Curs Expert Accesare Fonduri Structurale | Acreditat ANC | Euro Best Team | Bucuresti

Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene
–Acreditat ANC–
Pentru Studii Superioare – Cod COR 242213

Obiective

Cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene este un curs 100% practic sustinut de consultanti, experti evaluatori de proiecte europene. Cursul ofera competente pentru scrierea cererii de finantare si pentru implementarea proiectelor finantate de Uniunea Europeana. Participantii la curs sunt familiarizati cu mediul legistativ si institutional, dar si cu proceduri, regulamente, instructiuni, obligatorii in procesul de implementare.

Aplicatiile sunt bazate pe elaborarea unor documente esentiale: cererea de finantare, contractul de finantare, actul aditional, notificarea, raportul tehnico-financiar, cererea de rambursare, cererea de plata, raport de monitorizare, raportul de progres, procedura de achizitie. Cursul Expert Accesare Fonduri Structurale este acreditat ANC si este deschis absolventilor de studii superioare. In cadrul cursului, participantii in coordonarea lectorului vor redacta o cerere de finantare reala pentru programele finantate in perioada 2014-2020.

Competente recunoscute la nivel european: 1. Aplicarea normelor de sanatate si securitate in munca; 2. Aplicarea normelor de protectia mediului; 3. Mentinerea unor relatii de munca eficace; 4. Pregatirea elaborarii proiectului; 5. Documentarea in vederea realizarii proiectului; 6. Stabilirea parteneriatelor; 7. Elaborarea proiectului.

cursuri fonduri structurale

Structura tematica

Lectorii cursului

                     Elena Pavel

          – Trainer autorizat ANC –

 • curs expert fomduri structuraleA instruit peste 3000 de cursanti in management de proiect, accesare fonduri structurale, politici europene;
 • Sustine workshop-uri pentru scriere cereri de finantare in toata tara;
 • Instruieste in mod curent, personal din administratia publica in probleme de gestionare a fondurilor structurale;
 • Doctor in economie – fonduri structurale pentru dezvoltare locala si regionala;
 • Elena Pavel este economist, jurist si cadru universitar al Universitatii Romano-Americane, unde preda Politica de Coeziune Economica, Sociala si Teritoriala a Uniunii Europene si Eficienta Investitiilor, Accesarea Fondurilor Structurale in Romania;
 • A participat la numeroase cursuri de perfectionare atat in tara, cat si in strainatate;
 • Sustine prelegeri la conferinte nationale si internationale pe teme de dezvoltare economica si accesare de fonduri europene;
 • Este trainer autorizat, iar in cadrul Euro Best Team sustine cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene inca din anul 2007.

 

                    Liliana Glejaru

          – Trainer autorizat ANC –

 • Preda cursuri acreditate dedicate accesarii fondurilor europene de peste 10 ani;
 • Este consultant in domeniul fondurilor structurale si de coeziune;
 • In activitatea profesionala curenta elaboreaza cereri de finantare si coordoneaza echipe de implementare in programe dedicate dezvoltarii resurselor umane, dezvoltarii IMM-urilor si dezvoltarii infrastructurii;
 • A condus importante proiecte pentru realizarea unor platforme industriale si instalatii din industria chimica;
 • Este absolventa a programului Project Management Proffesional Certification la Open University Business School;
 • A colaborat cu organizatii specializate in training si consultanta;
 • In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 100 de sesiuni de instruire atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale;
 • In cadrul Euro Best Team, Liliana sustine cursul de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene din anul 2008.

Perioada: 22 mai – 7 iunie 2019 (Curs de zi)

22, 23, 24 mai 2019 / examen: 7 iunie 2019

Interval orar: 09:00 – 17:00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti.

Pret: 750 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Perioada: 27 iulie – 14 august 2019 (Curs de weekend)

27, 28 iulie2019, 3 august 2019 / examen: 14 august 2019

Interval orar: 09.00 – 17.00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti.

Pret: 750 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Ce spun cursantii nostri

 • Recomand acest curs deoarece experienta invatarii este una deosebita prin faptul ca dobandesti o viziune de ansamblu foarte bine structurata si inveti multe aspect specifice finantarii UE. Felicitari echipei pentru atmosfera prietenoasa si pentru calitatea cursului! Amalia I.
 • Va recomand acest curs datorita faptului ca va ofera o perspectiva de ansamblu asupra unui domeniu provocator si util in egala masura. Experienta cursului reprezinta un punct de plecare pentru a putea participa la atragerea fondurilor structurale in proiecte proprii sau de interes comun. Anisoara I.
 • Am facut mai multe cursuri inainte, dar am ales acest curs pentru perfectionare. Cei care lucram pe piata de consultanta avem nevoie ca periodic sa participam si sa ne punem la punct cu ultimele noutati in domeniu. Eduard S.
 • Un curs reusit! Felicitari! Eu lucrez in scriere deja de 4 ani pe fonduri europene, dar neclaritati sunt tot timpul. Tocmai fiindca am “vechime”, am venit incarcat cu toate problemele mele la acest curs si aici mi le-am clarificat pe toate. Marius Z.
 • Cursul este foarte bine structurat, lectorii te ajuta sa iti scrii proiectul si sa iti faci planul de implementare. Nu esti sufocat cu ore inutile de predare, ci esti direct in actiune. Recomand cursul persoanelor care au spirit practic si nu doresc sa piarda timpul. Bogdan N.
 • Informatia a fost extrem de accesibila, am invatat multe secrete legate de elaborarea cererii de finantare si recomand acest curs tuturor celor care se implica sau vor sa se implice in accesarea de bani europeni. Claudia G.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614office@eurobestteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa