ANUNT ANGAJARE Expert ICF - Euro Best Team

ANUNT ANGAJARE Expert ICF

Atributii:

  • in cadrul Sub.Act 4.5 contribuie la activitatea de implementare a celor 5 proiecte pilot pentru experimentarea standardelor ICF – va coordona grupul de lucru din cele 10 IMM-uri selectionate pentru experimentare si ofera sprijin antreprenorilor/managerilor si responsabililor din Departamentele de RU – contribuie la revizuirea proceselor si a organizatiei in functie de principiile si instrumentele standardelor ICF

Educatie solicitata licentiat – 3 ani

Cerinte din fisa postului:

Experienta solicitata Experienta specifica > 10 ani ( se va demonstra obligatoriu prin prezentarea de documente doveditoare de tipul : contracte de munca, adeverinte, contracte de prestari servicii, fise de post etc.)

Competente solicitate:

  • Capacitate de a lucra in echipa, de organizare, coordonare, flexibilitate, capacitate de analiza si sinteza si de a respecta termenele stabilite de coordonatorul echipei.
  • Abilitati în comunicarea scrisa si orala; Capacitate de planificare si organizare a activitatii, atat individuala cat si in cadrul echipei, realizarea calendarului de lucru.
  • Capacitatea de adaptare la particularitatile proiectului, capacitate de sinteza in indeplinirea sarcinilor dar si in cadrul echipei de implementare a proiectului. Cunostinte de Microsoft Office sau similar, email, internet.

Activitatea se va desfășura în București si in deplasare In Regiunile Vest si Nord Vest.

CV-ul in format europass și scrisoarea de intenție, precum și documentele suport pentru atestarea experienței solicitate vor fi trimise la adresa de email [email protected], până cel mai târziu vineri, 31 mai 2019. În scrisoarea de intenție se va specifica disponibilitatea de timp și intervalul orar, precum și disponibilitatea de deplasare în țară.