CURS RELATII PUBLICE SI COMUNICARE | AUTORIZAT| ONLINE | 2020

Curs Asistent Relații Publice și Comunicare. Exclusiv pentru studenții și masteranzii Universității din București. 31 mai – 21 iulie 2022

Singurul curs de comunicare din România cu set complet de competențe europene

Dezvoltă-ți competențele și abilitățile în domeniul comunicării publice

Obiective curs

Cursul de relații publice și comunicare propune o abordare interactivă a strategiilor de promovare și PR, care stimulează creativitatea participanților și contribuie la dobândirea cunoștințelor în mod eficient. Cursanții înțeleg rolul esențial al activităților de PR în mixul de marketing, fiind capabili ca la finalul celor 4 zile de curs, să realizeze și să implementeze un plan de comunicare complex.

Public-ţintă

Acest curs este adaptat nevoilor curente ale companiilor private și instituţiilor publice și se adresează atât persoanelor care sunt la început de carieră, profesioniștilor care își doresc împrospătarea și completarea cunoștințelor, precum și antreprenorilor sau persoanelor de decizie, interesate de însușirea cunoștințelor necesare în vederea promovării companiei.

Autorizare

Cursul este autorizat CAFFPA* (înlocuieşte ANC) , este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diploma recunoscută de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS).

Pregătire Intensivă

Lectorul îi implică activ pe participanți în elaborarea tuturor materialelor de comunicare necesare activității curente. Timp de trei zile, participanții vor lucra pe echipe și vor face simulari la toate situațiile pe care trebuie să le gestioneze în cadrul departamentului de comunicare, atât pentru mediul online, cât și offline.

Aplicaţii practice

Cursanții învață cum să elaboreze strategii de imagine, să redacteze materiale destinate presei (comunicat de presă, interviu, articol etc), să organizeze evenimente în mediul online (video conferințe), să redacteze materiale pentru website, rețele sociale, newsletter, să elaboreze strategii și tactici de comunicare, să gestioneze situații de criză. 

Lectori experimentaţi

Alina Mocovan are experiență de antreprenoriat de peste 12 ani și mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul comunicării strategice pentru start-upuri, companii locale și multinaționale, folosind tehnici inovatoare pentru a conecta organizațiile cu publicurile sale.
Autorizare CAFFPA* – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei

Competenţe recunoscute la nivel european

Detalii desfășurare curs

Perioadă desfăşurare

Luni-Miercuri: 23 MAI – 21 IUNIE  2022
 

Interval orar

Luni, Marți: 17:00 – 21:00
Miercuri: 17:00 – 21:00
 

Sală de curs virtuală

Teorie, Practică, Examen

ONLINE

Certificare

    Certificare CAFFPA (înlocuiește ANC)
Set complet de compenţe profesionale

Nivel studii

Studii medii
Studii superioare
 

Trainer

Formator, Consultant

Desfăşurare

ONLINE
Platforma ZOOM

Preţul cursului

GRATUIT,  în cadrul proiectului european De la Student la Antreprenor
Instruire teoretică și practică, materiale de curs, evaluare, certificare.
 

Înregistrează-te

Completează

Structură tematică

Autorizare: CAFFPA (înlocuiește ANC)

Cursul se va finaliza cu o sesiune de evaluare în vederea certificării de către CAFFPA (înlocuiește ANC) – COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI 
Vor fi evaluate cunoștințele teoretice și practice, pendru dobândirea întregului set de competențe profesionale. Competențele se vor regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi de Ministerul Educaţiei și acreditat de CAFFPA.
IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru eliberarea întregului set de competențe profesionale ale standardului ocupațional: Asistent Relații Publice, COD COR 333906. 

Acte necesare înscrierii la curs
și participării la examenul de acreditare


Certificare Curs Asistent Relații Publice si Comunicare

Certificat de absolvire

Supliment Europass la Certificatul Profesional

Testimoniale absolvenţi

Alte cursuri care te-ar putea interesa:

Curs Inspector
Resurse Umane

Curs Manager
Resurse Umane

Curs Expert Accesare
Fonduri Europene

Curs Expert
Achiziții Publice

Curs Manager Proiect
Fonduri Europene

LISTĂ
CURSURI