Curs Expert Achizitii Publice | Acreditat ANC | Bucuresti | 2019

Curs Noul SEAP/SICAP pentru Autoritati Contractante
Aplicații Practice 100%
Perioadă de desfășurare: 22 – 24 Iulie 2020

Obiective Curs SEAP Autoritati Contractante

Esti incepator in domeniul achizitiilor publice? Autoritatea pentru care lucrezi tocmai a semnat un proiect finantat din fonduri externe nerambursabile si perspectiva organizarii primei proceduri de atribuire online te sperie? Atunci este timpul sa apelezi la noi. Vei avea parte de un curs practic, interactiv, sustinut de un specialist cu vasta experienta in domeniul achizitiilor publice si, mai ales, in utilizarea cu frecventa cotidiana a noului sistem electronic de achizitii publice.

Perioada de Desfășurare

22 – 24 iulie 2020

9 ore in total/ 3 ore pe zi

Interval orar 18:00 – 21:00

Platforma electronica ZOOM.

Pretul Cursului

Pret: 400 lei  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0756.065.544. Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (IN FORMULAR), cash/card la sediul nostru.

FORMULAR DE INSCRIERE

curs achizitii publice

 Curs SEAP Autoritati Contractante – Structura Tematică

 • Prezentarea ultimelor modificările legislative în materia achizițiilor publice
 • Inregistrarea/recuperarea/reînnoirea certificatului digital SEAP
 • Publicarea in SEAP a planurilor de achizitii publice
 • Cumpararea directa. Ponturi privind eficientizarea activitatii de identificare a produselor/serviciilor/lucrărilor în catalogul electronic S.E.A.P.
 •  Anuntul de publicitate. Publicarea in SEAP a notificarilor privind achizitiile directe realizate offline
 • Incarcarea in sistemul electronic a documentatiei de atribuire (modul de completare a fisei de date, configurarea DUAE)
 • Utilizarea semnăturii electronice (instalarea semnăturii electronice, criptarea documentelor și decriptarea documentelor publicate de autoritatea contractanta)
 • Anuntul privind consultarea pietei
 • Publicarea anunturilor de participare

Dacă doriți să fiți contactat și să primiți mai mute informații despre acest curs, vă rugăm să completați acest formular.

  • Urmarirea solicitarilor de clarificare adresate de catre operatorii economici si modul de formulare si postare a raspunsurilor catre acestia
  • Evaluarea ofertelor (intocmirea si publicarea declaratiei de participare, eetapele evluarii ofertelor, deliberarea si alegerea castigatorului, publicarea in SEAP a raportului procedurii de atrbuire)
  • Modul de utilizare a platformei dedicate pentru completarea formularului de integritate
  • Reguli privind posibilitatea modificarii contractelor de achizitii publice/acord cadru in baza prevederilor art. 221 legea 98 si art 236-241 din legea 99/2016.
  • Modul de formulare si depunere a contestatiilor.
  • Transmiterea în SEAP a anunțurilor de atribuire, inclusiv cele referitoare la contractele subsecvente încheiate în baza acordurilor-cadru.
  • Transmiterea în S.E.A.P. a contestatiilor si deciziilor
  • Aspecte legale privind modificarea contractelor de achiziție publică încheiate

  Lector Curs SEAP Autoritati Contractante

            Ionela Costache

    – Trainer autorizat ANC –

  • Ionela Costache este consultant achizitii publice/expert achizitii publice, precum si lector acreditat ANC, cu o vasta experienta profesionala.
  • Cei 14 ani petrecuti intr-o autoritate contractanta, din care 4 ani in domeniul achizitiilor publice, la care se adauga 2 ani de experienta in consultanta privind achizitiile publice, atat pentru autoritati contractante, cat si pentru operatori economici/ofertanti, aduc in sala de curs o semnificativa experienta in domeniu, spete reale si aplicatii practice de maxima utilitate, putand astfel transmite nu doar perspectiva legislativa, ci si maniera de aplicare corecta a acesteia.
  • Suplimentar formarii unui numar semnificativ de cursanti, se adauga consilierea zilnica acordata autoritatilor contractante si operatorilor economici, in procese complexe de achizitii care acopera intreg ciclu de achizitii, de la planificare, pregatire, derulare achizitie, evaluare, ofertare, pana la implementarea contractului de achizitii.

  Ionela a participat la numeroase proceduri de achizitii publice, cu obiecte ale achizitiei de la cele mai simple pana la cele mai complexe, proceduri precum achizitii de produse, servicii si lucrari.

  Ca trainer in cadrul companiei, considera ca oamenii se pot dezvolta real doar ajutandu-i pe cei din jur sa-si descopere si sa-si valorifice potentialul.

  Ce spun absolvenții cursului SEAP Autoritati Contractante

   

              Plec de la curs cu un bagaj consistent, atât de cunoștințe legislative, cât și de tehnici și moduri de organizare.

  Lucrez in domeniul achizitilor publice, iar participarea la acest curs m-a ajutat sa mă perfecționez și să fiu mai sigur pe mine în orice decizie pe care trebuie sa o iau în procesul de derulare a achizitiilor publice. Experienta lectorului a fost de mare ajutor, prin aplicatiile practice propuse, prin soluțiile oferite, prin sfaturile deosebit de utile.  Recomand cu încredere Curs Achizitii Publice organizat de Euro Best Team, tuturor celor care doresc să își actualizeze cunoștintele legislative, dar si celor care lucrează sau vor să lucreze in domeniu si au nevoie de o abordare corecta in momentul in care trebuie sa faca o achizitie. Andrei M.

  Aplicatiile practice, atât pentru cumpărători, cât și pentru ofertanți, m-au ajutat să înțeleg mai bine procesul în ansamblu și să fiu mult mai atent la aspecte pe care până acum nu le aveam în vedere, dar care cresc considerabil sansele de reusita intr-un proces de vânzare sau de cumpărare reglementat prin legea achizițiilor publice. Plec de la curs cu un bagaj consistent, atât de cunoștinte legislative, cât și de tehnici și moduri de organizare a oricărui proces de achizitii, fie el de cumparare sau de vănzare. Alina S.

               Activitatea mea profesionala deja se desfasoara la alt nivel.

  Va felicit pentru modul in care ati gandit Curs Expert Achizitii Publice. Imi este de un real folos, activitatea mea profesionala deja se desfasoara la alt nivel, avand in vedere cunostintele noi acumulate si abilitatile practice considerabil imbunatatite dupa finalizarea acestui curs. II multumesc lectorului pentru sprijin si pentru rabdare, dar si pentru atentia cu care trateaza fiecare speta propusa de cursanti. Apreciez atmosfera profesionista si nivelul ridicat al discutiilor. Mult success in continuare! Iulia D.

  Cursul Expert Achizitii Publice organizat de Euro Best Team ramane un reper de crestere profesionala, pentru cariera mea profesionala. Buni organizatori, excelenti lectori, aplicatii practice adaptate cerintelor reale ale domeniului achizitiilor publice. Adriana I.

              Un curs memorabil, cu multe invataminte, cu informatii noi, dar si cu multe sfaturi practice.

  Am ales sa urmez cursul Euro Best Team la recomandarea unor colegi, dar si pentru renumele si vechimea firmei. Sunt multumit de alegerea facuta si imi doresc sa revin si pe viitor, avand in vedere ca legislatia este in continua schimbare, iar domensiul este unul dificil unde actualizarea reglementarilor legislative este o mare provocare. Va multumesc pentru tot suportul si va doresc mult success in continuare! Mihai G.

  Este un curs memorabil, cu multe invataminte, cu informatii noi, dar si cu multe sfaturi practice pe care poti sa le primesti doar de la persoane experimentate care lucreaza in domeniu. Estre de mentionat experienta deosebita a lectorului si seriozitatea cu care abordeaza fiecare discutie legata de domeniul complex al achizitiilor publice. Sonia D.

  Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
  Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
  Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0756.065.544, [email protected].

  Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa!

  Dacă doriți să fiți contactat și să primiți mai mute informații despre acest curs, vă rugăm să completați acest formular.

   [pt_view id=”9b3d2bc9vs”]