initiativa. Eu va multumesc mult pentru acest curs, esential pentru reusita mea!

Andreea V.

Curs Formator


Cursul Formator este un curs bine structurat, dinamic, bogat in cunostinte ce tin de tehnica instruirii adultilor, de psihologie si de comunicare, transmise printr-o diversitate de metode de instruire, care iti "burdusesc" valiza cu care vei pleca intr-o noua calatorie a vietii - cea de trainer. La capitolul "Altele" din valiza (initiatii vor sti la ce ma refer), influenta covarsitoare ii apartine celui ce ti-a fost trainer.

Ramona B.

Cursul este foarte util pentru activitatea pe care o desfasor. Structura cursului a fost clara, logica, am primit raspunsuri pertinente si am dobandit cunostinte si abilitati ce vor imbunatati activitatile pe care le desfasor la locul de munca. Liliana S. Programul este unul foarte clar si logic structurat, cu informatii variate si multe concepte noi.

Ionela T.

Excelent curs!!! Adevarat panaceu contra excesului de informatii si suprastimularii digitale care ne trec existenta cotidiana pe pilot automat, blocandu-ne fluxurile energetice! Am intalnit aici oameni minunati, am invatat impreuna multe lucruri noi si despre noi si am profitat cu totii de efectele miraculoase ale acestui curs !!! Felicitari tuturor celor care au ales acest curs !!

Eugenia V.

Cursul de Formatori este un adevarat "life changing". Include tehnici si metode care va vor deschide ochii si inima. Include si abstract si spiritualitate, si jocuri si teorie, iar la final veti descoperi si descatusa energii si resurse pe care nici nu banuiati ca le puteti avea. Va va provoca sa fiti mai buni, mai intelegatori si va va provoca sa faceti intai in voi schimbarea pe care vreti sa o vedeti in exterior (ca sa-l parafrazez pe Gandhi).

Daniel Marius S.

Programul “Formator de Formatori” este unul foarte atractiv, cu multe informatii si foarte bine documentat.Pe intreaga perioada desfasurarii cursului, fiecare participant este valorizat, implicat si incurajat, mesajele transmise fiind foarte clare, concise si la obiect. Alina este omul potrivit la locul potrivit, prezenta sa fiind agreabila, ferma, dar in acelasi timp prietenoasa, aducand un plus valoare cursului.

Ramona D.

Foarte interesant, interactiv, prin metodele moderne de predare. Atitudinea formatorului a creat o atmosfera deschisa, s-a pliat pe nevoile si asteptarile grupului, prin flexibilitate, a motivat grupul si a valorizat participantii. Informatiile au fost bine structurate, ample, complete si aplicabile.

Bogdan M.

Problematica adaptata nevoilor cursantilor, exercitii practice de impact, profesionalismul formatorului. Un curs de success!

Florenta B.

Vreau sa-ti multumesc pentru ca mi-ai dat sau mai bine zis ne-ai dat la toti cursantii ceva inestimabil: ti-ai deschis sufletul in fata noastra. Ai stiut cum sa faci "sa fii de-a noastra". Ai livrat cursul ca si cand am fi fost la o discutie amicala, si este lucru cunoscut ca discutiile prietenesti sunt intotdeauna placute si relaxante.

Eugenia

A fost unul dintre cele mai interesante, interactive si utile cursuri la care am participat pana in present. Participarea la acest curs o apreciez ca fiind un mare castig.

Roxana I.

Acest Interesant, interactiv, coerent, participativ, cu multe exemple practice. Metode de lucru alternative, dinamism, informatii utile pe tot parcursul Trainingului.

Adam V.

Cursul s-a desfasurat intr-o maniera interactiva, care ne-a determinat sa ne dezvoltam creativitatea si nivelul de implicare, captandu-ne in permanenta atentia.

Adrian L.

Acest curs mi s-a parut foarte interesant mai ales din punct de vedere practic. Faptul ca fiecare dintre participanti a fost implicat in egala masura, si au fost folosite foarte multe exemple care au insotit notiuni teoretice, au facut diferenta fata de cursurile la care am participat anterior. Trainerul a fost profesionist, deschis, a stiut sa incurajeze si sa motiveze toti participantii.

Mirela P.

Curs Public Speaking


Un curs neasteptat de interactiv, cu un plus major fata de cursuri interne organizationale adus de diferitele caractere si experiente ale cursantilor, magistral ghidate si aduse in zona pozitiva, umanista dar si plina de efervescenta de un trainer relativ tanar care poseda o extraordinara intelepciune.... Sunt foarte multumita de structura cursului, de atingerea tuturor punctelor dorite dar si de invatarea de noi aspecte, tehnici si tendinte. O adevarata lectie de viata la care sunt onorata ca am participat si pentru care multumesc tuturor colegilor. Ma va ajuta cu siguranta in zilele ce vin si in atingerea obiectivelor.

Dana D.

Participand la acest curs am gasit in primul rand oameni entuziasti, bine organizati in ceea ce fac. Alaturi de o tematica adecvata, la obiect, cu multa aplicabilitate practica am gasit un trainer plin de energie, admiratie si respect fata de oameni in general si cursanti in special. Intr-un mediu interactiv poti obtine lucrul cel mai de pret: increderea in tine si in faptul ca sunt oameni si companii in jurul nostru care fac lucruri de calitate.

Mariana I.

Curs Rationament Logic pentru Admiterea Magistratura 2019


Am primit nota 9,78 la interviu si sunt tare, tare incantata. Ma asteptam sa fie multe note peste 9, insa s-au acordat foarte multe note mici, de 8 si 7. Practic, cu nota mea sunt cam printre primii 50 la proba interviului. Asa ca am mai urcat 100 de locuri in clasament si am intrat in primii 200. Sunt tare fericita. Va multumesc mult pentru ajutor. In cazul meu, rezultatul de la logica si interviu au facut toata diferenta.

Maria, admisa INM sesiunea august 2012

Cursul de Rationament Logic mi-a fost de mare ajutor, m-a invatat sa gandesc corect si mi-a aratat cum sa-mi folosesc resursele astfel incat sa obtin un rezultat cat mai bun. Multumesc Euro Best Team!

Mihaela C.

Nu am avut asteptari prea mari de la acest curs, credeam ca ma descurc foarte bine singur. Insa, am avut norocul de a-l primi "la pachet" cu pregatirea juridica si astfel am realizat cat de important este sa primesti ajutor chiar daca tu ai impresia ca nu ai nevoie. Fara acest curs, cu siguranta nu as fi obtinut un rezultat atat de bun. Recomand!

Radu