CURS MANAGER PROIECT | Acreditat ANC | Bucuresti | 2020

Curs Manager Proiect – Scriere și Implementare Proiecte Europene – Acreditat ANC
ZOOM CLASS: 16 – 25 Iunie 2020

Obiective

Curs Manager Proiect este cel mai longeviv program de formare din România, privind pregătirea și certificarea managerilor pentru accesarea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene. Cursul se organizează fără întrerupere din anul 2007, iar în cadrul acestuia s-au pregătit până în prezent peste 7500 de manageri din întreaga țară, atât din instituții de stat (autorități de management, organisme intermediare, ministere, agenții guvernamentale) cât și angajați ai celor mai mari operatori privați sau organizații non guvernamentale.

Cursul este un program complet și complex, care a evoluat în timp, fiind în permanentă actualizare din punct de vedere legislativ, dar și în ceea ce privește practicile europene privind gestionarea eficientă a fondurilor europene.

Gândire Strategică, Abordare Integrată

Curs Manager Proiect se adresează absolvenților de studii superioare și pune accent pe dezvoltarea gândirii strategice privind abordarea unui proiect, identificarea problemelor și soluțiilor, estimarea și alocare a resurselor umane și materiale, elaborarea și actualizarea bugetelor, scriere și implementarea cererilor de finanțare.

.

Untitled design(15)

Dacă doriți să fiți contactat de un consultant Euro Best Team și să primiți mai multe informații despre curs, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Management de Proiect în Echipă

Aplicațiile practice urmăresc tematica anunțată și permit elaborarea documentelor cheie din dosarul managerului de proiect, precum Cererea de Finanțare, Graficul Gantt, Bugetul Proiectului, Contractul de Finanțare, Acordul de Parteneriat, Cererea de Plată, Cererea de Rambursare, Raportul Tehnico – Financiar, Execuția Bugetară, Notificări, Acte Adiționale.

Pe lângă participanți individuali, la Curs Manager Proiect participă și echipe care doresc să își îmbunătățească abilitățile de implementare, dar și experți care doresc să-și actualizeze cunoștințele în domeniu și legislația specifică accesării și conducă echipe în implementare.

Lectorii care sustin Cursul Manager Proiect Acreditat ANC sunt consultanti cu activitate curenta in accesare si actualizeaza permanent materialele de lucru si suportul de curs si ofera participantilor solutii eficiente la problemele reale cu care se confrunta in practica. Cursantii nostri se regasesc in pozitii de top in echipe care implementeaza proiecte finantate prin fonduri europene.

Cursul este susținut de manageri experimentați, ce au ocupat sau ocupă poziții de coordonatori în cadrul unor proiecte de anvergură, finanțate din fonduri europene. Cursul este acreditat ANC, le oferă absolvenților certificate și suplimente descriptive cu toate competențele profesionale aferente standardului.

Curs Manager Proiect este 100% practic, iar cele mai multe aplicații practice vizează diferite domenii de intervenție a a programelor europene  – resurse umane, infrastructură, construcții, agricultură, mediu, afaceri, administrație publică.

Curs ONLINE în Sală de Curs Virtuală 

Cursul Manager de proiect în mediul online, va fi organizat în săli de curs virtuale, deschise pe platforme specializate, ce permit o interacțiune eficientă, o bună organizare a planurilor de lecții, dar și condiții tehnice deosebite pentru efectuarea aplicațiilor practice. Platforma Online asigură condiții de comunicare și interacțiune asemănătoare unei televiziuni și permite prezența și participarea 100% a fiecărui cursant, comunicarea în timp real, în condiții de interactivitate, prezentarea spre lucru și analiză a materialelor de suport necesare si aplicațiilor practice.

Cursul are 24 de ore în mediul online și cuprinde atât pregătire teoretică, cât și aplicații practice. Pregătirea practică, pentru care este prevăzut un număr de 24 de ore, va fi realizată și in mediul online și individual, 100% în coordonarea lectorului, și are ca scop pregătirea examenului de certificare. Toate activitățile de pregătire teoretică și practică, precum și de evaluare în vederea certificării vor fi online.

La începutul cursului va fi organizată o scurtă sesiune de familiarizare a cursanților cu funcțiile și posibilitățile de utilizare ale platformei.

IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru tot setul de competențe profesionale aferente standardului ocupațional Manager Proiect, COD COR 242101. Întregul set de competențe se va regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Educației și Ministerul Muncii și acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Acesta este și motivul pentru care numărul de ore este mai mare.

Perioada de desfasurare

Cursul online de Manager proiect se desfasoara in perioada 16 iunie – 25 iunie 2020 si are un numar total de 24 de ore ,repartizate in sesiuni de cate 4 ore, sustinute in zilele de marti pana joi:

3 zile: de Marti (16 iunie) până Joi (18 iunie), în intervalul orar: 17.00 – 21.00

3 zile: de Marti (23 iunie) până Joi (25 iunie), în intervalul orar: 17.00 – 21.00

Prețul cursului

Prețul cursului este 850 Lei pentru înscrieri până la data de 31 Mai 2020. Pentru înscrierile efectuate după această dată, prețul cursului este 1200 de Lei. 

În prețul cursului sunt incluse toate costurile: instruire teoretică și practică, materiale de curs, evaluare, certificare ANC.

Contact: 0756.065.544

Modalități de plată: ordin de plată, cu cardul online în formularul de înscriere sau cash/card la sediul nostru.

FORMULAR DE INSCRIERE

Curs Manager Proiect Acreditat ANC – Structura tematică

Lectori Curs Manager Proiect Acreditat ANC

                     Elena Pavel

          – Trainer autorizat ANC –

 • Curs Manager ProiectA instruit peste 3000 de participanti la Curs Manager Proiect, accesare fonduri structurale, politici europene;
 • Sustine workshop-uri pentru scriere cereri de finantare in toata tara;
 • Instruieste in mod curent, personal din administratia publica in probleme de gestionare a fondurilor structurale;
 • Doctor in economie – fonduri structurale pentru dezvoltare locala si regionala;
 • Elena Pavel este economist, jurist si cadru universitar al Universitatii Romano-Americane, unde preda Politica de Coeziune Economica, Sociala si Teritoriala a Uniunii Europene si Eficienta Investitiilor, Accesarea Fondurilor Structurale in Romania;
 • A participat la numeroase cursuri de perfectionare atat in tara, cat si in strainatate;
 • Sustine prelegeri la conferinte nationale si internationale pe teme de dezvoltare economica si accesare de fonduri europene;
 • Este trainer autorizat, iar in cadrul Euro Best Team sustine Curs Manager Proiect, Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene inca din anul 2007.

 

                   Liliana Glejaru

          – Trainer autorizat ANC –

 • Sustine Curs Manager Proiect Acreditat ANC, in special dedicat accesarii fondurilor europene, de peste 10 ani;
 • Este consultant in domeniul fondurilor structurale si de coeziune;
 • In activitatea profesionala curenta elaboreaza cereri de finantare si coordoneaza echipe de implementare in programe dedicate dezvoltarii resurselor umane, dezvoltarii IMM-urilor si dezvoltarii infrastructurii;
 • A condus importante proiecte pentru realizarea unor platforme industriale si instalatii din industria chimica;
 • Este absolventa a programului Project Management Proffesional Certification la Open University Business School;
 • A colaborat cu organizatii specializate in training si consultanta;
 • In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 100 de sesiuni de instruire Curs Manager Proiect atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale;
 • In cadrul Euro Best Team, Liliana sustine Curs Manager Proiect, Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene din anul 2008.

Ce spun cursanții noștri

 • Am invatat la Curs Manager Proiect sa scriu o cerere de finantare plecand de la o nevoie reala de dezvoltare. Am invatat ca mai intai identifici problema, nu vii cu solutie la o problema pe care nu o stii si la care nici macar nu te-ai gandit ca ar putea exista. Am invatat ca obiectivul nu este doar o bifa intr-un proiect ci este coloana vertebrala a intregului tau proiect. Am invatat ca scopul se stabileste inainte de obiective si trebuie sa constituie practic solutia la problema pe care tu ai identificat-o. Am mai invatat ca activitatile nu le copiezi din alte proiecte, ca nu sunt relevante, ci le redactezi cu multa atentie si responsabilitate pe baza directiilor de actiune pe care le-ai stabilit pentru alegerea obiectivelor. Am invatat asadar multe lucruri noi si utile pe care le voi aplica intr-un mod corect in activitatea mea. Un curs excelent si un lector de nota 10! Adriana N.

            Au fost patru zile intensive, în care am învățat tot ce mă chinui să fac de un an de zile

 • Sunt expert intr-un proiect POSDRU  si am participat la Curs Manager Proiect la recomandarea unui coleg. Au fost patru zile intensive in care am invatat tot ce ma chinui sa fac de un an de zile. M-am convins cu aceasta ocazie ca fara un curs de specialitate nu ai cum sa te descurci in acest domeniu. Am invatat care sunt livrabilele intr-un proiect POSDRU, care este modalitatea de verificare si de corelare cu instructiunile, cum intocmesti rapoartele de activitate, cum lucrezi in platforme si cum organizezi echipa pentru a te incadra in termenele stabilite. Am invatat cum sa intocmesti un act aditional sau o notificare, cum sa tii legatura cu organismul intermediar si cu autoritatea de management. Pe langa toate aceste cunostinte teoretice si practice am invatat cum sa fiu metodic si mai organizat. Sunt convins ca am facut cea mai buna alegere pentru pregatirea mea in domeniul fondurilor structurale. Alexandra L.
 • Am participat la un Curs manager Proiect, un curs foarte aplicat si foarte practic. Nu mi s-a parut un curs usor, dar nici nu-mi doream acest lucru. Am inteles de altfel ca in management de proiect, mai ales in fonduri structurale, trebuie sa fii consecvent si sa te pregatesti non stop. Legislatia este stufoasa si documentatia necesara este complexa. Se vede imediat experienta lectorului dupa siguranta pe care o are in predare si rapunsurile prompte si corecte. Un curs excelent pentru oameni practici si ocupati! Iulian L.

               Mi-a deschis noi oportunități profesionale și sunt bucuros că am făcut această alegere

 • Cursul Manager de Proiect mi-a deschis noi oportunități profesionale și sunt bucuros ca am făcut această alegere. în fiecare zi oamenii vorbesc despre fonduri structurale, dar este un subiect atât de complex și atât de specific pe care este bine sa nu-l abordezi  fără îndrumare speciala. Contează foarte mult experienta lectorului si ceea ce faci la curs. Daca lucrurile sunt invatate corect pe urma este simplu sa continui procesul de învățare. Nu știu cum poți sa mergi înainte dacă fundamentul nu este solid și de cea mai buna calitate. Mulțumesc! Diana I.
 • Cursul Manager Proiect este pentru cei care vor sa facă un curs bun și serios. Apreciez calitatea si experienta lectorului, organizarea si modul în care lucrează cu cursanții. Sabina T.

            Acest curs este cu adevărat un excelent instrument pentru managementul proiectelor europene.

 • Am facut acest curs trimis de compania de telefonie la care lucrez. Am fost plăcut surprins încă din prima zi de curs, pentru că totul s-a axat pe exerciții practice, aplicații și dezbateri pe marginea studiilor de caz. Cred că acest curs este cu adevarat un excelent instrument pentru toti cei care se implica in managementul proiectelor europene. Marian M.
 • Eu sunt manager, dar consider ca drumul perfecționării mele e unul care nu se termina niciodată. Încă o dovadă în sensul ăsta a fost Curs Manager Proiect pe care l-am urmat la Euro Best Team. Am ajuns aici dupa ce mi-am trimis 5 dintre angajatii mei la alte cursuri organizate de aceasta firma. Cred ca m-a ajutat sa imi imbunatatesc activitatea, sa ma organizez mai bine, sa-mi prioritizez activitatile si sa dau in permanenta feedback. Eveline D.

Conținutul acestei pagini reprezintă proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea conținutului și informațiilor din aceasta pagina reprezintă infracțiune și se pedepsesște conform legilor în vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactati0311.020.614/ 0756.065.544, [email protected].

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa