Curs Manager Resurse Umane | Acreditat ANC | 2019

Curs Manager Resurse Umane – Coach si Leader pentru Echipa
Acreditat ANC – Cod COR 121207
GRATUIT – Modul GDPR

Obiective Curs Manager Resurse Umane

Progresul unei organizatii depinde de calitatea personalului angajat, dar si de gradul de motivare si recompensare a efortului depus de catre angajati. Cele mai stabile, mai profitabile, mai renumite organizatii investesc in primul rand in departamente de resurse umane. Astfel, organizatiile fac demersuri sustinute pentru atragerea si mentinerea celor mai buni specialisti de resurse umane care sustin organizatia sa reduca pierderilor datorate gestionarii ineficiente a resurselor umane. Curs Manager Resurse Umane se adreseaza in primul rand celor care sunt orientati spre performanta, care doresc sa-si dezvolte abilitatile de leaderi, de promotori al unei filozofii specifice misiunii si viziunii organizatiei si care, prin activitatea lor, au un impact major asupra dezvoltarii organizatiei.

Cursul Manager Resurse Umane isi propune familiarizarea participantilor cu conceptele cheie ale domeniului si cu terminologia specifica managementului de resurse umane si se bazeaza pe aplicatii practice gandite sa dezvolte abilitati si competente necesare identificarii de solutii specifice problemelor de resurse umane, gandirii critice, masurarii performantelor, conduitei etice, leadershipului social si responsabil in conditii de globalizare, comunicarii cu echipa si cu tertii companiei.

manager resurse umane

GRATUIT

Pentru Cursantii* din intreaga tara, mai putin pentru cei din Municipiul Bucuresti si din Judetul Ilfov

Centre de formare: Resita, Vaslui, Galati, Constanta, Iasi, Suceava, Focsani, Tulcea, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Slatina, Curtea de Arges, Drobeta Turnu Severin, Brasov, Alba Iulia, Targu Jiu, Campulung Muscel, Craiova, Sfantu Gheorghe, Giurgiu, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara, Zalau, Baia Mare, Deva, Ramnicu Sarat, Turda, Satu Mare, Slobozia, Bacau.

* Cursantii care beneficiaza de cursuri gratuite sunt angajați ai Departamentelor de Resurse umane din cadrul companiilor private care își desfășoară activitatea în următoarele domenii: Turism și Ecoturism, Textile și Pielărie, Lemn și mobilă, Industrii creative, Industria auto și componente, Tehnologia informațiilor și telecomunicații, Procesarea alimentelor și băuturilor, Sănătate și produse farmaceutice, Energie și Management de mediu, Bioeconomie, Construcții, Fabricarea materialelor de construcții. (exclusiv Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov).

Cheltuielile de transport, masa, cazare, lector, sali de curs, materiale de curs sunt asigurate din fonduri europene, prin proiectele Delta, Tisa si Icarus. 

Curs Manager Resurse Umane – 100% practic, 100% actualizat

Lectorii cursului Manager Resurse Umane ofera sprijin teoretic si practic pentru organizarea si aplicarea efectiva a principalelor componente ale managementului resurselor umane (organizarea activitatilor si atributiilor de HR, analiza si designul joburilor, recrutarea si selectia personalului prin metode digitale, masurarea performantelor, legislatie si dreptul muncii, training, relatii de munca, motivare). In sesiunile practice ale cursului Manager Resurse Umane sunt lansate dezbateri si sunt realizate aplicatii ce tin de termenii calitativi ai managementului resurselor umane, fiind elaborate documente de baza precum: organigrama, regulamentul de ordine interioara, strategia de recrutare, strategia de motivare, fisa postului, sistemul de evaluare, strategia de formare si dezvoltare. 

In cadrul Curs Manager Resurse Umane se pune accent pe recrutarea personalului potrivit, pe evaluarea obiectiva a competentelor, pe motivarea pentru cresterea performantei activitatii in companie.

Prin varietatea de tehnici si metode de studiu utilizate in cadrul cursului (studii de caz,  dezbateri, exercitii) participantii sunt lansati intr-un process esential de invatare continua si permanenta.

Competente obtinute in urma participarii la Curs Manager Resurse Umane, recunoscute la nivel european: Consilierea celorlalti manageri în probleme de resurse umane; Coordonarea desfăşurării activitătilor de resurse umane; Coordonarea elaborării politicilor şi programelor de resurse umane; Organizarea activitătii departamenului de resurse umane; Monitorizarea sistemului de relatii de muncă al organizatiei; Monitorizarea costurilor de personal; Elaborarea strategiei de resurse umane; Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane; Reprezentarea compartimentului de resurse umane.

Cursul este 100% practic si este deschis absolventilor de studii superioare.

NOU: Modul Notiuni Generale privind Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R)

Managerul de Resurse Umane – Furnizor de Leadership

Intr-o organizatie, leadershipul este unul dintre punctele cheie pe care managementul trebuie sa le dezvolte. O strategie buna de leadership pleaca de la impulsionarea si implicarea angajatilor si ajunge pana la obtinerea de rezultate excelente. Iar identificarea si cresterea liderilor poate fi, de asemenea, un rol important al managerului de HR din organizatie, pentru ca el gestioneaza resursa umana si cunoaste parcursul profesional al fiecarui angajat.

Astfel, managerul de HR poate deveni responsabil cu dezvoltarea leadership-ului in organizatie, ca investitie strategica in viitorul companiei pentru rezolvarea provocarilor viitoare. Cei mai multi dintre managerii care „cresc” lideri ii invata competentele „grele” pe care trebuie sa le aiba, dar nu ii invata „soft skills”. Iar aici poate interveni managerul de resurse umane. Tinerii lideri au nevoie sa stie mai multe despre ei, inainte de a incerca sa-i inteleaga pe ceilalti, sa identifice in mod corect particularitatile fiecarui angajat din echipele lor si sa foloseasca acele particularitati in avantajul tuturor.

Transformarea unui manager de HR in coach mai are un avantaj

Acesta cunoaste foarte bine organizatia, oamenii care lucreaza in ea si cultura organizationala. Un coach extern poate veni cu metode noi, care nu se potrivesc oricarei companii, care sunt greu de digerat si de aplicat de catre membrii echipei. In consecinta, rezultatele pot ajunge sa fie opuse celor asteptate. In cel mai bun caz, cel putin, in prima faza. Un manager intern de HR, care este si un bun psiholog, cunoaste fiecare angajat si stie care sunt parghiile pe care trebuie sa le miste pentru a obtine rezultate.

Pentru ca pe langa alte roluri pe care le mai are in firma, managerul de resurse umane are sarcina de a-i aduce in companie pe cei mai talentati angajati din piata, dar si de a-i consilia pe cei existenti pentru a obtine cele mai bune rezultate in pozitiile pe care acestia le ocupa. Un manager de resurse umane din interiorul organizatiei poate fi la randul sau coach intern pentru toti membrii echipei, de la management de top, la liderii de echipe si la fiecare membru al echipei sale din departamentul de resurse umane.

Astfel, managerii de resurse umane se afla in pozitia unica din care pot si trebuie sa identifice nevoile subtile ale organizatiei si au capacitatea de a-i ajuta pe managerii de echipe sau pe lideri sa identifice abilitatile de care au nevoie pentru un job si sa si le construiasca.

Curs Manager Resurse Umane – Structura tematica

 • Strategia HR ca parte esentiala din strategia companiei;
 • Recrutarea si mentinerea talentelor;
 • Implementarea de programe de formare la locul de munca pentru transferul intergenerational de competente;
 • Wellbeing si echilibrul dintre viata profesionala si cea personala;
 • Program flexibil, echipe remote si lucrul la distanta;
 • Evaluarea nevoilor de competente la nivel de companie si realizarea planurilor de formare pentru angajati;
 • Managementul carierei. Managementul prin aspiratii;
 • Managementul ideilor. Inovarea in gestionarea resurselor umane;
 • Managementul resurselor umane pentru o companie durabila ce ofera oportunitati egale;
 • Tehnologia informatiei la dispozitia managementului resurselor umane;
 • Inventarul competentelor. Instrumente pentru cartografierea competentelor din organizatie;
 • Formarea personalului pentru dezvoltarea competentelor necesare obtinerii performantei;
 • Recrutare si selectie de personal pentru completarea competentelor necesare in organizatie. Metode si teste;
 • Evaluarea performantelor si metodele de evaluare;
 • Planificarea carierei si dezvoltarea profesionala;
 • Programe si metode pentru insertia profesionala si sociala;
 • Instrumentele de monitorizare a modului in care se respecta prevederile legislative privind protectia datelor cu caracter personal, organizarea si utilizarea acestora in cadrul organizatiei.

Lectori Curs Manager Resurse Umane

                 Luminita Neagoe

          – Trainer autorizat ANC –

 • Economist si jurist de profesie, expert in Dreptul Munci;
 • Manager financiar in proiecte sistemice, manager resurse umane in proiecte POSDRU, in cadrul carora a gestionat toate activitatile legate de recrutarea, selectia, salarizarea si evaluarea personalului;
 • Este unul dintre cei mai bine cotati experti in domeniul financiar, este trainer acreditat si sustine de peste 10 ani cursuri practice in domeniul financiar-contabil si resurse umane;
 • Este absolventa a Academiei de Studii Economice si a Facultatii de Drept din Bucuresti, a Masterului in Contabilitate, Control si Expertiza, in cadrul ASE Bucuresti. Luminita a urmat mai multe programe de instruire si sustine traininguri personalizate in cardrul companiilor;
 • A lucrat in peste 15 proiecte cu fonduri europene finantate in perioada 2007-2013;

 

                    Raluca Borza

          – Trainer autorizat ANC –

 • Manager resurse umane in proiecte POSDRU, in cadrul carora a gestionat toate activitatile legate de recrutarea, selectia, salarizarea si evaluarea personalului;
  • Are o experienta de peste 8 ani in gestionarea resurselor umane si este unul dintre cei mai apreciati experti in domeniu;
  • Raluca este de profesie psiholog si este absolventa de master in Comunicare manageriala si resurse umane;
  • In cadrul Euro Best Team, Raluca sustine cursurile: Managementul resurselor umane,  Inspector resurse umane si Responsabil protectia datelor.
  • Cursurile sustinute de Raluca sunt apreciate de catre cursanti ca fiind foarte utile, deoarece au un grad mare de aplicabilitate si ofera modele eficiente de lucru.
  • Datorita bogatei sale experiente in domeniu resurselor umane, Raluca a avut o contributie deosebita in implementarea cu succes a celui mare mare proiect POSDRU din Romania “Instruire pentru furnizarea de servicii moderne (INFUSE)”, unde fost implicata ca expert.

Curs de seara Bucuresti

Perioada: 18 iunie  – 9 iulie 2019

18, 19, 25, 26, 27 mai 2019 / examen: 9 iulie 2019

Interval orar: 17:00 – 21:00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti

Pret: 650 lei (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Curs de weekend Bucuresti

Grupa in formare

Interval orar: 09.30 – 17.30

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti

Pret: 650 lei (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Ce spun participantii la Curs Manager Resurse Umane

          Cursul este foarte bun si te ajuta sa devii un recrutor redutabil

 • Am auzit de mai mult timp de Luminita, iar acesta este motivul pentru care am venit sa fac acest curs la Euro Best Team. Este o persoana experimentata si isi merita renumele. Cursul este foarte bun si te ajuta sa devii un recrutor redutabil. La acest curs mi-am amintit sloganul: Daca vrei sa iasa bine, trebuie sa faci lucrurile ca la carte. Ramona C.

          Recomand acest curs perfectionistilor

 • Cursul este exceptional, in fiecare zi aplic metodele invatate la acest curs si ma bucur ca l-am facut. Recomand acest curs perfectionistilor, persoanelor care stiu ca detaliile conteaza, si ca daca vrei sa faci performanta trebuie sa lucrezi cu profesionisti. Codruta M.
 • Luminita este un profesionist, este o persoana experimentata si pusa la curent cu tot ce este nou. Mi-a placut foarte mult partea de evaluare a personalului si partea de recrutare. Cursul mi se pare genial si il recomand celor care doresc sa lucreze in resurse umane. Alina M.
 • Am urmat acest curs pentru ca mi l-a recomandat o prietena. Consider ca este o investitie pe termen lung pe care am facut-o in cariera mea. In fiecare zi ma confrunt cu situatii inedite in activitatea mea de director de resurse umane si trebuie sa stiu sa reactionez in mod profesionist. Sunt foarte multumita de evolutia mea profesionala si ii multumesc Luminitei pentru sprijin. Anca D.
 • Este un curs dinamic, are multe jocuri de rol si multe aplicatii. Nu te plictisesti nici un minut pentru ca Luminita stie sa te tina in priza. Mi-as dori sa mai fac si alte cursuri cu ea pentru ca este un om de la care poti invata foarte multe lucruri. Iolanda N.
 • Pentru mine, cursul a fost o alegere excelenta. Daca vrei sa faci resurse umane la cel mai inalt nivel, trebuie sa alegi profesionisti. O felicit pe Luminita pentru stilul concis si pragmatic in care stie sa-si formeze cursantii. Aurelia T.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614office@eurobestteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa!