CURS MANAGER RESURSE UMANE | Acreditat ANC | 2019

Curs Manager Resurse Umane + Modul GDPR
Acreditat ANC – Cod COR 121207
08 – 28 Octombrie 2019, București
GRATUITE: Piatra Neamț, Focșani, Constanța

Obiective

Cursul Manager Resurse Umane se adresează celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de leaderi, de promotori al unei filozofii specifice misiunii și viziunii organizației și care, prin activitatea lor, au un impact major asupra dezvoltării organizațiilor.

Cursul își propune familiarizarea participanților cu conceptele cheie ale domeniul HR, precum și cu terminologia specifică managementului de resurse umane.

Lectorii cursului Manager Resurse Umane oferă sprijin teoretic și practic pentru organizarea și aplicarea principalelor componente ale managementului resurselor umane (organizarea activităților și atribuțiilor de HR, analiza și designul joburilor, recrutarea și selecția personalului prin metode digitale, măsurarea performanțelor, legislația și dreptul muncii, formarea profesională, relațiile de muncă, motivarea personalului angajat).

În sesiunile practice ale cursului Manager Resurse Umane sunt lansate dezbateri și sunt realizate aplicații practice ce țin de practica recentă, în termenii calitativi ai managementului resurselor umane, fiind elaborate documente de baza precum: organigrama, regulamentul de ordine interioară, strategia de recrutare, strategia de motivare, fișa postului, sistemul de evaluare, strategia de formare și dezvoltare.

Cursul Manager Resurse Umane pune accent pe recrutarea personalului potrivit, pe evaluarea obiectivă a competențelor, pe motivarea pentru creșterea performantei activității în companie.

Prin varietatea de tehnici si metode de studiu utilizate in cadrul cursului (studii de caz,  dezbateri, exerciții) participanții sunt lansați într-un proces esențial de învățare continuă și permanentă.

Competențele obținute în urma participării la Curs Manager Resurse Umane sunt recunoscute la nivel european: Consilierea celorlalți manageri în probleme de resurse umane; Coordonarea desfăşurării activităților de resurse umane; Coordonarea elaborării politicilor și programelor de resurse umane; Organizarea activității departamentului de resurse umane; Monitorizarea sistemului de relații de muncă al organizației; Monitorizarea costurilor de personal; Elaborarea strategiei de resurse umane; Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane; Reprezentarea compartimentului de resurse umane.

Cursul este 100% practic și este deschis absolvenților de studii superioare.  Modulul – Noțiuni Generale privind Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) – este inclus.

manager resurse umane

Contact rapid – 0756 065 529 ( pentru București)

Contact rapid – 0727 998 136 ( pentru cursurile gratuite)

Dacă doriți să fiți contactat și să primiți mai multe informații despre acest curs, vă rugăm să completați acest formular.


Curs de seară – București

Perioada: 8 octombrie – 24 octombrie

8,9, 15,16, 17 octombrie/ examen 24 octombrie

Interval orar: 17:00 – 21:00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti

Pret: 650 lei (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Curs de weekend – București

Grupa în desfășurare

Interval orar: 09.30 – 17.30

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti

Pret: 650 lei (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Contact rapid – 0756 065 529 ( pentru București)

Contact rapid – 0727 998 136 ( pentru cursurile gratuite)

Dacă doriți să fiți contactat și să primiți mai mute informații despre acest curs, vă rugăm să completați acest formular.

 


CURSURI GRATUITE

Pentru înscrierea la aceste cursuri gratuite vă rugăm să accesați link-urile de mai jos și să selectați din lista de cursuri grupa care vă interesează. Pentru aceste cursuri se va emite factură cu valoare zero.

Aceste cursuri sunt acreditate ANC și se încheie cu eliberarea certificatului ANC, însoțit de Certificat EUROPASS pe care sunt menționate competențele europene.

La aceste cursuri se pot înscrie exclusiv persoane care activează în companii private și care sunt încadrate în departamente de resurse umane și de contabilitate, dar și persoane care ocupa funcții de conducere, indiferent de nivelul de management la care își desfășoară activitatea.

Notă. Prețul afișat pe această pagină se achită doar pentru cursurile organizate în București, toate celelalte fiind gratuite.

Curs Manager Resurse Umane – Structură tematică

 • Strategia HR ca parte esentiala din strategia companiei;
 • Recrutarea si mentinerea talentelor;
 • Implementarea de programe de formare la locul de munca pentru transferul intergenerational de competente;
 • Wellbeing si echilibrul dintre viata profesionala si cea personala;
 • Program flexibil, echipe remote si lucrul la distanta;
 • Evaluarea nevoilor de competente la nivel de companie si realizarea planurilor de formare pentru angajati;
 • Managementul carierei. Managementul prin aspiratii;
 • Managementul ideilor. Inovarea in gestionarea resurselor umane;
 • Managementul resurselor umane pentru o companie durabila ce ofera oportunitati egale;
 • Tehnologia informatiei la dispozitia managementului resurselor umane;
 • Inventarul competentelor. Instrumente pentru cartografierea competentelor din organizatie;
 • Formarea personalului pentru dezvoltarea competentelor necesare obtinerii performantei;
 • Recrutare si selectie de personal pentru completarea competentelor necesare in organizatie. Metode si teste;
 • Evaluarea performantelor si metodele de evaluare;
 • Planificarea carierei si dezvoltarea profesionala;
 • Programe si metode pentru insertia profesionala si sociala;
 • Instrumentele de monitorizare a modului in care se respecta prevederile legislative privind protectia datelor cu caracter personal, organizarea si utilizarea acestora in cadrul organizatiei.

Managerul de Resurse Umane – Furnizor de Leadership

Intr-o organizatie, leadershipul este unul dintre punctele cheie pe care managementul trebuie sa le dezvolte. O strategie buna de leadership pleaca de la impulsionarea si implicarea angajatilor si ajunge pana la obtinerea de rezultate excelente. Iar identificarea si cresterea liderilor poate fi, de asemenea, un rol important al managerului de HR din organizatie, pentru ca el gestioneaza resursa umana si cunoaste parcursul profesional al fiecarui angajat.

Astfel, managerul de HR poate deveni responsabil cu dezvoltarea leadership-ului in organizatie, ca investitie strategica in viitorul companiei pentru rezolvarea provocarilor viitoare. Cei mai multi dintre managerii care „cresc” lideri ii invata competentele „grele” pe care trebuie sa le aiba, dar nu ii invata „soft skills”. Iar aici poate interveni managerul de resurse umane. Tinerii lideri au nevoie sa stie mai multe despre ei, inainte de a incerca sa-i inteleaga pe ceilalti, sa identifice in mod corect particularitatile fiecarui angajat din echipele lor si sa foloseasca acele particularitati in avantajul tuturor.

De la Manager de HR la Coach pentru echipă

Progresul unei organizații depinde de calitatea personalului angajat, dar și de gradul de motivare și recompensare a efortului depus de către angajați. Cele mai stabile, mai profitabile, mai renumite organizații investesc în primul rând în departamente de resurse umane. Astfel, organizațiile fac demersuri susținute pentru atragerea și menținerea celor mai buni specialiști de resurse umane care susțin organizația să reducă pierderilor datorate gestionarii ineficiente a resurselor umane.

Acesta cunoaște foarte bine organizația, oamenii care lucrează in ea si cultura organizationala. Un coach extern poate veni cu metode noi, care nu se potrivesc oricarei companii, care sunt greu de digerat si de aplicat de catre membrii echipei. In consecința, rezultatele pot ajunge sa fie opuse celor așteptate. În cel mai bun caz, cel puțin, în prima faza. Un manager intern de HR, care este si un bun psiholog, cunoaste fiecare angajat si stie care sunt parghiile pe care trebuie sa le miste pentru a obtine rezultate.

Pentru ca pe langa alte roluri pe care le mai are in firma, managerul de resurse umane are sarcina de a-i aduce in companie pe cei mai talentati angajati din piata, dar si de a-i consilia pe cei existenti pentru a obtine cele mai bune rezultate in pozitiile pe care acestia le ocupa. Un manager de resurse umane din interiorul organizatiei poate fi la randul sau coach intern pentru toti membrii echipei, de la management de top, la liderii de echipe si la fiecare membru al echipei sale din departamentul de resurse umane.

Astfel, managerii de resurse umane se afla in pozitia unica din care pot si trebuie sa identifice nevoile subtile ale organizatiei si au capacitatea de a-i ajuta pe managerii de echipe sau pe lideri sa identifice abilitatile de care au nevoie pentru un job si sa si le construiasca.

Lectori Curs Manager Resurse Umane

                 Luminita Neagoe

          – Trainer autorizat ANC –

 • Economist si jurist de profesie, expert in Dreptul Muncii;
 • Manager financiar in proiecte sistemice, manager resurse umane in proiecte POSDRU, in cadrul carora a gestionat toate activitatile legate de recrutarea, selectia, salarizarea si evaluarea personalului;
 • Este unul dintre cei mai bine cotati experti in domeniul financiar, este trainer acreditat si sustine de peste 10 ani cursuri practice in domeniul financiar-contabil si resurse umane;
 • Este absolventa a Academiei de Studii Economice si a Facultatii de Drept din Bucuresti, a Masterului in Contabilitate, Control si Expertiza, in cadrul ASE Bucuresti. Luminita a urmat mai multe programe de instruire si sustine traininguri personalizate in cardrul companiilor;
 • A lucrat in peste 15 proiecte cu fonduri europene finantate in perioada 2007-2013;

 

                    Raluca Borza

          – Trainer autorizat ANC –

 • curs manager resurse umane

  Curs Manager Resurse Umane, acreditat ANC, supliment Europass, ofera toate competentele profesionale

  Manager resurse umane in proiecte POSDRU, in cadrul carora a gestionat toate activitatile legate de recrutarea, selectia, salarizarea si evaluarea personalului;

  • Are o experienta de peste 8 ani in gestionarea resurselor umane si este unul dintre cei mai apreciati experti in domeniu;
  • Raluca este de profesie psiholog si este absolventa de master in Comunicare manageriala si resurse umane;
  • In cadrul Euro Best Team, Raluca sustine cursurile: Managementul resurselor umane,  Inspector resurse umane si Responsabil protectia datelor.
  • Cursurile sustinute de Raluca sunt apreciate de catre cursanti ca fiind foarte utile, deoarece au un grad mare de aplicabilitate si ofera modele eficiente de lucru.
  • Datorita bogatei sale experiente in domeniu resurselor umane, Raluca a avut o contributie deosebita in implementarea cu succes a celui mare mare proiect POSDRU din Romania “Instruire pentru furnizarea de servicii moderne (INFUSE)”, unde fost implicata ca expert.

Ce spun participanții la Curs Manager Resurse Umane

      Cursul te pregătește să devii un recrutor redutabil

 • Am auzit de mai mult timp de Luminita, iar acesta este motivul pentru care am venit sa fac acest curs la Euro Best Team. Este o persoana experimentata și își merită renumele. Cursul este foarte bun și te pregătește să devii un recrutor redutabil. La acest curs mi-am amintit sloganul: Dacă vrei să iasă totul bine, trebuie să faci lucrurile ca la carte. Ramona C.

      Recomand acest curs perfecționiștilor

 • Cursul este exceptional, in fiecare zi aplic metodele invatate la acest curs si ma bucur ca l-am facut. Recomand acest curs perfectionistilor, persoanelor care stiu ca detaliile conteaza, si ca daca vrei sa faci performanta trebuie sa lucrezi cu profesionisti. Codruta M.
 • Luminita este un profesionist, este o persoana experimentata si pusa la curent cu tot ce este nou. Mi-a placut foarte mult partea de evaluare a personalului si partea de recrutare. Cursul mi se pare genial si il recomand celor care doresc sa lucreze in resurse umane. Alina M.

      Este o investiție pe termen lung pentru cariera mea

 • Am urmat acest curs pentru ca mi l-a recomandat o prietena. Consider ca este o investitie pe termen lung pe care am facut-o in cariera mea. In fiecare zi ma confrunt cu situatii inedite in activitatea mea de director de resurse umane si trebuie sa stiu sa reactionez in mod profesionist. Sunt foarte multumita de evolutia mea profesionala si ii multumesc Luminitei pentru sprijin. Anca D.
 • Este un curs dinamic, are multe jocuri de rol si multe aplicații. Nu te plictisești nici un minut pentru ca Luminita stie sa te tina in priza. Mi-as dori sa mai fac si alte cursuri cu ea pentru ca este un om de la care poti invata foarte multe lucruri. Iolanda N.

      Dacă vrei să faci resurse umane la cel mai înalt nivel, alege profesioniști

 • Pentru mine, cursul a fost o alegere excelenta. Daca vrei sa faci resurse umane la cel mai inalt nivel, trebuie sa alegi profesionisti. O felicit pe Luminita pentru stilul concis si pragmatic in care stie sa-si formeze cursantii. Aurelia T.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614office@eurobestteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa!

Contact rapid – 0756 065 529 ( pentru București)

Contact rapid – 0727 998 136 ( pentru cursurile gratuite)

Dacă doriți să fiți contactat și să primiți mai mute informații despre acest curs, vă rugăm să completați acest formular.