Curs Manager Proiect | Acreditat ANC | Bucuresti | 2019

Curs Acreditat Manager Proiect Fonduri Structurale
acreditat ANC
Pentru Studii Superioare- cod COR 242101

Obiective

Curs Manager Proiect este un program complet si complex, in continua actualizare cu legislatia, dar si cu practicile din domeniul accesarii si implementarii proiectelor europene.

Cursul este sustinut de manageri de top, coordonatori ai unor proiecte de anvergura. Curs Manager Proiect se adreseaza absolventilor de studii superioare si pune accent pe dezvoltarea competentelor profesionale si abilitatilor de scriere si implementare a proiectelor.

Aplicatiile practice urmaresc tematica si permit elaborarea documentelor cheie din dosarul managerului de proiect, precum cererea de finantare, graficul gant, bugetul proiectului, contractul de finantare, acordul de parteneriat, cererea de plata, cererea de rambursare, raportul tehnico – financiar, executia bugetara, notificari, acte aditionale.

Curs Manager Proiect este 100% practic, iar cele mai multe aplicatii practice vizeaza managementul proiectelor finantate de programele europene (resurse umane, infrastructura, constructii, agricultura, mediu, afaceri, administratie publica).

Pe langa participanti individuali, la Curs Manager Proiect participa si echipe care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de implementare, dar si experti care doresc sa-si actualizeze cunostintele in domeniu, si legislatia specifica accesarii si conduca echipe in implementare.

curs manager de proiect

Lectorii care sustin Cursul Manager Proiect Acreditat ANC sunt consultanti cu activitate curenta in accesare si actualizeaza permanent materialele de lucru si suportul de curs si ofera participantilor solutii eficiente la problemele reale cu care se confrunta in practica. Cursantii nostri se regasesc in pozitii de top in echipe care implementeaza proiecte finantate prin fonduri structurale.

Structura tematica Curs Manager Proiect Acreditat ANC

Lectori Curs Manager Proiect Acreditat ANC

                     Elena Pavel

          – Trainer autorizat ANC –

 • Curs Manager ProiectA instruit peste 3000 de participanti la Curs Manager Proiect, accesare fonduri structurale, politici europene;
 • Sustine workshop-uri pentru scriere cereri de finantare in toata tara;
 • Instruieste in mod curent, personal din administratia publica in probleme de gestionare a fondurilor structurale;
 • Doctor in economie – fonduri structurale pentru dezvoltare locala si regionala;
 • Elena Pavel este economist, jurist si cadru universitar al Universitatii Romano-Americane, unde preda Politica de Coeziune Economica, Sociala si Teritoriala a Uniunii Europene si Eficienta Investitiilor, Accesarea Fondurilor Structurale in Romania;
 • A participat la numeroase cursuri de perfectionare atat in tara, cat si in strainatate;
 • Sustine prelegeri la conferinte nationale si internationale pe teme de dezvoltare economica si accesare de fonduri europene;
 • Este trainer autorizat, iar in cadrul Euro Best Team sustine Curs Manager Proiect, Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene inca din anul 2007.

 

                   Liliana Glejaru

          – Trainer autorizat ANC –

 • Sustine Curs Manager Proiect Acreditat ANC, in special dedicat accesarii fondurilor europene, de peste 10 ani;
 • Este consultant in domeniul fondurilor structurale si de coeziune;
 • In activitatea profesionala curenta elaboreaza cereri de finantare si coordoneaza echipe de implementare in programe dedicate dezvoltarii resurselor umane, dezvoltarii IMM-urilor si dezvoltarii infrastructurii;
 • A condus importante proiecte pentru realizarea unor platforme industriale si instalatii din industria chimica;
 • Este absolventa a programului Project Management Proffesional Certification la Open University Business School;
 • A colaborat cu organizatii specializate in training si consultanta;
 • In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 100 de sesiuni de instruire Curs Manager Proiect atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale;
 • In cadrul Euro Best Team, Liliana sustine Curs Manager Proiect, Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene din anul 2008.

Perioada: 19 iunie  – 11 iulie 2019 (Curs de zi)

19, 20, 21 iunie 2019/ examen: 11 iulie 2019

Interval orar: 09.00 – 17.00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et.3, sector 6, Bucuresti.

Pret: 750 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact:  0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Perioada: 22 iunie  – 10 iulie 2019 (Curs de weekend)

22, 23, 29 iunie 2019 / examen: 10 iulie 2019

Interval orar: 09.00 – 17.00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et.3, sector 6, Bucuresti.

Pret: 750 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact:  0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Ce spun cursantii nostri

 • Am invatat la Curs Manager Proiect sa scriu o cerere de finantare plecand de la o nevoie reala de dezvoltare. Am invatat ca mai intai identifici problema, nu vii cu solutie la o problema pe care nu o stii si la care nici macar nu te-ai gandit ca ar putea exista. Am invatat ca obiectivul nu este doar o bifa intr-un proiect ci este coloana vertebrala a intregului tau proiect. Am invatat ca scopul se stabileste inainte de obiective si trebuie sa constituie practic solutia la problema pe care tu ai identificat-o. Am mai invatat ca activitatile nu le copiezi din alte proiecte, ca nu sunt relevante, ci le redactezi cu multa atentie si responsabilitate pe baza directiilor de actiune pe care le-ai stabilit pentru alegerea obiectivelor. Am invatat asadar multe lucruri noi si utile pe care le voi aplica intr-un mod corect in activitatea mea. Un curs excelent si un lector de nota 10! Adriana N.

            Sunt convins ca am facut cea mai buna alegere.

 • Sunt expert intr-un proiect POSDRU  si am participat la Curs Manager Proiect la recomandarea unui coleg. Au fost patru zile in care am invatat tot ce ma chinui sa fac de un an de zile. M-am convins cu aceasta ocazie ca fara un curs de specialitate nu ai cum sa te descurci in acest domeniu. Am invatat care sunt livrabilele intr-un proiect POSDRU, care este modalitatea de verificare si de corelare cu instructiunile, cum intocmesti rapoartele de activitate, cum lucrezi in platforme si cum organizezi echipa pentru a te incadra in termenele stabilite. Am invatat cum sa intocmesti un act aditional sau o notificare, cum sa tii legatura cu organismul intermediar si cu autoritatea de management. Pe langa toate aceste cunostinte teoretice si practice am invatat cum sa fiu metodic si mai organizat. Sunt convins ca am facut cea mai buna alegere pentru pregatirea mea in domeniul fondurilor structurale. Alexandra L.
 • Am participat la un Curs manager Proiect, un curs foarte aplicat si foarte practic. Nu mi s-a parut un curs usor, dar nici nu-mi doream acest lucru. Am inteles de altfel ca in management de proiect, mai ales in fonduri structurale, trebuie sa fii consecvent si sa te pregatesti non stop. Legislatia este stufoasa si documentatia necesara este complexa. Se vede imediat experienta lectorului dupa siguranta pe care o are in predare si rapunsurile prompte si corecte. Un curs excelent pentru oameni practici si ocupati! Iulian L.
 • Cursul Manager de Proiect mi-a deschis noi oportunitati de a profesa si sunt bucuros ca am facut aceasta alegere. In fiecare zi oamenii vorbesc despre fonduri structurale, dar este un subiect atat de complex si atat de specific pe care este bine sa nu-l abordezi  fara indrumare speciala. Conteaza foarte mult experienta lectorului si ceea ce faci la curs. Daca lucrurile sunt invatate corect pe urma este simplu sa continui procesul de invatare. Nu stiu cum poti sa mergi inainte daca fundamentul nu este solid si de cea mai buna calitate. Multumesc! Diana I.
 • Cursul Manager Proiect este pentru cei care vor sa faca un curs bun si serios. Apreciez calitatea si experienta lectorului, organizarea si modul in care lucreaza cu cursantii. Sabina T.

            Cred ca acest curs este cu adevarat un excelent instrument pentru toti cei care se implica in managementul proiectelor europene.

 • Am facut acest curs trimis de compania de telefonie la care lucrez. Am fost placut surprins inca din prima zi de curs, pentru ca totul s-a axat pe exercitii practice, aplicatii si dezbateri pe marginea studiilor de caz. Cred ca acest curs este cu adevarat un excelent instrument pentru toti cei care se implica in managementul proiectelor europene. Marian M.
 • Eu sunt manager, dar consider ca drumul perfectionarii mele e unul care nu se termina niciodata. Inca o dovada in sensul asta a fost Curs Manager Proiect pe care l-am urmat la Euro Best Team. Am ajuns aici dupa ce mi-am trimis 5 dintre angajatii mei la alte cursuri organizate de aceasta firma. Cred ca m-a ajutat sa imi imbunatatesc activitatea, sa ma organizez mai bine, sa-mi prioritizez activitatile si sa dau in permanenta feedback. Eveline D.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614office@eurobestteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa