CURS FORMATOR ACREDITAT ANC| Bucuresti | 2020

Curs Formator – ONLINE – Acreditat ANC
Modul inclus: Organizarea Cursurilor în Spațiul Virtual
ZOOM CLASS: 11 mai – 21 mai 2020

Scop și Obiective

Cursul Formator în Mediul Online este un curs inovativ, adaptat noilor condiții de formare profesională, preponderent în mediul online. Cursul se adresează formatorilor deja certificați, care urmează să își desfășoare activitatea în mediul online, dar și celor care doresc să dobândească setul specific de competențe aferente standardului ocupațional.

Cursul urmărește dezvoltarea abilităților practice în utilizarea platformelor online dedicate derulării proceselor de formare profesională, dar și formarea deprinderilor necesare organizării lecțiilor, sesiunilor teoretice și practice ale unui curs online. Sunt de asemenea cuprinse aplicații privind ghidarea și gestionarea cursanților, de la înscrierea lor pe platformă, până la implicarea activă în activitățile de formare, modalități de interacțiune, de feedback sau organizarea pe grupe. 

Lectorul Carmen Prodan oferă participanților un set complet de tehnici eficiente de comunicare și de interacțiune în mediul online, un mediu transparent, mult mai dinamic decât spațiile clasice, mediu comparabil cu cel al transmisiunilor directe de la televiziuni. Sunt abordate în detaliu momentele esențiale ale procesului formativ în mediul online, prin evidențierea diferențelor între spațiile clasice și cele virtuale, astfel încât formarea în online să fie lipsită de stresul specific adaptării la nou și să ofere experiențe revelatoare, memorabile pentru toți participanții.

curs formator

Competențe Recunoscute la Nivel European

Euro Best Team este furnizor acreditat ANC pentru organizarea cursului Formator – COR 24240. Începând cu anul 2008, firma a format până în prezent peste 10 000 de formatori, în întreaga țară.

Cursul urmărește dezvoltarea competențelor recunoscute la nivel european, competente ce se regăsesc în standardul ocupațional Formator – COR 242401. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență; Aplicarea normelor de protecție a mediului; Respectarea legislației specifice; Pregătirea programului/stagiului de formare; Pregătirea formării practice; Realizarea activităților de formare; Evaluarea participanților la formare; Evaluarea programului/stagiului de formare; Asigurarea calității activității.

Pe parcursul cursului, participanții sunt ghidați să identifice nevoile de formare, să contureze soluții de training, să stabilească structura și conținutul cursului, să gândească aplicații practice, să comunice și să interacționeze. Cursul oferă ipostaze practice inedite, cu roluri bine gândite, cursanții regăsindu-se pe rând atât în poziția trainerului, cât și în poziția cursantului.

Abordarea modernă și  flexibilă, precum și tehnicile de formare permanent actualizate cu tendințele de ultimă oră, oferă participanților un program eficient, plin de momente revelatoare, de auto-descoperire și de conștientizare a unui potențial valoros necesar oricărui trainer de succes.


Curs ONLINE în Sală de Curs Virtuală

Cursul Formator în mediul online, va fi organizat în săli de curs virtuale, deschise pe platforme specializate, ce permit o interacțiune eficientă, o bună organizare a planurilor de lecții, dar și condiții tehnice deosebite pentru efectuarea aplicațiilor practice. Platforma Online asigură condiții de comunicare și interacțiune asemănătoare unei televiziuni și permite prezența și participarea 100% a fiecărui cursant, comunicarea în timp real, în condiții de interactivitate, prezentarea spre lucru și analiză a materialelor de suport necesare si aplicațiilor practice.

Cursul are 30 de ore în mediul online (pregătire teoretică)  și 30 de ore (pregătire practică) ce reprezintă aplicații realizate în coordonarea lectorului, în vederea pregătirii examenului de certificare și obținerii Certificatului  de Formator emis de Autoritatea Națională pentru Calificări. Evaluarea cunoștințelor teoretice dobândite în sistem online, în scopul certificării, se va face la sală, la încetarea stării de urgență, conform OUG 32/2020.

La începutul cursului va fi organizată o scurtă sesiune de familiarizare a cursanților cu funcțiile și posibilitățile de utilizare ale platformei. 

Curs Formator – Structura Tematică

Carmen Prodan – Trainer Profesionist Recunoscut la Nivel Național

 

 • curs formator Carmen Prodan activează în domeniul formării profesionale de 25 de ani.
 • De profesie inginer, cercetător științific, a devenit trainer (formator) in anul 1995, odata cu intrarea pe piața românească a companiei McDonald’s, pentru ca în anul 1999 să devină “eleva” lui Nick Baldock, unul dintre cei mai titrați traineri de vănzări din Marea Britanie. 
 • Carmen Prodan este Evaluator de Competențe Profesionale și Evaluator de Programe și de Furnizori, devenind specialist evaluator pe lista ANC, inca din anul 2009.
 • Carmen lector pentru cursuri de Comunicare, Vânzări și Negociere la CEFORA Business School, pregătind studenți stagiari într-un sistem de invatamant in alternanta.
 • Înca din anul 2005, Carmen este implicată în calitate de formator în programe de formare din cadrul proiectelor europene, ce au vizat in special implementarea criteriilor de calitate în formarea profesională.

Experiență dovedită, portofoliu impresionant

Cursurile trainerului Carmen Prodan sunt apreciate datorită entuziasmului și pasiunii care însoțesc fiecare secvență și datorită metodelor interactive si dinamice, bazate pe exemple practice. Programele au la baza multi ani de studiu si experienta si sunt proiectate astfel încât să îndeplinească obiectivele și cerințele clientului. Exercitiile practice, filmele demonstrative și testele psihometrice, atmosfera pozitivă și relaxată reprezintă câteva dintre elementele care fac din cursurile lui Carmen Prodan evenimente memorabile, pline de succes.

Portofoliu de Clienți pentru care Carmen Prodan a susținut cursuri de formare: Daimler, Alten&Kepler, McDonald’s, Lafarge, Cumpana, Sarantis,  Continental Hotels Romania, KPMG,  Assystem, Quanta Resurse Umane,TeamNet, Euro Best Team, GDF Suez, Patronatul Național Roman, EoN Moldova, HAMM Reno, Blocul National Sindical, Sindicat UPA, Albet, Media On, Michelin, Telemobil,  ALIAT, New Horizons, Intrarom, Camera de Comert si Industrie, ASSD,  Spitalul Universitar Bucuresti, SindTour Operator, Interdevelopment, ComCeh- Sofidel, Formare Plus, Global Consult Center, Kern-Liebers Textil. JTI, Red Mountain, Best Call, Cummins Generator Technologies, Toneli, RINA Simtex, PeliFilip, etc.

Perioadă de desfășurare

Cursul Formator în mediul online se desfășoară în perioada  11 mai  – 21 mai 2020 și are un număr total de 30 de ore, repartizate în sesiuni de câte 4 ore, susținute în zilele de luni pana joi:

De Luni (11 mai) pana Joi (14 mai ) – Interval orar: 14.00 – 18.00

De Luni (18 mai) pana Miercuri (20 mai) – Interval orar: 14.00 – 18.00

Joi (21 mai) – Interval orar: 14.00 – 16.00

Prețul Cursului

Preț: 850 lei (cost total, fara taxe ascunse) pentru înscrieri efectuate până la data de 07 aprilie 2020

1200 lei pentru înscrieri efectuate începând cu data de 11 aprilie.

1800 lei pentru înscrieri efectuate începând cu data de 15 aprilie.

Înscrierile pentru sesiunea online se fac prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE

În formularul de înscriere veți găsi și opțiunile de plată (la sediu cash/card, ordin de plata sau plata cu cardul online)

Pentru detalii și înscrieri: 0311.020.614 / 0756.065.544

Ce spun cursanții noștri

 • Curs Formator  este un adevărat „life changing”. Include tehnici și metode care vă vor deschide ochii și inima. Include și abstract și spiritualitate, și jocuri și teorie, iar la final veți descoperi și descatușa energii și resurse pe care nici nu banuiati ca le puteți avea. Vă va provoca să fiți mai buni, mai înțelegători și vă va provoca să faceți întâi în voi schimbarea pe care vreți să o vedeți în exterior (ca sa-l parafrazez pe Gandhi). Daniel Marius S.

  „Curs interactiv, cu metodele moderne de predare și cu lectori profesioniști”

 • Excelent curs!!! Adevărat panaceu contra excesului de informații și supra-stimulării digitale care ne trec existența cotidiană pe pilot automat, blocându-ne fluxurile energetice! Am întâlnit aici oameni minunați, am învățat împreună multe lucruri noi și am profitat cu toții de efectele miraculoase ale acestui curs !!! Felicitări tuturor celor care au ales acest curs. Victoria S
 • Curs Formator a fost pentru mine o experiență interesantă, un curs interactiv, cu metodele moderne de predare si cu lectori profesioniști care te ghidează pe tot parcursul cursului. Formatorii știu sa creeze o atmosfera deschisa, adaptata nevoilor si așteptărilor grupului. Prin flexibilitate si multa creativitate, lectorul a știut sa ne apropie si sa ne motiveze, lucru care a valorizat participanții. Informațiile au fost bine structurate, ample, complete si aplicabile. Bogdan M.

  „Cursul ne-a determinat să ne dezvoltăm creativitatea și nivelul de implicare, captându-ne în permanență atenția”

 • M-a impresionat problematica adaptata nevoilor cursanților, exerciții practice de impact, profesionalismul formatorului. Un curs de succes! Florența B.
 • Cursul Formator s-a desfășurat într-o manieră interactivă, care ne-a determinat să ne dezvoltăm creativitatea și nivelul de implicare, captându-ne în permanență atenția. Adrian L.

  „Participarea la acest curs o apreciez ca fiind un mare câștig”

 • Cursul Formator Acreditat ANC este unul interactiv, atractiv, cu multe informații și foarte bine documentat. Pe întreaga perioada a desfășurării cursului, fiecare participant este valorizat, implicat și încurajat, mesajele transmise fiind foarte clare, concise si la obiect. Carmen este omul potrivit la locul potrivit, prezența sa fiind agreabilă, fermă, dar în același timp prietenoasă, aducând un plus valoare cursului. Ramona D.

 • A fost unul dintre cele mai interesante cursuri la care am participat, informații utile, interactivitate, atmosfera destinsă și multe lecții învățate. Participarea la acest curs o apreciez ca fiind un mare câștig. Roxana I
 • Acest curs mi s-a părut foarte interesant mai ales din punct de vedere practic.  Faptul ca fiecare dintre participanți a fost implicat în egală măsură, și au fost folosite foarte multe exemple care au însoțit noțiuni teoretice, au facut diferenta fata de cursurile la care am participat anterior. Trainerul a fost profesionist, deschis, a știut să încurajeze și să motiveze toti participanții. Mirela P.

  „Am primit răspunsuri pertinente și am dobândit cunoștințe și abilități noi”

 • Interesant, interactiv, coerent, participativ, cu multe exemple practice. Metode de lucru alternative, dinamism, informații utile pe tot parcursul trainingului. Adam V.

 • Cursul este foarte util pentru activitatea pe care o desfășor. Structura cursului este fost clară, logică, am primit răspunsuri pertinente și am dobândit cunoștințe și abilități noi ce vor îmbunătăți activitățile pe care le desfasor la locul de munca. Liliana S.
 • Curs Formator este un curs foarte bine structurat, cu informații variate și multe concepte noi. Ionela T.

   „Curs bine structurat, dinamic, bogat în cunoștințe ce țin de tehnica instruirii adulților”

 • Vreau să-ți mulțumesc pentru ca mi-ai dat sau mai bine zis ne-ai dat la toți cursanții ceva inestimabil: ti-ai deschis sufletul în fața noastră. Ai știut cum să faci „să fii de-a noastră”. Ai livrat cursul ca și când am fi fost la o discuție amicală, și este lucru cunoscut ca discuțiile prietenești sunt întotdeauna plăcute si relaxante. Eugenia

 • Cursul Formator este un curs bine structurat, dinamic, bogat în cunoștințe ce țin de tehnica instruirii adulților, de psihologie și de comunicare, transmise printr-o diversitate de metode de instruire, care îți „burdușesc” valiza cu care vei pleca într-o nouă călătorie a vieții – cea de trainer. La capitolul „Altele” din valiza (inițiații vor ști la ce ma refer), influența covârșitoare îi aparține celui ce ți-a fost trainer. Ramona B.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati 0311.020.614,/ 0756.065.544 , office@eurbeostteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa