CURS MANAGER PROIECT | Acreditat ANC | Bucuresti | 2019

Curs Acreditat Manager Proiect Fonduri Europene
Acreditat ANC
Pentru Studii Superioare – Cod COR 242101

18 februarie – 20 februarie 2020 (curs de zi)
22 februarie – 29 februarie 2020 (curs de weekend)

Obiective

Curs Manager Proiect este un program complet și complex, în continuă actualizare cu legislația, dar și cu practicile din domeniul accesării și implementării proiectelor europene.

Cursul este susținut de manageri de top, coordonatori ai unor proiecte de anvergură. Curs Manager Proiect se adresează absolvenților de studii superioare și pune accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților de scriere și de implementare a proiectelor.

Aplicațiile practice urmăresc tematica anunțată și permit elaborarea documentelor cheie din dosarul managerului de proiect, precum Cererea de Finanțare, Graficul Gantt, Bugetul Proiectului, Contractul de Finanțare, Acordul de Parteneriat, Cererea de Plată, Cererea de Rambursare, Raportul Tehnico – Financiar, Execuția Bugetară, Notificări, Acte Adiționale.

Curs Manager Proiect este 100% practic, iar cele mai multe aplicțtii practice vizează managementul proiectelor finanțate de programele europene (resurse umane, infrastructură, construcții, agricultură, mediu, afaceri, administrație publică).

Pe lângă participanți individuali, la Curs Manager Proiect participă și echipe care doresc să își îmbunătățească abilitățile de implementare, dar și experți care doresc să-și actualizeze cunoștințele în domeniu și legislația specifică accesării și conducă echipe în implementare.

curs manager de proiect

Lectorii care sustin Cursul Manager Proiect Acreditat ANC sunt consultanti cu activitate curenta in accesare si actualizeaza permanent materialele de lucru si suportul de curs si ofera participantilor solutii eficiente la problemele reale cu care se confrunta in practica. Cursantii nostri se regasesc in pozitii de top in echipe care implementeaza proiecte finantate prin fonduri europene.

Curs de zi 

Perioada: 18 februarie – 03 martie 2020 

18, 19, 20 februarie / examen: 03 martie 2020

Interval orar: 09.30 – 17.00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et.3, sector 6, Bucuresti.

 

Pretul cursului

Pret: 750 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact:  0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (IN FORMULARUL DE INSCRIERE), cash/card la sediul nostru.

Curs de weekend

Perioada: 22 februarie – 29 februarie 2020

22, 23, 29 februarie/ 5 martie 2020 examen

Interval orar: 09.00 – 17.00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et.3, sector 6, Bucuresti.

Curs Manager Proiect Acreditat ANC – Structura tematică

Lectori Curs Manager Proiect Acreditat ANC

                     Elena Pavel

          – Trainer autorizat ANC –

 • Curs Manager ProiectA instruit peste 3000 de participanti la Curs Manager Proiect, accesare fonduri structurale, politici europene;
 • Sustine workshop-uri pentru scriere cereri de finantare in toata tara;
 • Instruieste in mod curent, personal din administratia publica in probleme de gestionare a fondurilor structurale;
 • Doctor in economie – fonduri structurale pentru dezvoltare locala si regionala;
 • Elena Pavel este economist, jurist si cadru universitar al Universitatii Romano-Americane, unde preda Politica de Coeziune Economica, Sociala si Teritoriala a Uniunii Europene si Eficienta Investitiilor, Accesarea Fondurilor Structurale in Romania;
 • A participat la numeroase cursuri de perfectionare atat in tara, cat si in strainatate;
 • Sustine prelegeri la conferinte nationale si internationale pe teme de dezvoltare economica si accesare de fonduri europene;
 • Este trainer autorizat, iar in cadrul Euro Best Team sustine Curs Manager Proiect, Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene inca din anul 2007.

 

                   Liliana Glejaru

          – Trainer autorizat ANC –

 • Sustine Curs Manager Proiect Acreditat ANC, in special dedicat accesarii fondurilor europene, de peste 10 ani;
 • Este consultant in domeniul fondurilor structurale si de coeziune;
 • In activitatea profesionala curenta elaboreaza cereri de finantare si coordoneaza echipe de implementare in programe dedicate dezvoltarii resurselor umane, dezvoltarii IMM-urilor si dezvoltarii infrastructurii;
 • A condus importante proiecte pentru realizarea unor platforme industriale si instalatii din industria chimica;
 • Este absolventa a programului Project Management Proffesional Certification la Open University Business School;
 • A colaborat cu organizatii specializate in training si consultanta;
 • In ultimii ani, Liliana a sustinut peste 100 de sesiuni de instruire Curs Manager Proiect atat pentru mediul privat, cat si pentru mediul public, in special, in domeniul managementului de proiect si accesarii fondurilor structurale;
 • In cadrul Euro Best Team, Liliana sustine Curs Manager Proiect, Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene din anul 2008.

Ce spun cursanții noștri

 • Am invatat la Curs Manager Proiect sa scriu o cerere de finantare plecand de la o nevoie reala de dezvoltare. Am invatat ca mai intai identifici problema, nu vii cu solutie la o problema pe care nu o stii si la care nici macar nu te-ai gandit ca ar putea exista. Am invatat ca obiectivul nu este doar o bifa intr-un proiect ci este coloana vertebrala a intregului tau proiect. Am invatat ca scopul se stabileste inainte de obiective si trebuie sa constituie practic solutia la problema pe care tu ai identificat-o. Am mai invatat ca activitatile nu le copiezi din alte proiecte, ca nu sunt relevante, ci le redactezi cu multa atentie si responsabilitate pe baza directiilor de actiune pe care le-ai stabilit pentru alegerea obiectivelor. Am invatat asadar multe lucruri noi si utile pe care le voi aplica intr-un mod corect in activitatea mea. Un curs excelent si un lector de nota 10! Adriana N.

            Au fost patru zile intensive, în care am învățat tot ce mă chinui să fac de un an de zile

 • Sunt expert intr-un proiect POSDRU  si am participat la Curs Manager Proiect la recomandarea unui coleg. Au fost patru zile intensive in care am invatat tot ce ma chinui sa fac de un an de zile. M-am convins cu aceasta ocazie ca fara un curs de specialitate nu ai cum sa te descurci in acest domeniu. Am invatat care sunt livrabilele intr-un proiect POSDRU, care este modalitatea de verificare si de corelare cu instructiunile, cum intocmesti rapoartele de activitate, cum lucrezi in platforme si cum organizezi echipa pentru a te incadra in termenele stabilite. Am invatat cum sa intocmesti un act aditional sau o notificare, cum sa tii legatura cu organismul intermediar si cu autoritatea de management. Pe langa toate aceste cunostinte teoretice si practice am invatat cum sa fiu metodic si mai organizat. Sunt convins ca am facut cea mai buna alegere pentru pregatirea mea in domeniul fondurilor structurale. Alexandra L.
 • Am participat la un Curs manager Proiect, un curs foarte aplicat si foarte practic. Nu mi s-a parut un curs usor, dar nici nu-mi doream acest lucru. Am inteles de altfel ca in management de proiect, mai ales in fonduri structurale, trebuie sa fii consecvent si sa te pregatesti non stop. Legislatia este stufoasa si documentatia necesara este complexa. Se vede imediat experienta lectorului dupa siguranta pe care o are in predare si rapunsurile prompte si corecte. Un curs excelent pentru oameni practici si ocupati! Iulian L.

               Mi-a deschis noi oportunități profesionale și sunt bucuros că am făcut această alegere

 • Cursul Manager de Proiect mi-a deschis noi oportunități profesionale și sunt bucuros ca am făcut această alegere. în fiecare zi oamenii vorbesc despre fonduri structurale, dar este un subiect atât de complex și atât de specific pe care este bine sa nu-l abordezi  fără îndrumare speciala. Contează foarte mult experienta lectorului si ceea ce faci la curs. Daca lucrurile sunt invatate corect pe urma este simplu sa continui procesul de învățare. Nu știu cum poți sa mergi înainte dacă fundamentul nu este solid și de cea mai buna calitate. Mulțumesc! Diana I.
 • Cursul Manager Proiect este pentru cei care vor sa facă un curs bun și serios. Apreciez calitatea si experienta lectorului, organizarea si modul în care lucrează cu cursanții. Sabina T.

            Acest curs este cu adevărat un excelent instrument pentru managementul proiectelor europene.

 • Am facut acest curs trimis de compania de telefonie la care lucrez. Am fost plăcut surprins încă din prima zi de curs, pentru că totul s-a axat pe exerciții practice, aplicații și dezbateri pe marginea studiilor de caz. Cred că acest curs este cu adevarat un excelent instrument pentru toti cei care se implica in managementul proiectelor europene. Marian M.
 • Eu sunt manager, dar consider ca drumul perfecționării mele e unul care nu se termina niciodată. Încă o dovadă în sensul ăsta a fost Curs Manager Proiect pe care l-am urmat la Euro Best Team. Am ajuns aici dupa ce mi-am trimis 5 dintre angajatii mei la alte cursuri organizate de aceasta firma. Cred ca m-a ajutat sa imi imbunatatesc activitatea, sa ma organizez mai bine, sa-mi prioritizez activitatile si sa dau in permanenta feedback. Eveline D.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614office@eurobestteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa