Curs Admitere INM si Magistratura | Bucuresti | 2021

Curs Intensiv
Admitere INM/Magistratură
ONLINE: 30 iulie - 19 septembrie 2022


Ediție Specială
Recapitulare Integrală a Materiei Înainte de Concurs
110 ore de pregătire intensivă cu lectori magistrați
Juridic (grilă + scris) + Probă Psihologică + Interviu
Reduceri pentru Înscrieri Timpurii (oferta valabilă în limita locurilor disponibile)

Sâmbătă și duminică, interval orar 8:30 - max. 17:30 (pregătire juridică și Interviu)
Săptămâna I: 30 - 31 iulie 2022
Săptămâna II: 6 - 7 august 2022
Săptămâna III: 13 - 14 august 2022
Săptămâna IV: 20 - 21 august 2022
Săptămâna V: 27 - 28 august 2022
Săptămâna VI: 3 - 4 septembrie 2022
Săptămâna VII: 10 - 11 septembrie 2022
Săptămâna VIII: 17 -18 septembrie 2022
Săptămâna IX: 19 septembrie 2022 – simulare proba juridica tip grila
Dicție: 5 zile de joi, interval orar 18:00 -20:00. Zilele de desfășurare sunt: 4 august 2022, 1, 8, 15, 22 septembrie 2022 30 - 31

Completează formularul pentru informații suplimentare:

  Conținutul cursului

  Pregătire intensivă, cu dezbateri și aplicații din practica judiciară.

  Cursul acoperă toate probele de concurs INM/Magistratură: Probă Juridică (grilă + scris), Probă Psihologică, Probă Interviu, Modul de Dicție. Curs Admitere INM/Magistratură permite candidaților să acopere materia și să aprofundeze tematica obligatorie.

  Curs 100 % intensiv, 100% interactiv

  Lectori magistrați, cursanți admiși

  Cursul Admitere INM/Magistratură este un curs complet și complex de pregătire pentru accesul în profesia de magistrat. 

  Cursul vizează pregătirea teoretică și practică a candidaților care se pregătesc pentru concursurile de admitere. La curs participă juriști, avocați, grefieri sau studenți în drept. 

  Obiectivele cursului sunt: analiza tehnicilor de întocmire și de soluționare a grilelor, organizarea materiei obligatorii de concurs pe obiective tematice, învățarea activă și interactivă cu parcurgerea integrală a materiei de studiu pe perioada cursului, analiza spețelor teoretice, dozarea eforturilor personale prin organizarea timpului de pregătire, menținerea nivelului optim de motivare, resetarea stilului de învățare.

  Beneficii și avantaje:

  Un sprijin profesionist și consistent
  pe toată perioada de pregătire

  Pregătire teoretică sistematică și aprofundare prin aplicații practice

  Experiență și rezultate:

  0
  ani experiență

  Completează formularul pentru informații suplimentare:

   Ce obțineți de la acest curs?

   În structura cursului a fost introdus un program specializat privind dezvoltarea abilităților de vorbire în public, în parteneriat cu Dicție.ro, program susținut de lectorul consacrat în comunicare publică, Carmen Ivanov. Programul are ca scop dezvoltarea capacității de exprimare și argumentare a ideilor, frazarea coerentă și corectă, comunicare concisă și la obiect.

   * MANUAL DE DICȚIE INCLUS

   Euro Best Team

   Profesioniști dedicați

   Cursul pregătește candidații pentru concursurile organizate de INM an de an, fără întrerupere, încă din anul 2011. Cursul urmărește un concept unic de pregătire, bazat pe organizarea strategică a procedului de învățare, concept aplicat și la nivel internațional în procesele de pregătire a candidaților la magistratură.

   Cursul este actualizat conform noului regulament de organizare a concursului de intrare în magistratură, conform Hotărârii nr 91/ 21.05.2019, Secțiunea a III-a – Desfășurarea concursului, art. 15,  prin care a fost introdusă o nouă probă de concurs, respectiv proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice, susținută la drept civil și drept procesual civil, respectiv la drept penal și drept procesual penal.
    
   Pentru noua probă, care înlocuiește proba de verificare a raționamentului logic, lectorii au introdus în program o sesiune specială de pregătire.

   Lectori curs Admitere INM/Magistratură

   Conf. Univ. Dr.

   Emilian Stănișor

   Drept penal, Drept procesual penal

   ◊ Magistrat – procuror de carieră;

   ◊ Formator al Institutului Național al Magistraturii;

   ◊ Lector cunoscut în domeniul pregătirii magistraților;

   ◊ Specialist în dreptul penal, drept procesual penal, criminologie și penologie;

   ◊ Expert al Consiliului Europei și autor de studii de specialitate;

   ◊ Doctor în drept și are o experiență de peste 20 de ani în învățământul universitar;

   ◊ Conferențiar la Universitatea din București.

   Dana
   Vartires

   Drept procesual civil

   ◊ Magistrat  – judecător de carieră;

   ◊ Timp de peste 14 ani a îndeplinit funcția de Judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție;

   ◊ Doctor în Drept, Universitatea București;

   ◊ Director adjunct si profesor formator în drept procesual civil la Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Magistraților – Ministerul Justiției, (1993- iunie 1996);

   ◊ A participat la numeroase activități profesional-științifice și are o bogată experiență în drept civil și drept procesual civil;

   ◊ Formator atestat în domeniul dreptului și absolvent al cursului de formare a formatorilor organizat de Ecole Nationale de la Magistrature (ENM) din Franța;

   ◊ În prezent este Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României;

   ◊ Este înscrisă în tabloul avocaților din Baroul București.

   Dumitru
   Văduva

   Drept procesual civil

   ◊ Lector la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Juridice, Universitatea din Piteşti, cu o vechime de 20 ani

   ◊ Judecător la Curtea de Apel București

   ◊ Competențe în calitate de judecător: domeniul penal (timp de multi ani a soluționat cauzele penale cu arestați și a coordonat Biroul de executări penale al instanței), domeniul civil (începând cu 1998, a soluționat toate tipurile de cauze în acest domeniu și a coordonat activitatea Biroului de publicitate imobiliară și, ulterior, pe cea de Carte funciară), drept administrativ și drept comercial (ca judecător al secției de drept comercial și de contencios administrativ la Curtea de Apel Piteşti), drept comercial (profesioniștilor), ca judecător la secția a VI-a a Curții de Apel București. 

   ◊ Competențe în calitate de cadru universitar: drept civil (în materiile teoria generală a dreptului civil, teoria generală a obligațiilor, contractele speciale, moșteniri), Drept civil, în materia dreptul profesioniștilor (dreptul comercial), Teoria generală a dreptului.

   Nicoleta Irimiea

   Drept civil

   ◊ Magistrat – procuror de carieră cu grad profesional de Parchet de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;

   ◊ Cea mai mare parte a activității de procuror a desfășurat-o la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în cadrul Secției Judiciare (cauze civile);

   ◊ Are o bogată experiență în drept civil;

   ◊ A participat în timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii și conferințe de profil;

   ◊ Este formator atestat în domeniul dreptului;

   ◊ Este înscrisă în tabloul avocaților din Baroul București.

   Livia
   Mohîrță

   Interviu

   ◊ Psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare și dezvoltare personală și organizațională, cu studii masterale internaționale în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare (PEU) și Dezvoltare Personală (Universitatea București);

   ◊ Deține o vastă experiență în pregătirea candidaților la probe psihologice pentru admiterea la instituții publice și europene.

   ◊ Are pregătire în formare NLP Practitioner – IANLP și experiență în educația non-formală a copiilor, adolescenților;

   ◊ Cercetator DICE (proiect international Comenius) și în consiliere și diagnoza organizațională – studii aprofundate MBA Open University Londra.

   ◊ Consilier vocațional acreditat. 

   Carmen
   Ivanov

   Lector invitat – Program dicție

   ◊ Carmen Ivanov este trainer de dicție la PRO TV, doctorand SNSPA în Comunicare și este unul dintre cei mai cunoscuți traineri de dicție din România.

   ◊ A antrenat peste 12.000 de persoane în ultimii 15 ani pe zona de dicție, voice over și public speaking. Carmen Ivanov este trainer acreditat ANC (CNFPA) și a vorbit peste 10.000 de ore în faţa microfonului de radio şi cel puţin 50% din vremea asta a dedicat-o știrilor. Desigur, nu a ratat nici zona de televiziune, unde a fost editor de jurnal la Realitatea TV.

   ◊ În prezent Carmen Ivanov conduce Școala TV pentru copii Dicție.ro, unde susține și cursurile de dicție, radio și prezentare TV.

   Mihai
   Crăciun

   Lector invitat – Program dicție

   ◊ În cei aproape 10 ani de carieră, Mihai Crăciun a pregătit peste 5000 de oameni din zona de TV și radio, dar și din domenii precum medicină, educație, magistratură și avocatură.

   ◊ Mihai a lucrat în București, la Radio Guerrilla și Radio Gold FM, iar în prezent realizează emisiunea IT Republic la Radio Tananana.

   ◊ De-a lungul anilor, Mihai Crăciun a colaborat pe partea de traininguri cu instituții media precum PRO TV, TVR, Societatea Română de Radiodifuziune, Rock FM, Magic FM sau Kiss FM. Pe lângă cursurile de dicție, Mihai Crăciun susține și traininguri de public speaking și voice-over și prezintă evenimente și lansări de carte. 

   Dan
   Baltag

   Lector invitat – Program dicție

   ◊ Dan Baltag este actor și absolvent al cursurilor de la dicție.ro. Este trainer de dicție. Lucrează cu mijloacele necesare pentru a avea o comunicare cât mai eficientă și asertivă.

   Procedură înscriere

   • Pentru rezervarea locului, accesați formular de înscriere și selectați sesiunea: „Curs Admitere INM/Magistratură 30 iulie  – 19 septembrie 2022″ 
   • După completarea formularului, veți primi prin email o copie a formularului de înscriere și o factura proformă.
   • Termenul de plată este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Acesta poate fi restabilit, dar nu mai târziu de începerea cursului.
   • Plata facturii proforme se poate face online – pe site-ul firmei (în aplicația de înscriere), la sediul firmei (card sau numerar), la bancă (cu factura proformă).
   • După efectuarea plații se trimite dovada acesteia la adresa de e-mail: office@eurobestteam.ro
   • EBT confirmă efectuarea plății, emite factura fiscală și trimite detalii organizatorice.
   • Plata se poate face în 5 rate lunare, cu dobandă 0, pentru posesorii cardului Avantaj.

   Prețuri

   ⇒ 8.500 de lei 

   !! reducere în valoare de 1000 de lei pentru plățile ferme efectuate în 3 zile lucrătoare de la primirea facturii proforme.

    Preț TESTARE PSIHOLOGICĂ: 1.000 de lei. 

   TESTAREA PSIHOLOGICĂ este un produs separat, nu este inclusă în pachetul  cursului

    

   PREGĂTIRE PROBĂ PSIHOLOGICĂ CU TESTARE ACREDITATĂ!

   Testarea psihologică a devenit probă de concurs și este eliminatorie înaintea probei de interviu. Testarea psihologică la Concursul de Admitere INM se bazează pe analiza opțiunilor candidatului, pus în diverse situații. Pe baza opțiunilor, se constituie un profil psihologic, construit pe 2 piloni - aptitudini cognitive și personalitate.

   Te invităm ca înainte de concurs să explorezi structura ta psihologică printr-o testare realizată de specialiști autorizați, cu teste din categoria celor aplicate în cadrul Concursului INM.

   După testare, vei primi un raport individual, care îți va indica seturi de opțiuni la care trebuie să reflectezi înainte de proba de concurs. În plus, vei avea o ședință de consiliere 1 la 1 cu psihologul care îți va prezenta rezultatele testării și te va ghida pentru optimizarea rezultatului la concurs. Testarea se va desfășura pe o platformă electronică, dedicată acestui scop.

   Preț: 1000 Lei

   Ce spun cursanții noștri

   Testimoniale absolvenți

   Formular informații suplimentare:

    Noutăți organizare concursuri admitere Magistratură/Avocatură