Curs Admitere INM si Magistratura | Bucuresti | 2020

Curs Admitere INM/Magistratură și Avocatură 2020
Sesiunea de vară: 4 Iulie – 31 August 2020
ONLINE sau la Sală

curs inm

100 de ore de Pregătire Intensivă pentru o Întreagă Carieră de Magistrat!

Cursul Admitere INM/Magistratură și Avocatură este un curs complet și complex, care are ca obiectiv principal pregătirea candidaților pentru susținerea concursului de admitere la INM și Magistratură, dar și pentru susținerea concursului de admitere în Avocatură.
Cursul acoperă toate probele de concurs: proba juridică – Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal și proba Interviu, dar și proba juridică pentru admiterea în Avocatură.
Curs Admitere INM/Magistratură și Avocatură se adresează atât studenților din anii trei și patru, cât și celor care profesează în domeniul juridic și se pregătesc pentru o nouă carieră profesională, cea de magistrat. Curs Admitere INM/Magistratură și Avocatură permite oricărui candidat, indiferent de nivelul de pregătire la care se află, să acopere toată materia și să aprofundeze fiecare capitol din tematica obligatorie.

Dacă doriți să fiți contactat de un consultant Euro Best Team și să primiți mai multe informații despre curs, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Emilian Stănișor – Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

„Suntem alături de candidații care se pregătesc pentru magistratură, și, în aceeași echipă, încă din anul 2011. La curs participă juriști care vor mai mult de la viața profesională, avocați care doresc să facă o schimbare profesională majoră, grefieri care au acumulat experiență practică și doresc să facă un salt în carieră, sau studenți din ultimii ani de studiu, mulți foarte bine mobilizați, care consideră că menirea lor profesională este cariera de magistrat. Ei sunt concurenți, la concurs sunt în competiție pe același loc, dar, pe parcursul pregătirii reușim să facem echipă de fiecare dată.

Vine fiecare cu nivelul lui de pregătire, dar încheie acest curs cu un nivel superior de cunoștințe, de abilități practice pentru a judeca și a lua decizii juridice corecte. Asta caută și evaluatorii, oameni care au capacitatea de a lua decizii corecte. Iar pentru acest lucru este nevoie de o pregătire juridică superioară, dar și de o conduită exemplară.

La curs vine fiecare cu personalitatea lui, și este bine că oamenii sunt diferiți, aici nu putem vorbi de șablon. Fiecare trebuie să conștientizeze că în comisia de interviu sunt persoane experimentate care caută personalități, așa că scopul nu este să-ți ascunzi personalitatea, ci să o pui in valoare. De aceea, la orele de pregătire pentru interviu punem accent pe autocunoaștere și pe autovalorizare. Încrederea vine odată cu schimbarea modului în care te percepi. Facem acest lucru cu psihologi experimentați care îndeplinesc această misiune dificilă, cu rezultate deosebite în fiecare an.

Sunt importante aportul individual și mobilizarea. Nu te poți gândi să faci față unei asemenea concurențe fără să te dedici pregătirii. În general se înscriu persoane hotărâte să se expună unei perioade de forță. Această forță implică detașare, în primul rând, de la toate activitățile care consumă din energia mobilizatoare – absolut necesară pregătirii. Scopul pregătirii nu este să iei nota 7, ci să fii mai bun decât cel puțin alte 7-8 persoane care se prezintă la concurs alături de tine pentru același loc. Poate că o perioadă din viață trebuie dedicată acestui scop. Noi organizăm materia și le oferim suport cursanților cu explicații, analize, dezbateri, feedback. Structurăm timpul de lucru și îi ținem în priză. Nu este nici o rețetă secretă, este vorba de multă muncă, dar acompaniată și organizată corect.

Pentru echipa de lectori, pregătirea corectă și eficientă a candidaților nu mai are secrete. Dar, cu toate acestea, fiecare curs reprezintă o experiență valoroasă și pentru noi. Experiența pe care acum o punem la dispoziția dumneavoastră este rodul a 10 ani de pregătire consistentă, intensivă, însemnând atât pregătirea noastră individuală, cu spețe și grile noi, la fiecare curs, cât și miile de analize și dezbateri împreună cu cursanții noștri, pe toate subiectele tematicii de concurs. La această experiență vastă a contribuit fiecare participant în parte, prin implicare, pregătire asiduă și nu în ultimul rând rezultate.

La Curs Admitere INM/magistratură nu se predă, dezbaterile sunt esențiale, grilele și spețele sunt elaborate de echipa de lectori, direct de pe coduri, iar până la finalul cursului acoperim toate temele obligatorii pentru concurs. Vine fiecare cu bagajul lui de cunoștințe, dar pe parcursul cursului majoritatea participanților reușesc să-și acopere golurile de informații și să lucreze cu ele în mod practic. Este pregătire de grup, dar suntem atenți la evoluția fiecărui cursant în parte. Trăim emoția concursurilor alături de ei și ne mândrim că, în fiecare an, absolvenții noștri se regăsesc pe lista admișilor.

100% Intensiv, 100% Interactiv

Cursul este un laborator în care folosim informațiile și cunoștințele teoretice pentru a da sens si logică unor decizii juridice. În esență despre asta este vorba, concursul este doar un obiectiv, dar noi pregătim profesioniști care vor lua decizii importante, cu impact asupra societății. Când vorbim de magistrați, trebuie să ne gândim la profesioniști pe care ne bazăm și la care apelăm cu încredere în situații de viață speciale sau dificile. Acesta este și rămâne obiectivul nostru! Odată atins acest obiectiv, admiterea devine posibilă” – Emilian Stănișor, Lector Drept Penal

Beneficii și avantaje competitive

 • Buna cunoaștere a tematicii și a cerințelor INM;
 • Buna planificare a timpului rămas până la concursul de admitere;
 • Estimare corectă a efortului individual necesar pregătirii;
 • Poziționarea nivelului de pregătire în cadrul unui grup de persoane care au același obiectiv;
 • Lista actualizată cu cărți, manuale, materiale necesare pregătirii;
 • Organizarea materiei pe capitole, cu planificare de studiu saptămânală, însoțită de feedback în sesiuni de evaluare intermediare;
 • Buna înțelegere a modului în care trebuie abordată grila de concurs.
curs admitere magistratura

Ce obțineți de la acest curs?

 • Organizarea învățării și structurarea materiei pe obiective;
 • Înțelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
 • Deprinderea tehnicilor de abordare și soluționare a grilelor de concurs;
 • Consolidarea cunoștințelor teoretice;
 • Evaluarea și autoevaluarea pe tot parcursul pregătirii;
 • Recapitularea activă și continuă a materiilor de concurs;
 • Simularea examenului de admitere;
 • Dezvoltarea gândirii critice.

Experiența și Rezultatele fac Diferența!

 • Experiența – primul curs de pregătire pentru Admitere INM/Magistratură și Avocatură lansat în România, în anul 2011;
 • Conceptul unic privind organizarea strategică a întregului proces de învățare;
 • Lectori magistrați experimentați în pregătirea candidaților la concursul organizat de Institutul Național al Magistraturii (aceeași echipă din 2011) ;
 • Prețuri accesibile, grație paletei largi de cursuri care ne permite să practicăm prețuri rezonabile, menținând calitatea la cele mai înalte standarde;
 • Cursuri practice bazate pe dezbatere;
 • Grile actualizate la fiecare curs, conform legislației în vigoare;
 • Rezultatele excelente cu o medie cuprinsă între 30-40 de persoane admise în fiecare an;

Sună acum pentru detalii: 0756 065 296

Cursul pregătește candidații pentru concursurile organizate de INM și Barou, an de an, fără întrerupere, încă din anul 2011. Cursul urmărește un concept unic de pregătire, bazat pe organizarea strategică a procedului de învățare, concept aplicat și la nivel internațional în procesele de pregătire a candidaților la magistratură.

Cursul este actualizat conform noului regulament de organizare a concursului de intrare în magistratură, conform Hotărârii nr 91/ 21.05.2019, Secțiunea a III-a – Desfășurarea concursului, art. 15,  prin care a fost introdusă o nouă probă de concurs, respectiv proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice, susținută la drept civil și drept procesual civil, respectiv la drept penal și drept procesual penal.
Pentru noua probă, care înlocuiește proba de verificare a raționamentului logic, lectorii au introdus în program o sesiune specială de pregătire.

Sună acum pentru detalii: 0756 065 296

Metodele de lucru din cadrul Curs Admitere INM/Magistratură și Avocatură vizează resetarea stilului de învățare și pun accent pe dezbatere, analiza tehnicilor de întocmire și de soluționare a grilelor, analiza problemelor teoretice, dozarea eforturilor personale, menținerea nivelului optim de motivare, metode de învățare activă, scheme pentru organizarea materiei și a capitolelor.

Lectori Curs Admitere INM/Magistratură și Avocatură

Echipa de lectori este formată din magistrați de carieră, cu o bogată experiență în practica judiciară, foști lectori ai Institutului Național al Magistraturii, cadre universitare cu îndelungată activitate de pregătire a juriștilor, practicieni în psihologie avansată.

Conf. Univ. Dr. Emilian Stănișor – Drept penal, Drept procesual penal

 • Magistrat – procuror de carieră;
 •  A fost formator al Institutului Național al Magistraturii;

 • Este lector cunoscut în domeniul pregătirii magistraților;

 • Este specialist în dreptul penal, drept procesual penal, criminologie și penologie;

 • Expert al Consiliului Europei și autor de studii de specialitate;
 • Este doctor în drept și are o experiență de peste 20 de ani în învățământul universitar;
 • În prezent este conferențiar la Universitatea din București.

Mircea Dobre – Drept procesual civil

 • Magistrat – judecător;
 • Timp de 15 ani a îndeplinit funcția de magistrat la Înalta Curte de Casație și Justiție;
 • În prezent, este avocat pledant în cadrul Baroului București;
 • Este specialist în dreptul civil și procedura civilă;
 • Se bucură de o solidă reputație în lumea juridică
 • Este formator atestat în domeniul dreptului civil;
 • Are o bogată experiență didactică la Universitatea București – Facultatea de Drept.

Nicoleta Irimiea – Drept civil

 • Magistrat – procuror de carieră cu grad profesional de Parchet de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;
 • Cea mai mare parte a activității de procuror a desfășurat-o la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în cadrul Secției Judiciare (cauze civile);
 • Are o bogată experiență în drept civil;
 • A participat în timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii și conferințe de profil;
 • Este formator atestat în domeniul dreptului;
 • Este înscrisă în tabloul avocaților din Baroul București.

Livia Mohîrță – Interviu

 • Este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare și dezvoltare personală și organizațională, cu studii masterale internaționale în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare (PEU) și Dezvoltare Personală (Universitatea București);
 • Deține o vastă experiență în pregătirea candidaților la probe psihologice pentru admiterea la instituții publice și europene.
 • Are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor;
 • Este cercetator DICE (proiect international Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala – studii aprofundate MBA Open University Londra.

Sesiuni deschise Curs Admitere INM/Magistratură și Avocatură

 Curs intensiv  4 Iulie – 31 August 2020, București

Durata: 10 săptămâni, sâmbătă și duminică

Interval orar: 8:30 – max.17:30

 • Săptămâna I: 4 – 5 iulie 2020
 • Săptămâna II:11 – 12 iulie 2020
 • Săptămâna III: 18 – 19 iulie  2020
 • Săptămâna IV: 25 – 26 iulie 2020
 • Săptămâna V:  1 – 2 august 2020
 • Săptămâna VI: 8 – 9 august 2020
 • Săptămâna VII: 15 – 16 august 2020 
 • Săptămâna VIII: 22 – 23 august 2020
 • Săptămâna IX: 29 – 30 august 2020
 • Săptămâna X: 31 august 2020, luni – simulare probă juridică (grilă)

Procedura de înscriere:

 • Pentru rezervarea locului la curs accesați formular de înscriere și selectați sesiunea: „Curs Intensiv Admitere INM/Magistratură și Avocatură 4 iulie – 31 august 2020”
 • Completarea formularului reprezintă rezervarea locului până la momentul efectuării plății.
 • După completarea formularului veți primi prin email o copie a formularului de înscriere și o factura proformă.
 • Termenul de plată este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Termenul de plată poate fi restabilit, dar nu mai târziu de începerea cursului.
 • Plata facturii proforme se poate face online – pe site-ul firmei (în aplicația de înscriere), la sediul firmei  (Splaiul Independenței, nr. 287, et. 3, sector 6, București) cu cardul sau numerar, la bancă, cu factură proformă.
 • După efectuarea plații se trimite dovada acesteia la adresa de e-mail: [email protected]
 • EBT confirmă efectuarea plății, emite factura fiscală și trimite detalii organizatorice.
 • Plata se poate face în 5 rate lunare, cu dobandă 0, pentru posesorii cardului Avantaj.
 • Persoanele care nu dețin Card Avantaj pot să plătească în două rate, până la data începerii cursului.

Prețul cursului:

4.900 de lei pentru înscrierile efectuata până la data de 05 iunie 2020

5.900 de lei pentru înscrierile efectuate în perioada 1 iunie – 15 iunie 2020

6.900 de lei pentru înscrierile efectuate începând cu data de 16 iunie 2020

   REDUCERE 10% din prețul afișat pe site pentru foștii participanți ai cursului

FORMULAR DE INSCRIERE

 Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați: 0756 065 296,  [email protected]

Ce spun cursanții noștri

 • Am învățat și am înțeles în două luni de două ori mai mult decât în cei 4 ani de facultate. Apreciez modul deosebit de predare, experiența practica și pasiunea lectorilor în pregătirea cursanților. Recomand cu toată încrederea participarea la acest program unic. Valentin L.
 • Prestația lectorilor a fost peste măsura așteptărilor mele: am fost plăcut impresionat de cunoștințele profesionale și de tactul pedagogic al profesorilor, am avut ocazia să îmi dau seama de nivelul de pregătire la care mă aflu și pot spune că acest curs mi-a oferit o nouă perspectivă asupra modului în care trebuie să mă pregătesc pentru concursul de admitere la magistratura. M-a impulsionat și m-a ambiționat. Mult succes la învățătură, caci „Învățătura are un gust amar, dar roadele sunt bogate și dulci”. Silviu T.

             Chiar dacă este foarte greu, nu e imposibil.

 • Cursul Admitere INM și Magistratură m-a ajutat să dobândesc o modalitate optimă de a învăța, de a aborda materia stufoasă și complexă, m-a făcut să fiu mai atent la detalii, la nuanțe, la orice posibilă interpretare. Sesiunea de pregătire m-a motivat și m-a ajutat să-mi dau seama ca examenul ce urmează chiar dacă este foarte greu, nu este imposibil, și că, prin muncă și efort susținut, se poate intra la INM. Profesorii au multă răbdare și dau explicațiile necesare, ceea ce pe mine m-a ajutat să înțeleg și mai bine materia. Recomand acest curs pentru consolidarea cunoștințelor și pentru completarea pregătirii necesare în vederea admiterii la INM. Loredana S.
 • Am aflat de acest curs de la un prieten. La început nu am fost așa sigur că ar merita să vin, dar, pe baza recomandărilor primite, m-am înscris. Am o părere foarte bună, atât despre organizarea cursului, cât și despre nivelul lectorilor si consider ca a meritat efortul fizic și material. Andrei N.
 • Curs Admitere INM și Magistratură îți arată modalitatea în care se va desfășura concursul, te ajută să realizezi nivelul la care te afli, precum și ceea ce trebuie să faci în continuare pentru a promova concursul. Indrumarile profesorilor sunt neprețuite în întregul context. Lucian T.

             Un sprijin profesionist și consistent pe toată perioada de pregătire.

 • Este un curs care se pliază pe nevoile de învățare, specifice fiecărui candidat, în funcție de nivelul de pregătire la care se află. Recomand cu încredere tuturor celor care doresc să aibă un sprijin profesionist și consistent pe toată perioada de pregătire. Alexandra V.
 • Cursul m-a ajutat sa mă familiarizez cu metodele și cu grilele de examen, iar raționamentul logic și interviul au fost bine-venite, pe acestea chiar nu le putem pregăti fără suport. Curs Admitere INM si Magistratură este un bun prilej de autoevaluare, de a vedea în ce stare de învățare te afli, de a corecta modul de învățare, de a întelege interpretarea corectă a materiei și a grilelor. Recomand fără rezerve acest curs și altor persoane care vor să urmeze o carieră în domeniul magistraturii. Alina G.

Conținutul acestei pagini reprezintă proprietatea intelectuală a Euro Best Team.
Preluarea conținutului și informațiilor din această pagină reprezintă infracțiune și se pedepsește conform legilor în vigoare
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați0311.020.614[email protected].

Pentru mai multe cursuri vă rugăm să accesați oferta noastră completă