Curs Relatii Publice si Comunicare Acreditat ANC – Cod COR 333906 - Euro Best Team

Curs Relatii Publice si Comunicare
Acreditat ANC – Cod COR 333906

Obiective

Cursul de relatii publice si comunicare propune o abordare interactiva a strategiilor de promovare si PR, care stimuleaza creativitatea participantilor si contribuie la dobandirea cunostintelor in mod eficient. Cursantii inteleg rolul esential al activitatilor de PR in mixul de marketing, fiind capabili ca la finalul celor 4 zile de curs sa realizeze si sa implementeze un plan de comunicare complex. Acest curs este adaptat nevoilor curente ale companiilor private si instituţiilor publice si se adreseaza atat persoanelor care sunt la inceput de cariera, profesionistilor care isi doresc improspatarea si completarea cunostintelor, precum si antreprenorilor sau persoanelor de decizie interesate de insusirea de cunostinte necesare pentru promovarea companiei. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare si medii.
Competente recunoscute in Europa: 1.Munca in echipe multidisciplinare; 2. Dezvoltare profesionala; 3. Comunicare interactiva; 4. Comunicare interpersonala: 5. Planificarea activitatii proprii ; Realizarea materialelor: 6. Organizarea de evenimente; 7. Organizarea campaniilor integrate: 8. Evaluarea eficientei programelor de relatii publice; 9. Participarea la eficientizarea comunicarii in organizatie; 10. Mentinerea relatiilor cu mass-media; 11. Pregatirea intalnirilor de lucru.
curs comunicare si relatii publice

Structura tematica

Lectorul cursului

                      Alina Mocovan

-Expert in Relatii Publice si Comunicare-

 • Alina este expert in Relatii Publice si Comunicare cu o experienta in domeniu de peste 13 ani. De-a lungul timpului a coordonat campanii de PR si comunicare si a gestionat situatii de criza pentru companii nationale, multinationale si ONG-uri precum Eurocopter, ISAF, Petrom, Population Services International, Henkel, Mercury Research, Pegas sau Allview.
 • Alina Mocovan este absolventa de litere si s-a specializat in comunicarea corporate si de produs,  relatia cu media, comunicarea de criza, CSR, organizare de evenimente.
 • Alina Mocovan este trainer specializat pe cursuri in domeniul PR si Publicitate. Aceste cursuri sunt creative, practice, interactive, adaptate nevoilor de perfectionare ale companiilor aflate in plin proces de dezvoltare, oferind participantilor consultanta si solutii practice.
 • Alina Mocovan are experienta in publicitate de peste 13 ani si a realizat campanii de promovare si PR pentru institutii prestigioase, atat private cat si de stat, precum: Eurocopter, ISAF, Petrom, Population Services International, Henkel, Mercury Research, Pegas sau Allview.
  Alina este absolventa de litere si s-a specializat in comunicarea corporate si de produs, relatia cu media, comunicarea de criza, CSR, organizare de evenimente.

Perioada: grupa in formare

Interval orar: 17.00 – 21.00

Locatia: Sediul Euro Best Team, Splaiul Independentei, nr. 287, et. 3, sector 6, Bucuresti

Pret: 650 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0311.020.614

Modalitati de plata: ordin de plata,cu cardul online (in formular), cash/card la sediul nostru.

Ce spun cursantii nostri

 • Alina este o persoana metodica, organizata si foarte creativa. Fiecare ora la acest curs este o noua provocare. Domeniul PR-ului este fascinant iar ea stie sa te duca spre toate secretele acestei frumoase meserii, cea de PR. Felicitari Alina, ai un curs de comunicare de nota 10! Diana D.
 •  Apreciez acuratetea exprimarii si explicatiile logice si organizate. Am redactat materiale de PR pe care nu credeam ca as putea sa le fac eu. Pana la urma ce am inteles eu de la acest curs de comunicare, ca trebuie multa munca si antrenament in aceasta meserie, talentul il avem cu totii;) Adriana C.
 • Cursul de comunicare a fost exact pe gustul meu. Sunt o persoana greu de multumit, de aceea am venit cu emotii ca nu voi gasi ceea ce cautam, adica un profesionist cara sa fi lucrat inainte sa ne predea. La viata mea am facut multe cursuri, fiind in proces de formare continua, si pot usor sa fac diferenta intre un curs de calitate si unul slab. O felicit pe Alina pentru profesionalismul ei si pentru faptul ca isi ia in serios atributiile de lector. Lucia M.
 •  La cursul Alinei am invatat cu adevarat sa lucrez in echipa si sa ma raportez la situatii concrete, nu sa lucrez pe ipoteze. Este un curs dinamic, cu multe aplicatii si cu excelente de reguli de radactare a materialelor de comunicare. Iulia M.
 • Ma bucur ca am facut acest curs cu un om din comunicare. Mi se pare esential sa vezi cum gandesc cei care lucreaza in agentii unde lucrurile pe comunicare sunt mult mai evoluate. Alina este creativa, inovatoare iar meseria de PR i se potriveste ca o manusa. Cosmina R.
 •  Cursul mi-a deschis o perspectiva noua asupra comunicarii in cadrul firmei si am numeroase idei pentru sefii mei cu privire la imbunatatirea comunicarii externe si a cresterii vizibilitatii. este mult mai clara pentru mine pozitia departamentului nostru de comunicare fata de departamentul de marketing. Un curs de comunicare excelent de PR cu multe bune practici. Ioana S.
 •  Este un curs in care inveti multe secrete din activitatea de publicitate si te invata notiuni de abordare a concurentei – analiza, pozitionare. O felicit pe Alina pentru excelentul curs de comunicare pe care il ofera si pentru disponibilitatea de a-i arata fiecarei persoane cum sa devina eficient intr-un departament de comunicare. Aurelia L.
 •  Am plecat de la acest curs de comunicare cu mult entuziasm si cu multa incredere in fortele proprii. Este un curs frumos, modern, inteligent, ca si lectorul si te ajuta sa intelegi ca PR-ul nu este o inventia a ultimilor ani ci este un element de echilibru si de baza in cadrul unei organizatii. Recomand acest curs oamenilor practici. Maria N.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati0311.020.614office@eurobestteam.ro.

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa