CURS RELATII PUBLICE SI COMUNICARE | AUTORIZAT| ONLINE | 2020

Curs Comunicare și relații publice
Proiect european De la Student la Antreprenor
25-29 iunie 2021

# 3 zile pregătire intensivă

# curs acreditat

Despre Curs Comunicare și Relații Publice

Singurul curs de comunicare din România cu set complet de competențe europene

Obiective

Cursul de relații publice și comunicare propune o abordare interactivă a strategiilor de promovare și PR, care stimulează creativitatea participanților și contribuie la dobândirea cunoștințelor în mod eficient. Cursanții înțeleg rolul esențial al activităților de PR în mixul de marketing, fiind capabili ca la finalul celor 4 zile de curs, să realizeze și să implementeze un plan de comunicare complex.

Public-ţintă

Acest curs este adaptat nevoilor curente ale companiilor private și instituţiilor publice și se adresează atât persoanelor care sunt la început de carieră, profesioniștilor care își doresc împrospătarea și completarea cunoștințelor, precum și antreprenorilor sau persoanelor de decizie, interesate de însușirea cunoștințelor necesare în vederea promovării companiei.

Autorizare

Cursul este autorizat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).

Pregătire Intensivă

Lectorul îi implică activ pe participanți în elaborarea tuturor materialelor de comunicare necesare activității curente. Timp de trei zile, participanții vor lucra pe echipe și vor face simulari la toate situațiile pe care trebuie să le gestioneze în cadrul departamentului de comunicare, atât pentru mediul online, cât și offline.

Aplicaţii practice

Cursanții învață cum să elaboreze strategii de imagine, să redacteze materiale destinate presei (comunicat de presă, interviu, articol etc), să organizeze evenimente în mediul online (video conferințe), să redacteze materiale pentru website, rețele sociale, newsletter, să elaboreze strategii și tactici de comunicare, să gestioneze situații de criză. 

Lectori experimentaţi

Alina Mocovan are experiență de antreprenoriat de peste 12 ani și mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul comunicării strategice pentru start-upuri, companii locale și multinaționale, folosind tehnici inovatoare pentru a conecta organizațiile cu publicurile sale.
Autorizare CAFFPA* – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei

Competenţe recunoscute la nivel european

Formular informaţii suplimentare

Pentru orice informaţii suplimentare referitoare la curs sau înscriere telefonică, un consultant Euro Best Team vă stă oricând la dispoziţie! Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de mai jos şi veţi fi contactat în cel mai scurt timp!

  0311.020.614/

  0756/ 056.480

   

   

  Program cu publicul: 09:00 – 17:30

  E-mail: office@eurobestteam.ro

  Detalii desfășurare curs

  Perioadă desfăşurare

  25-29 iunie 2021 
  Date de desfășurare:
  Vineri: 25 Iunie
  Luni-Marți 28-29 Iunie

   

  Interval orar

  Vineri, Luni: 17:30 – 20:30
  Marți: 17:30 – 21:30
   

  Sală de curs virtuală

  Teorie, Practică, Examen

  ONLINE

  Certificare

      Certificare CAFFPA (înlocuiește ANC)
  Set complet de compenţe profesionale

  Nivel studii

  Studii medii
  Studii superioare
   

  Trainer

  Formator, Consultant

  Desfăşurare

  ONLINE
  Platforma ZOOM

  Preţul cursului

  GRATUIT,  în cadrul proiectului european De la Student la Antreprenor
  Instruire teoretică și practică, materiale de curs, evaluare, certificare.
   

  Înregistrează-te

  Completează

  Structură tematică

  Autorizare: CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI 
  Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pendru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA.
  IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale ale standardului ocupațional: Asistent Relații Publice, COD COR 333906. 

  Acte necesare înscrierii la curs
  și participării la examenul de acreditare


  Certificare Curs Comunicare și Relații Publice

  Certificat de absolvire

  Supliment Europass la Certificatul Profesional

  Testimoniale absolvenţi

  Alte cursuri care te-ar putea interesa:

  Curs Inspector
  Resurse Umane

  Curs Manager
  Resurse Umane

  Curs Expert Accesare
  Fonduri Europene

  Curs Expert
  Achiziții Publice

  Curs Manager Proiect
  Fonduri Europene

  LISTĂ
  CURSURI

  Formular informaţii suplimentare

  Pentru orice informaţii suplimentare referitoare la curs sau înscriere telefonică, un consultant Euro Best Team vă stă oricând la dispoziţie! Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de mai jos şi veţi fi contactat în cel mai scurt timp!

   0311.020.614/

   0756/ 056.480

    

    

   Program cu publicul: 09:00 – 17:30

   E-mail: office@eurobestteam.ro