ANUNT ANGAJARE Expert Job-Shadow - Euro Best Team

ANUNT ANGAJARE Expert Job-Shadow

Atributii:

  • este implicat in sub.act. 2.6 si 3.5 in elaborarea metodologiei generale pentru oganizarea activitatii de formare non-formala in Romania – contribuie la proiectarea planurilor personale de job-shadow
  • participa la implementarea activitatilor de formare non-formala -ofera sprijin pentru participantii monitorizarea activitatilor de formare non-formala – ofera asistenta participantilor la evaluarea critica a experientei lor si la intocmirea raportului lor.

Educatie solicitata licentiat – 3 ani

Cerinte din fisa postului:

Experienta solicitata Experienta specifica > 10 ani( se va demonstra obligatoriu prin prezentarea de documente doveditoare de tipul : contracte de munca, adeverinte, contracte de prestari servicii, fise de post etc.)

Competente solicitate:

  • Capacitate de a lucra in echipa, de organizare, coordonare, flexibilitate, capacitate de analiza si sinteza si de a respecta termenele stabilite de coordonatorul echipei.
  • Abilitati în comunicarea scrisa si orala; Capacitate de planificare si organizare a activitatii, atat individuala cat si in cadrul echipei, realizarea calendarului de lucru.
  • Capacitatea de adaptare la particularitatile proiectului, capacitate de sinteza in indeplinirea sarcinilor dar si in cadrul echipei de implementare a proiectului. Cunostinte de Microsoft Office sau similar, email, internet.

 

Activitatea se va desfășura în București si in deplasare In Regiunile Vest si Nord Vest.

CV-ul in format europass și scrisoarea de intenție, precum și documentele suport pentru atestarea experienței solicitate vor fi trimise la adresa de email [email protected], până cel mai târziu vineri, 28 iunie 2019. În scrisoarea de intenție se va specifica disponibilitatea de timp și intervalul orar, precum și disponibilitatea de deplasare în țară.