Curs Formator - Acreditat ANC Pentru Studii Superioare - Cod COR 242401 | Euro Best Team | Bucuresti

Curs Formator – Acreditat ANC
Pentru Studii Superioare – Cod COR 242401

Curs Formator – Obiective

Cursul Formator Acreditat ANC este un curs inovativ ce combina tehnici de dezvoltare personala cu metode experentiale de organizare si livrare a cursurilor din diferite domenii de activitate.

Curs Formator pune un accent deosebit pe dezvoltarea si imbunatatira abilitatilor de trainer, dar si pe modul de lansare si organizare a unui program de formare.

Abordarea moderna si  flexibila, precum si tehnicile de formare permanent actualizate cu tendintele de ultima ora, ofera participantilor un program eficient, plin de momente revelatoare, de autodescoperire si de constientizare a unui potential valoros necesar oricarui trainer de succes.

Pe parcursul cursului, participantii sunt ghidati sa identifice nevoile de formare, sa contureze solutii de training, sa  stabileasca structura si continutul cursului, sa gandeasca aplicatii practice, sa comunice si sa interactioneze.

Cursul ofera ipostaze practice inedite, cu roluri bine gandite, cursantii regasindu-se pe rand atat in pozitia trainerului, cat si in pozitia cursantului. 

cursuri formator

Competente oferite de Curs Formator, recunoscute la nivel european: Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea în munca si în domeniul situatiilor de urgenta; Aplicarea normelor de protectie a mediului; Respectarea legislatiei specific; Pregatirea programului/stagiului de formare; Pregatirea formarii practice; Realizarea activitatilor de formare; Evaluarea participantilor la formare; Evaluarea programului/stagiului de formare; Asigurarea calitatii activitatii.

Curs Formator – Structura tematica

Lectori Curs Formator

                  Ruxandra Enache

            – Trainer autorizat ANC –

 • Formator autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)
 • Ruxandra are o experienta de peste 15 ani in formarea profesionala a adultilor, a derulat peste peste 200 de programe de dezvoltare organizationala si personala pe diferite teme de business management, management de proiect, dezvoltare de echipe si formare de traineri,
 • A colaborat cu organizatii specializate in training si consultanta, dar si direct cu clienti din mediul de afaceri si organizatii non-profit, administratii publice locale si institutii de invatamant;
 • A derulat peste 50 de programe de consultanta organizationala pentru companii din mediul de business si pentru organizatii non-profit;
 • Din 2004 este absolventa a programului de MBA si a cursului de Management de Proiect oferite de Open University Business School, UK;
 • Din 2009 este certificata Project Management Professional® (PMP®) si membra a Project Management Institute din USA.

                      Alina Kibbel

            – Trainer autorizat ANC –

 • Trainer soft skills, formator, formare de formatori, public speaking, antrenor teambuilding; anteprenor social;
 • Peste 3000 de persoane instruite in formare de formatori: cadre didactice, medici, juristi, experti tehnici, manageri;
 • Ofera instruire on the job, atat in companii nationale si multinationale, cat si in ministere, agentii guvernamentale, organisme parlamentare;
 • Fondator “Bugetarii veseli”;
 • Experienta internationala similara: Statele Unite ale Americii, Cipru, unde sustine sesiuni de formare in limba engleza.
 • Alina Kibbel se perfectioneaza constant la Institutii de invatamant din Germania: Landesinstitut für Lehrerbildung und Schulentwicklung, Elbinselschule si Emilie Wüstenfeld Gymnasium si este la curent cu cele mai noi metode de predare – invatare. Astfel, in cadrul unui program national de eficientizare a invatamantului din Romania si finantat de Ministerul Invatamantului, Alina Kibbel a avut ca responsabilitati oferirea de metode adaptate si personalizate cadrelor didactice.
 • Alina este trainer soft skills si antreprenor social. Ea susține educatia experientiala, abordand in cursurile ei metode interactive si creative care stimuleaza lucrul in echipa si cunoasterea de sine.

 

In mediul public livreaza cursuri pentru angajatii din ANP (Agentia Nationala a Penitenciarelor), DGITL si cadrelor didactice din diferite Institutiile de Invatamant de stat. Trainer international HP, Alina a creat si coordonat propria echipa de traineri; Trainer international BRD: trainer si formator pe probleme de management organizational si dezvoltarea abilitatilor de comunicare si prezentare; Trainer international DB International si Little London: tehnici de prezentare, formare de formatori.

Perioada: 11 – 25 iunie 2019 (Curs de saptamana)

11, 12, 13, 14 iunie 2019  / examen: 25 iunie  2019

Interval orar: 09.00 – 17.00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti

 650 lei (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Perioada: 1 – 18 iunie 2019 (Curs de weekend)

1, 2, 8, 9 iunie 2019 / examen: 18 iunie 2019

Interval orar: 09.00 – 17.00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti

 650 lei (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.a

Ce spun cursantii nostri

 • Curs Formator  este un adevarat „life changing”. Include tehnici si metode care va vor deschide ochii si inima. Include si abstract si spiritualitate, si jocuri si teorie, iar la final veti descoperi si descatusa energii si resurse pe care nici nu banuiati ca le puteti avea. Va va provoca sa fiti mai buni, mai intelegatori si va va provoca sa faceti intai in voi schimbarea pe care vreti sa o vedeti in exterior (ca sa-l parafrazez pe Gandhi). Daniel Marius S.
 • Excelent curs!!! Adevarat panaceu contra excesului de informatii si suprastimularii digitale care ne trec existenta cotidiana pe pilot automat, blocandu-ne fluxurile energetice! Am intalnit aici oameni minunati, am invatat impreuna multe lucruri noi si am profitat cu totii de efectele miraculoase ale acestui curs !!! Felicitari tuturor celor care au ales acest curs. Victoria S
 • Curs Formator a fost pentru mine o experiență interesanta, un curs interactiv, cu metodele moderne de predare si cu lectori profesioniști care te ghidează pe tot parcursul cursului. Formatorii știu sa creeze o atmosfera deschisa, adaptata nevoilor si așteptărilor grupului. Prin flexibilitate si multa creativitate, lectorul a știut sa ne apropie si sa ne motiveze, lucru care a valorizat participanții. Informațiile au fost bine structurate, ample, complete si aplicabile. Bogdan M.

 • M-a impresionat problematica adaptata nevoilor cursantilor, exercitii practice de impact, profesionalismul formatorului. Un curs de success! Florenta B.
 • Cursul Formator s-a desfasurat intr-o maniera interactiva, care ne-a determinat sa ne dezvoltam creativitatea si nivelul de implicare, captându-ne in permanenta atentia. Adrian L.

 • Cursul Formator Acreditat ANC este unul interactiv, atractiv, cu multe informatii si foarte bine documentat. Pe întreaga perioada desfășurării cursului, fiecare participant este valorizat, implicat si încurajat, mesajele transmise fiind foarte clare, concise si la obiect. Alina este omul potrivit la locul potrivit, prezenta sa fiind agreabila, ferma, dar in același timp prietenoasa, aducând un plus valoare cursului. Ramona D.

 • A fost unul dintre cele mai interesante cursuri la care am participat, informații utile, interactivitate, atmosfera destinsa si multe lecții învățate. Participarea la acest curs o apreciez ca fiind un mare câștig. Roxana I
 • Acest curs mi s-a parut foarte interesant mai ales din punct de vedere practic.  Faptul ca fiecare dintre participanti a fost implicat in egala masura, si au fost folosite foarte multe exemple care au insotit notiuni teoretice, au facut diferenta fata de cursurile la care am participat anterior. Trainerul a fost profesionist, deschis, a stiut sa incurajeze si sa motiveze toti participantii. Mirela P.
 • Interesant, interactiv, coerent, participativ, cu multe exemple practice. Metode de lucru alternative, dinamism, informatii utile pe tot parcursul trainingului. Adam V.

 • Cursul este foarte util pentru activitatea pe care o desfasor. Structura cursului a fost clara, logica, am primit raspunsuri pertinente si am dobandit cunostinte si abilitati ce vor imbunatati activitatile pe care le desfasor la locul de munca. Liliana S.
 • Curs Formator este clar, logic, bine structurat, cu informatii variate si multe concepte noi. Ionela T.
 • Vreau sa-ti multumesc pentru ca mi-ai dat sau mai bine zis ne-ai dat la toti cursantii ceva inestimabil: ti-ai deschis sufletul in fata noastră. Ai știut cum sa faci „sa fii de-a noastră”. Ai livrat cursul ca si când am fi fost la o discuție amicala, si este lucru cunoscut ca discuțiile prietenești sunt întotdeauna plăcute si relaxante. Eugenia

 • Cursul Formator este un curs bine structurat, dinamic, bogat in cunostinte ce tin de tehnica instruirii adultilor, de psihologie si de comunicare, transmise printr-o diversitate de metode de instruire, care iti „burdusesc” valiza cu care vei pleca intr-o noua calatorie a vietii – cea de trainer. La capitolul „Altele” din valiza (initiatii vor sti la ce ma refer),

  influenta covarsitoare ii apartine celui ce ti-a fost trainer. Ramona B.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614office@eurobestteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa