Curs Admitere INM si Magistratura | Bucuresti | 2021

Curs intensiv Admitere Notariat

100 de ore de pregătire, sâmbăta și duminica

ONLINE: 29 ianuarie-3 aprilie 2022
Acoperă toate disciplinele de concurs:
Drept Civil, Drept Procesual Civil, Legislație notarială

10 săptămâni

Sâmbătă și duminică, interval orar 8:30 - max. 17:30
1. 29 - 30 ian. 2022
2. 5 - 6 feb. 2022
3. 12 - 13 feb. 2022
4. 19 – 20 feb. 2022
5. 26 – 27 feb. 2022
6. 5 – 6 martie 2022
7. 12 – 13 martie 2022
8. 19 – 20 martie 2022
9. 26 - 27 martie 2022
10. 2 – 3 aprilie 2022

Formular informații suplimentare:

  Conținutul cursului

  Cursul acoperă toate disciplinele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Legislație notarială. Curs Admitere Notariat permite candidaților să acopere materia și să aprofundeze tematica obligatorie.

  Curs 100 % intensiv, 100% interactiv

  Cursul Admitere Notariat este un program de pregătire intensivă a absolvenților și studenților în drept, care doresc să devină notari publici. Cursul acoperă întreaga tematică de concurs și este susținut de notari cu vastă experiență profesională, profesori universitari, coordonatori de doctorat, psihologi specializați în pregătirea candidaților pentru acces în profesii juridice de vârf. Durata cursului este de 80 de ore, iar pregătirea are caracter practic și interactiv.

  Lectorii sunt profesori și practicieni cu vastă experiență academică și profesională. Cursul acoperă toate disciplinele de concurs, precum și întreaga tematică obligatorie. Pregătirea are caracter practic și interactiv, facilitând optimizarea nivelului de cunoștințe teoretice prin dezbateri, exemple, exerciții. Principalul instrument de lucru este grila, scopul principal fiind cel de creștere a capacității de soluționare a grilelor.

  Beneficii și avantaje:

  Un sprijin profesionist și consistent
  pe toată perioada de pregătire

  Pregătire teoretică sistematică și aprofundare prin aplicații practice

  Experiență și rezultate:

  Formular informații suplimentare și înscriere rapidă:

   Ce obțineți de la acest curs?

   Euro Best Team

   Profesioniști dedicați

   Cursul urmărește un concept unic de pregătire, bazat pe organizarea strategică a procedului de învățare, concept aplicat și la nivel internațional în procesele de pregătire a candidaților pentru proefsii juridice de vârf. 

   Scopul cursului este aprofundarea tematicii obligatorii și îmbunățățirii abilităților de soluționare a grilelor de concurs. Astfel, sunt analizate tehnicile de redactare, detaliile care fac diferența în rezolvarea corectă a grilei, perspectivele evaluatorului, elementele care pot deruta luarea deciziei corecte, precum și metode și cheile de verificare a corectitudinii răspunsului, în condiții de timp limitat.
   Întreaga materie de concurs este structurată pe sesiuni tematice, iar participanții, în coordonarea lectorilor, lucrează cu legislația pertinentă în mod practic. Această metodă de pregătire facilitează înțelegerea contextului în care sunt plasate subiectele/spețele/grilele.
    

   Punem la dispoziția cursanților, în mod gratuit, acces la module online de teste grilă, pentru toate disciplinele de concurs. Grilele au diferite grade de dificultate și au fost atent selecționate astfel încât să acopere întreaga tematică de concurs. 

   Lectori curs Admitere Notariat

   Dana
   Vartires

   Drept procesual civil

   ◊ Magistrat  – judecător de carieră;

   ◊ Timp de peste 14 ani a îndeplinit funcția de Judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție;

   ◊ Doctor în Drept, Universitatea București;

   ◊ Director adjunct si profesor formator în drept procesual civil la Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Magistraților – Ministerul Justiției, (1993- iunie 1996);

   ◊ A participat la numeroase activități profesional-științifice și are o bogată experiență în drept civil și drept procesual civil;

   ◊ Formator atestat în domeniul dreptului și absolvent al cursului de formare a formatorilor organizat de Ecole Nationale de la Magistrature (ENM) din Franța;

   ◊ În prezent este Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României;

   ◊ Este înscrisă în tabloul avocaților din Baroul București.

   Dumitru
   Văduva

   Drept procesual civil

   ◊ Lector la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Juridice, Universitatea din Piteşti, cu o vechime de 20 ani

   ◊ Judecător la Curtea de Apel București

   ◊ Competențe în calitate de judecător: domeniul penal (timp de multi ani a soluționat cauzele penale cu arestați și a coordonat Biroul de executări penale al instanței), domeniul civil (începând cu 1998, a soluționat toate tipurile de cauze în acest domeniu și a coordonat activitatea Biroului de publicitate imobiliară și, ulterior, pe cea de Carte funciară), drept administrativ și drept comercial (ca judecător al secției de drept comercial și de contencios administrativ la Curtea de Apel Piteşti), drept comercial (profesioniștilor), ca judecător la secția a VI-a a Curții de Apel București. 

   ◊ Competențe în calitate de cadru universitar: drept civil (în materiile teoria generală a dreptului civil, teoria generală a obligațiilor, contractele speciale, moșteniri), Drept civil, în materia dreptul profesioniștilor (dreptul comercial), Teoria generală a dreptului.

   Procedură înscriere

   • Pentru rezervarea locului, accesați formular de înscriere și selectați sesiunea: „Curs Admitere Notariat 29 ianuarie-3 aprilie 2022″ 
   • După completarea formularului, veți primi prin email o copie a formularului de înscriere și o factura proformă.
   • Termenul de plată este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Acesta poate fi restabilit, dar nu mai târziu de începerea cursului.
   • Plata facturii proforme se poate face online – pe site-ul firmei (în aplicația de înscriere), la sediul firmei (card sau numerar), la bancă (cu factura proformă).
   • După efectuarea plații se trimite dovada acesteia la adresa de e-mail: office@eurobestteam.ro
   • EBT confirmă efectuarea plății, emite factura fiscală și trimite detalii organizatorice.
   • Plata se poate face în 5 rate lunare, cu dobandă 0, pentru posesorii cardului Avantaj.

   Prețuri

    

   ⇒ 3.900 de lei, pentru înscrierile efectuate până la data de 10 decembrie 2021

   ⇒ 4.900 de lei, pentru înscrierile efectuate în perioada 11-31 decembrie 2021

   ⇒ 5.900 de lei, pentru înscrierile efectuate începând cu data de 1 ianuarie 2022

    

   Ce spun cursanții noștri

   Testimoniale absolvenți

   Formular informații suplimentare: