CURS MANAGER RESURSE UMANE | Acreditat ANC | 2020

Curs Manager Resurse Umane – Inclus Modul GDPR
Acreditat ANC, Competențe EUROPASS – Cod COR 121207

ZOOM CLASS: 29 Iunie – 9 Iulie 2020

Coach și Lider pentru Echipă

Cursul Manager Resurse Umane se adresează celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de leaderi, de promotori al unei filozofii specifice misiunii și viziunii organizației și care, prin activitatea lor, au un impact major asupra dezvoltării organizațiilor.

Cursul este acreditat ANC, este recunoscut la nivel european, oferind, pe lângă diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației, și tot setul de competențe profesionale (certificat EUROPASS)

Cursul își propune familiarizarea participanților cu conceptele cheie ale domeniul HR, precum și cu terminologia specifică managementului de resurse umane.

Lectorii cursului Manager Resurse Umane oferă sprijin teoretic și practic pentru organizarea și aplicarea principalelor componente ale managementului resurselor umane (organizarea activităților și atribuțiilor de HR, analiza și designul joburilor, recrutarea și selecția personalului prin metode digitale, măsurarea performanțelor, legislația și dreptul muncii, formarea profesională, relațiile de muncă, motivarea personalului angajat).

Curs Manager Resurse Umane – Structură tematică

 • Strategia HR ca parte esentiala din strategia companiei;
 • Recrutarea si mentinerea talentelor;
 • Implementarea de programe de formare la locul de munca pentru transferul intergenerational de competente;
 • Wellbeing si echilibrul dintre viata profesionala si cea personala;
 • Program flexibil, echipe remote si lucrul la distanta;
 • Evaluarea nevoilor de competente la nivel de companie si realizarea planurilor de formare pentru angajati;
 • Managementul carierei. Managementul prin aspiratii;
 • Managementul ideilor. Inovarea in gestionarea resurselor umane;
 • Managementul resurselor umane pentru o companie durabila ce ofera oportunitati egale;
 • Tehnologia informatiei la dispozitia managementului resurselor umane;
 • Inventarul competentelor. Instrumente pentru cartografierea competentelor din organizatie;
 • Formarea personalului pentru dezvoltarea competentelor necesare obtinerii performantei;
 • Recrutare si selectie de personal pentru completarea competentelor necesare in organizatie. Metode si teste;
 • Evaluarea performantelor si metodele de evaluare;
 • Planificarea carierei si dezvoltarea profesionala;
 • Programe si metode pentru insertia profesionala si sociala;
 • Instrumentele de monitorizare a modului in care se respecta prevederile legislative privind protectia datelor cu caracter personal, organizarea si utilizarea acestora in cadrul organizatiei.

Dacă doriți să fiți contactat de un consultant Euro Best Team și să primiți mai multe informații despre curs, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Managerul de Resurse Umane – Furnizor de Leadership

Intr-o organizatie, leadershipul este unul dintre punctele cheie pe care managementul trebuie sa le dezvolte. O strategie buna de leadership pleaca de la impulsionarea si implicarea angajatilor si ajunge pana la obtinerea de rezultate excelente. Iar identificarea si cresterea liderilor poate fi, de asemenea, un rol important al managerului de HR din organizatie, pentru ca el gestioneaza resursa umana si cunoaste parcursul profesional al fiecarui angajat.

Astfel, managerul de HR poate deveni responsabil cu dezvoltarea leadership-ului in organizatie, ca investitie strategica in viitorul companiei pentru rezolvarea provocarilor viitoare. Cei mai multi dintre managerii care „cresc” lideri ii invata competentele „grele” pe care trebuie sa le aiba, dar nu ii invata „soft skills”. Iar aici poate interveni managerul de resurse umane. Tinerii lideri au nevoie sa stie mai multe despre ei, inainte de a incerca sa-i inteleaga pe ceilalti, sa identifice in mod corect particularitatile fiecarui angajat din echipele lor si sa foloseasca acele particularitati in avantajul tuturor.

Managerul de Resurse Umane – Coach pentru echipă

Progresul unei organizații depinde de calitatea personalului angajat, dar și de gradul de motivare și recompensare a efortului depus de către angajați. Cele mai stabile, mai profitabile, mai renumite organizații investesc în primul rând în departamente de resurse umane. Astfel, organizațiile fac demersuri susținute pentru atragerea și menținerea celor mai buni specialiști de resurse umane care susțin organizația să reducă pierderilor datorate gestionarii ineficiente a resurselor umane.

Acesta cunoaște foarte bine organizația, oamenii care lucrează in ea si cultura organizationala. Un coach extern poate veni cu metode noi, care nu se potrivesc oricarei companii, care sunt greu de digerat si de aplicat de catre membrii echipei. In consecința, rezultatele pot ajunge sa fie opuse celor așteptate. În cel mai bun caz, cel puțin, în prima faza. Un manager intern de HR, care este si un bun psiholog, cunoaste fiecare angajat si stie care sunt parghiile pe care trebuie sa le miste pentru a obtine rezultate.

Pentru ca pe langa alte roluri pe care le mai are in firma, managerul de resurse umane are sarcina de a-i aduce in companie pe cei mai talentati angajati din piata, dar si de a-i consilia pe cei existenti pentru a obtine cele mai bune rezultate in pozitiile pe care acestia le ocupa. Un manager de resurse umane din interiorul organizatiei poate fi la randul sau coach intern pentru toti membrii echipei, de la management de top, la liderii de echipe si la fiecare membru al echipei sale din departamentul de resurse umane.

Astfel, managerii de resurse umane se afla in pozitia unica din care pot si trebuie sa identifice nevoile subtile ale organizatiei si au capacitatea de a-i ajuta pe managerii de echipe sau pe lideri sa identifice abilitatile de care au nevoie pentru un job si sa si le construiasca.

Competențe Recunoscute la Nivel European

În sesiunile practice ale cursului Manager Resurse Umane sunt lansate dezbateri și sunt realizate aplicații practice ce țin de practica recentă, în termenii calitativi ai managementului resurselor umane, fiind elaborate documente de baza precum: organigrama, regulamentul de ordine interioară, strategia de recrutare, strategia de motivare, fișa postului, sistemul de evaluare, strategia de formare și dezvoltare.

Competențele obținute în urma participării la Curs Manager Resurse Umane sunt recunoscute la nivel european: Consilierea celorlalți manageri în probleme de resurse umane; Coordonarea desfăşurării activităților de resurse umane; Coordonarea elaborării politicilor și programelor de resurse umane; Organizarea activității departamentului de resurse umane; Monitorizarea sistemului de relații de muncă al organizației; Monitorizarea costurilor de personal; Elaborarea strategiei de resurse umane; Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane; Reprezentarea compartimentului de resurse umane.

Cursul este 100% practic și este deschis absolvenților de studii superioare.  Modulul – Noțiuni Generale privind Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) – este inclus.

Lectori Curs Manager Resurse Umane

 

         Luminita Neagoe – Expert în Dreptul Muncii

 

 • Economist și jurist de profesie;
 • Manager financiar in proiecte sistemice, manager resurse umane in proiecte POSDRU, in cadrul carora a gestionat toate activitatile legate de recrutarea, selectia, salarizarea si evaluarea personalului;
 • Este unul dintre cei mai bine cotati experti in domeniul financiar, este trainer acreditat si sustine de peste 10 ani cursuri practice in domeniul financiar-contabil si resurse umane;
 • Este absolventa a Academiei de Studii Economice si a Facultatii de Drept din Bucuresti, a Masterului in Contabilitate, Control si Expertiza, in cadrul ASE Bucuresti. Luminita a urmat mai multe programe de instruire si sustine traininguri personalizate in cardrul companiilor;
 • A lucrat in peste 15 proiecte cu fonduri europene finantate in perioada 2007-2013;

 

         Raluca Borza – Expert Recrutare, Selecție și Evaluare Personal

 

 • Manager resurse umane in proiecte POSDRU, in cadrul carora a gestionat toate activitatile legate de recrutarea, selectia, salarizarea si evaluarea personalului;
 • In cadrul Euro Best Team, Raluca susține cursurile: Managementul resurselor umane,  Inspector resurse umane si Responsabil protecția datelor.
 • Raluca este de profesie psiholog si este absolventa de master in Comunicare manageriala si resurse umane;
 • Are o experiență de peste 8 ani in gestionarea resurselor umane si este unul dintre cei mai apreciați experți in domeniu;
 • Cursurile susținute de Raluca sunt apreciate de către cursanți ca fiind foarte utile, deoarece au un grad mare de aplicabilitate si oferă modele eficiente de lucru.
 • Datorita bogatei sale experiențe în domeniu resurselor umane, Raluca a avut o contribuție deosebita in implementarea cu succes a celui mare mare proiect POSDRU din Romania “Instruire pentru furnizarea de servicii moderne (INFUSE)”, unde fost implicata ca expert.

Perioadă de desfășurare

Cursul online de Manager resurse umane se desfasoara in perioada 29 iunie – 9 iulie 2020, in sesiuni de cate 4 ore, sustinute astfel:

Luni, Marti,Joi si Vineri – 29, 30 iunie, 2, 3 iulie in intervalul orar: 17.00 – 21.00

Miercuri si Joi  – 8 ,9 iulie in intervalul orar 17.00 – 21.00

Pretul Cursului

Prețul cursului este 850 Lei pentru înscrieri până la data de 31 Mai 2020. Pentru înscrierile efectuate după această dată, prețul cursului este 1200 de Lei. 

În prețul cursului sunt incluse toate costurile: instruire teoretică și practică, materiale de curs, evaluare, certificare ANC.

Contact: 0756.065.544

Modalități de plată: ordin de plată, cu cardul online în formularul de înscriere sau cash/card la sediul nostru.

FORMULAR DE INSCRIERE

Curs ONLINE în Sală de Curs Virtuală 

Cursul Manager de Resurse Umane va fi organizat în săli de curs virtuale, deschise pe platforme specializate, ce permit o interacțiune eficientă, o bună organizare a planurilor de lecții. Sunt asigurate, de asemenea, și condiții tehnice deosebite pentru efectuarea aplicațiilor practice.

Platforma Online asigură condiții de comunicare și interacțiune asemănătoare unei televiziuni și permite prezența și participarea 100% a fiecărui cursant. Este asigurată comunicarea în timp real, în condiții de interactivitate, prezentarea spre lucru și analiză a materialelor de suport necesare si aplicațiilor practice.

Cursul are 30 de ore în mediul online și cuprinde atât pregătire teoretică, cât și aplicații practice. Pregătirea practică, pentru care este prevăzut un număr de 30 de ore, va fi realizată și in mediul online și individual, 100% în coordonarea lectorului, și are ca scop pregătirea examenului de certificare. Toate activitățile de pregătire teoretică și practică, precum și de evaluare în vederea certificării vor fi online.

La începutul cursului va fi organizată o scurtă sesiune de familiarizare a cursanților cu funcțiile și posibilitățile de utilizare ale platformei.

IMPORTANT: Euro Best Team este unul dintre puținii furnizori de pe piață care este acreditat pentru tot setul de competențe profesionale aferente standardului ocupațional Manager Resurse Umane, COD COR 121207. Întregul set de competențe se va regăsi pe suplimentul descriptiv care va însoți certificatul recunoscut de Ministerul Educației și Ministerul Muncii și acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Acesta este și motivul pentru care numărul de ore este mai mare.

Ce spun participanții la Curs Manager Resurse Umane

      Cursul te pregătește să devii un recrutor redutabil

 • Am auzit de mai mult timp de Luminita, iar acesta este motivul pentru care am venit sa fac acest curs la Euro Best Team. Este o persoana experimentata și își merită renumele. Cursul este foarte bun și te pregătește să devii un recrutor redutabil. La acest curs mi-am amintit sloganul: Dacă vrei să iasă totul bine, trebuie să faci lucrurile ca la carte. Ramona C.

      Recomand acest curs perfecționiștilor

 • Cursul este exceptional, in fiecare zi aplic metodele invatate la acest curs si ma bucur ca l-am facut. Recomand acest curs perfectionistilor, persoanelor care stiu ca detaliile conteaza, si ca daca vrei sa faci performanta trebuie sa lucrezi cu profesionisti. Codruta M.
 • Luminita este un profesionist, este o persoana experimentata si pusa la curent cu tot ce este nou. Mi-a placut foarte mult partea de evaluare a personalului si partea de recrutare. Cursul mi se pare genial si il recomand celor care doresc sa lucreze in resurse umane. Alina M.

      Este o investiție pe termen lung pentru cariera mea

 • Am urmat acest curs pentru ca mi l-a recomandat o prietena. Consider ca este o investitie pe termen lung pe care am facut-o in cariera mea. In fiecare zi ma confrunt cu situatii inedite in activitatea mea de director de resurse umane si trebuie sa stiu sa reactionez in mod profesionist. Sunt foarte multumita de evolutia mea profesionala si ii multumesc Luminitei pentru sprijin. Anca D.
 • Este un curs dinamic, are multe jocuri de rol si multe aplicații. Nu te plictisești nici un minut pentru ca Luminita stie sa te tina in priza. Mi-as dori sa mai fac si alte cursuri cu ea pentru ca este un om de la care poti invata foarte multe lucruri. Iolanda N.

      Dacă vrei să faci resurse umane la cel mai înalt nivel, alege profesioniști

 • Pentru mine, cursul a fost o alegere excelenta. Daca vrei sa faci resurse umane la cel mai inalt nivel, trebuie sa alegi profesionisti. O felicit pe Luminita pentru stilul concis si pragmatic in care stie sa-si formeze cursantii. Aurelia T.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614/ 0756.065.544, [email protected].

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa!