CURS FORMATOR - ACREDITAT ANC | Europass | Bucuresti | 2019

Curs Formator – Acreditat ANC
Pentru Studii Superioare – Cod COR 242401

București ,18 februarie – 21 februarie 2020 (zi)
București ,21 martie – 29 martie 2020 ( weekend)

Obiective

Cursul Formator Acreditat ANC este un curs inovativ ce combină tehnici de dezvoltare personală cu metode experențiale de organizare și de livrare a cursurilor din diferite domenii de activitate.

Curs Formator pune un accent deosebit pe dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților de trainer, dar și pe modul de lansare și de organizare a unui program de formare.

Abordarea modernă și  flexibilă, precum și tehnicile de formare permanent actualizate cu tendințele de ultimă oră, oferă participanților un program eficient, plin de momente revelatoare, de auto-descoperire și de conștientizare a unui potențial valoros necesar oricărui trainer de succes.

Pe parcursul cursului, participanții sunt ghidați să identifice nevoile de formare, să contureze soluții de training, să stabilească structura și conținutul cursului, să gândească aplicații practice, să comunice și să interacționezeCursul oferă ipostaze practice inedite, cu roluri bine gândite, cursanții regăsindu-se pe rând atât în poziția trainerului, cât și în poziția cursantului.

curs acreditat formator

Competențe recunoscute la nivel european

Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență; Aplicarea normelor de protecție a mediului; Respectarea legislației specifice; Pregătirea programului/stagiului de formare; Pregătirea formării practice; Realizarea activităților de formare; Evaluarea participanților la formare; Evaluarea programului/stagiului de formare; Asigurarea calității activității.

Curs de zi

Perioada : 18 – 21 februarie 2020

18,19,20,21 februarie / 4 martie 2020 EXAMEN

Interval orar: 09.00 – 17.00

Locația: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independenței, nr. 287, et. 3, sector 6, București

Curs de weekend

Perioada: 21 – 29 martie 2020

21,22,28,29 martie / 01 aprilie EXAMEN

Interval orar: 09.00 – 17.00

Locația: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independenței, nr. 287, et. 3, sector 6, București

Pretul Cursului

Pret: 650 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614. Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (IN FORMULARUL DE INSCRIERE), cash/card la sediul nostru.

Curs Formator – Structura tematică

Carmen Prodan – un trainer profesionist

 

 • curs formator Carmen Prodan activează în domeniul formării profesionale de 25 de ani.
 • De profesie inginer, cercetător științific, a devenit trainer (formator) in anul 1995, odata cu intrarea pe piața românească a companiei McDonald’s, pentru ca în anul 1999 să devină “eleva” lui Nick Baldock, unul dintre cei mai titrați traineri de vănzări din Marea Britanie. 
 • Carmen Prodan este Evaluator de Competențe Profesionale și Evaluator de Programe și de Furnizori, devenind specialist evaluator pe lista ANC, inca din anul 2009.
 • Carmen lector pentru cursuri de Comunicare, Vânzări și Negociere la CEFORA Business School, pregătind studenți stagiari într-un sistem de invatamant in alternanta.
 • Înca din anul 2005, Carmen este implicată în calitate de formator în programe de formare din cadrul proiectelor europene, ce au vizat in special implementarea criteriilor de calitate în formarea profesională.

Experiență dovedită, portofoliu impresionant

Cursurile trainerului Carmen Prodan sunt apreciate datorită entuziasmului și pasiunii care însoțesc fiecare secvență și datorită metodelor interactive si dinamice, bazate pe exemple practice. Programele au la baza multi ani de studiu si experienta si sunt proiectate astfel încât să îndeplinească obiectivele și cerințele clientului. Exercitiile practice, filmele demonstrative și testele psihometrice, atmosfera pozitivă și relaxată reprezintă câteva dintre elementele care fac din cursurile lui Carmen Prodan evenimente memorabile, pline de succes.

Portofoliu de Clienți pentru care Carmen Prodan a susținut cursuri de formare: Daimler, Alten&Kepler, McDonald’s, Lafarge, Cumpana, Sarantis,  Continental Hotels Romania, KPMG,  Assystem, Quanta Resurse Umane,TeamNet, Euro Best Team, GDF Suez, Patronatul Național Roman, EoN Moldova, HAMM Reno, Blocul National Sindical, Sindicat UPA, Albet, Media On, Michelin, Telemobil,  ALIAT, New Horizons, Intrarom, Camera de Comert si Industrie, ASSD,  Spitalul Universitar Bucuresti, SindTour Operator, Interdevelopment, ComCeh- Sofidel, Formare Plus, Global Consult Center, Kern-Liebers Textil. JTI, Red Mountain, Best Call, Cummins Generator Technologies, Toneli, RINA Simtex, PeliFilip, etc.

Ce spun cursanții noștri

 • Curs Formator  este un adevărat „life changing”. Include tehnici și metode care vă vor deschide ochii și inima. Include și abstract și spiritualitate, și jocuri și teorie, iar la final veți descoperi și descatușa energii și resurse pe care nici nu banuiati ca le puteți avea. Vă va provoca să fiți mai buni, mai înțelegători și vă va provoca să faceți întâi în voi schimbarea pe care vreți să o vedeți în exterior (ca sa-l parafrazez pe Gandhi). Daniel Marius S.

  „Curs interactiv, cu metodele moderne de predare și cu lectori profesioniști”

 • Excelent curs!!! Adevărat panaceu contra excesului de informații și supra-stimulării digitale care ne trec existența cotidiană pe pilot automat, blocându-ne fluxurile energetice! Am întâlnit aici oameni minunați, am învățat împreună multe lucruri noi și am profitat cu toții de efectele miraculoase ale acestui curs !!! Felicitări tuturor celor care au ales acest curs. Victoria S
 • Curs Formator a fost pentru mine o experiență interesantă, un curs interactiv, cu metodele moderne de predare si cu lectori profesioniști care te ghidează pe tot parcursul cursului. Formatorii știu sa creeze o atmosfera deschisa, adaptata nevoilor si așteptărilor grupului. Prin flexibilitate si multa creativitate, lectorul a știut sa ne apropie si sa ne motiveze, lucru care a valorizat participanții. Informațiile au fost bine structurate, ample, complete si aplicabile. Bogdan M.

  „Cursul ne-a determinat să ne dezvoltăm creativitatea și nivelul de implicare, captându-ne în permanență atenția”

 • M-a impresionat problematica adaptata nevoilor cursanților, exerciții practice de impact, profesionalismul formatorului. Un curs de succes! Florența B.
 • Cursul Formator s-a desfășurat într-o manieră interactivă, care ne-a determinat să ne dezvoltăm creativitatea și nivelul de implicare, captându-ne în permanență atenția. Adrian L.

  „Participarea la acest curs o apreciez ca fiind un mare câștig”

 • Cursul Formator Acreditat ANC este unul interactiv, atractiv, cu multe informații și foarte bine documentat. Pe întreaga perioada a desfășurării cursului, fiecare participant este valorizat, implicat și încurajat, mesajele transmise fiind foarte clare, concise si la obiect. Carmen este omul potrivit la locul potrivit, prezența sa fiind agreabilă, fermă, dar în același timp prietenoasă, aducând un plus valoare cursului. Ramona D.

 • A fost unul dintre cele mai interesante cursuri la care am participat, informații utile, interactivitate, atmosfera destinsă și multe lecții învățate. Participarea la acest curs o apreciez ca fiind un mare câștig. Roxana I
 • Acest curs mi s-a părut foarte interesant mai ales din punct de vedere practic.  Faptul ca fiecare dintre participanți a fost implicat în egală măsură, și au fost folosite foarte multe exemple care au însoțit noțiuni teoretice, au facut diferenta fata de cursurile la care am participat anterior. Trainerul a fost profesionist, deschis, a știut să încurajeze și să motiveze toti participanții. Mirela P.

  „Am primit răspunsuri pertinente și am dobândit cunoștințe și abilități noi”

 • Interesant, interactiv, coerent, participativ, cu multe exemple practice. Metode de lucru alternative, dinamism, informații utile pe tot parcursul trainingului. Adam V.

 • Cursul este foarte util pentru activitatea pe care o desfășor. Structura cursului este fost clară, logică, am primit răspunsuri pertinente și am dobândit cunoștințe și abilități noi ce vor îmbunătăți activitățile pe care le desfasor la locul de munca. Liliana S.
 • Curs Formator este un curs foarte bine structurat, cu informații variate și multe concepte noi. Ionela T.

   „Curs bine structurat, dinamic, bogat în cunoștințe ce țin de tehnica instruirii adulților”

 • Vreau să-ți mulțumesc pentru ca mi-ai dat sau mai bine zis ne-ai dat la toți cursanții ceva inestimabil: ti-ai deschis sufletul în fața noastră. Ai știut cum să faci „să fii de-a noastră”. Ai livrat cursul ca și când am fi fost la o discuție amicală, și este lucru cunoscut ca discuțiile prietenești sunt întotdeauna plăcute si relaxante. Eugenia

 • Cursul Formator este un curs bine structurat, dinamic, bogat în cunoștințe ce țin de tehnica instruirii adulților, de psihologie și de comunicare, transmise printr-o diversitate de metode de instruire, care îți „burdușesc” valiza cu care vei pleca într-o nouă călătorie a vieții – cea de trainer. La capitolul „Altele” din valiza (inițiații vor ști la ce ma refer), influența covârșitoare îi aparține celui ce ți-a fost trainer. Ramona B.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614office@eurobestteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa