Curs Relatii Publice si Comunicare Acreditat ANC ZOOM CLASS: 29 Iulie -4 August 2020 - Euro Best Team

Curs Relatii Publice si Comunicare
Acreditat ANC
ZOOM CLASS: 29 Iulie -4 August 2020

Obiective

Cursul de relatii publice si comunicare propune o abordare interactiva a strategiilor de promovare si PR, care stimuleaza creativitatea participantilor si contribuie la dobandirea cunostintelor in mod eficient. Cursantii inteleg rolul esential al activitatilor de PR in mixul de marketing, fiind capabili ca la finalul celor 4 zile de curs sa realizeze si sa implementeze un plan de comunicare complex. Acest curs este adaptat nevoilor curente ale companiilor private si instituţiilor publice si se adreseaza atat persoanelor care sunt la inceput de cariera, profesionistilor care isi doresc improspatarea si completarea cunostintelor, precum si antreprenorilor sau persoanelor de decizie interesate de insusirea de cunostinte necesare pentru promovarea companiei. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare si medii si este Acreditat de Autoritatea Naționala pentru Calificari (prin Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si Justitiei Sociale).
Competente recunoscute in Europa: 1.Munca in echipe multidisciplinare; 2. Dezvoltare profesionala; 3. Comunicare interactiva; 4. Comunicare interpersonala: 5. Planificarea activitatii proprii ; Realizarea materialelor: 6. Organizarea de evenimente; 7. Organizarea campaniilor integrate: 8. Evaluarea eficientei programelor de relatii publice; 9. Participarea la eficientizarea comunicarii in organizatie; 10. Mentinerea relatiilor cu mass-media; 11. Pregatirea intalnirilor de lucru.
curs comunicare si relatii publice

Perioada de desfasurare

Cursul online de Relatii publice si comunicare se desfasoara in perioada 29 iulie – 4 august 2020 pe parcursul a 6 zile repartizate astfel:

4 zile : de Miercuri (29 iulie) până Vineri (31 iulie), în intervalul orar: 18.00 – 21.30

2 zile : Luni (3 august) si Marti (4 august), în intervalul orar: 18.00 – 21.30

Platforma electronica ZOOM

Pretul cursului

Preț: 850 lei  – toate costurile incluse: instruire teoretică și practică, evaluare, certificare.

Contact: 0311.020.614/0756.065.544

Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online în Formularul de inscriere cash/card la sediul nostru.

FORMULAR DE INSCRIERE

Structura tematica

Lector Curs

                               Carmen Prodan

                        – Trainer autorizat ANC –

 • curs formator Carmen Prodan activeaza in domeniul formarii profesionale de peste 23 ani. De profesie inginer, cercetator stiintific, a devenit “trainer” (formator) in anul 1995, odata cu intrarea pe piata romaneasca a companiei McDonald’s, pentru ca in anul 1999 sa devina “eleva” lui Nick Baldock, unul dintre cei mai titrati traineri de vanzari din Marea Britanie. 
 • Carmen Prodan este Evaluator de Competente Profesionale si Evaluator de Programe si de Furnizori, devenind specialist evaluator pe lista ANC, inca din anul 2009.
 • Carmen este si  lector de Comunicare, Vanzari si Negociere la CEFORA Business School, pregatind studenti stagiari intr-un sistem de invatamant in alternanta. Sustine de asemenea cursuri de formare pentru clientii CEFORA Training.
 • Inca din anul 2005, Carmen este implicata in calitate de formator in programe de formare din cadrul proiectelor europene, ce au vizat in special implementarea criteriilor de calitate in formarea profesionala si educatie si de asemena programe destinate dezvoltarii profesionale si invatarii pe tot parcursul vietii
 • Cursurile lui Carmen Prodan sunt apreciate datorita entuziasmului si pasiunii care insotesc fiecare secventa si datorita metodelor interactive si dinamice, bazate pe exemple practice. Programele au la baza multi ani de studiu si experienta si sunt proiectate astfel incat sa indeplineasca obiectivele si cerintele clientului. Exercitiile practice, filmele demonstrative si testele psihometrice, atmosfera pozitiva si relaxata reprezinta cateva dintre elementele care fac din cursurile lui Carmen Prodan evenimente memorabile, pline de succes.

Portofoliu Clienti: Daimler, Alten&Kepler, McDonald’s, Lafarge, Cumpana, Sarantis,  Continental Hotels Romania, KPMG,  Assystem, Quanta Resurse Umane,TeamNet, Euro Best Team, GDF Suez, Patronatul National Roman, EoN Moldova, HAMM Reno, Blocul National Sindical, Sindicat UPA, Albet, Media On, Michelin, Telemobil,  ALIAT, New Horizons, Intrarom, Camera de Comert si Industrie, ASSD,  Spitalul Universitar Bucuresti, SindTour Operator, Interdevelopment, ComCeh- Sofidel, Formare Plus, Global Consult Center, Kern-Liebers Textil. JTI, Red Mountain, Best Call, Cummins Generator Technologies, Toneli, RINA Simtex, PeliFilip, etc.

Ce spun cursantii nostri

 • Carmen este o persoana metodica, organizata si foarte creativa. Fiecare ora la acest curs este o noua provocare. Domeniul PR-ului este fascinant iar ea stie sa te duca spre toate secretele acestei frumoase meserii, cea de PR. Felicitari Carmen, ai un curs de comunicare de nota 10! Diana D.
 •  Apreciez acuratetea exprimarii si explicatiile logice si organizate. Am redactat materiale de PR pe care nu credeam ca as putea sa le fac eu. Pana la urma ce am inteles eu de la acest curs de comunicare, ca trebuie multa munca si antrenament in aceasta meserie, talentul il avem cu totii;) Adriana C.
 • Cursul de comunicare a fost exact pe gustul meu. Sunt o persoana greu de multumit, de aceea am venit cu emotii ca nu voi gasi ceea ce cautam, adica un profesionist cara sa fi lucrat inainte sa ne predea. La viata mea am facut multe cursuri, fiind in proces de formare continua, si pot usor sa fac diferenta intre un curs de calitate si unul slab. O felicit pe Carmen pentru profesionalismul ei si pentru faptul ca isi ia in serios atributiile de lector. Lucia M.
 •  La cursul lui Carmen am invatat cu adevarat sa lucrez in echipa si sa ma raportez la situatii concrete, nu sa lucrez pe ipoteze. Este un curs dinamic, cu multe aplicatii si cu excelente de reguli de radactare a materialelor de comunicare. Iulia M.
 • Ma bucur ca am facut acest curs cu un om din comunicare. Mi se pare esential sa vezi cum gandesc cei care lucreaza in agentii unde lucrurile pe comunicare sunt mult mai evoluate. Carmen este creativa, inovatoare iar meseria de PR i se potriveste ca o manusa. Cosmina R.
 •  Cursul mi-a deschis o perspectiva noua asupra comunicarii in cadrul firmei si am numeroase idei pentru sefii mei cu privire la imbunatatirea comunicarii externe si a cresterii vizibilitatii. este mult mai clara pentru mine pozitia departamentului nostru de comunicare fata de departamentul de marketing. Un curs de comunicare excelent de PR cu multe bune practici. Ioana S.
 •  Este un curs in care inveti multe secrete din activitatea de publicitate si te invata notiuni de abordare a concurentei – analiza, pozitionare. O felicit pe Carmen pentru excelentul curs de comunicare pe care il ofera si pentru disponibilitatea de a-i arata fiecarei persoane cum sa devina eficient intr-un departament de comunicare. Aurelia L.
 •  Am plecat de la acest curs de comunicare cu mult entuziasm si cu multa incredere in fortele proprii. Este un curs frumos, modern, inteligent, ca si lectorul si te ajuta sa intelegi ca PR-ul nu este o inventia a ultimilor ani ci este un element de echilibru si de baza in cadrul unei organizatii. Recomand acest curs oamenilor practici. Maria N.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614 / 0756.065.544 [email protected].

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa