Curs SEAP/SICAP Ofertanți | Cursuri Achizitii Publice | 2020

Curs SEAP/SICAP Ofertanti
Aplicații Practice 100%
20 – 22 Iulie 2020

Obiective Curs SEAP/SICAP Ofertanti

Curs SEAP/SICAP Ofertanti se adresează personalului din partea operatorilor economici care își desfășoară activitatea în departamentele de achiziții publice, precum și celor care doresc să deprindă competențe și abilități de operare, gestionare și a conturilor de operator de pe platforma SEAP/SICAP, în scopul eficientizării. Oferă informații legate de structură și funcționalitate, precum și informații legislative pe care trebuie să le cunoască orice specialist de achiziții publice care utilizează platforma SEAP/SICAP.

Cea mai mare parte a timpului petrecut la curs este dedicată spețelor si exemplelor concrete din activitatea curentă a experților. Cursul oferă o abordare integrată ce permite participanților înțelegerea gestionării platformei pe etape, începând cu deschiderea contului de operator, pânâ la gestiunea documentelor depuse sau de corespondență, utilizarea semnăturii electronice, sau declarația DUAE.

Tematica propusă acoperă întreaga paletă de interese identificate în rândul utilizatorilor platformei SEAP/SICAP și nu se limitează la temele componente descrise mai jos, discuțiile fiind orientate către punctele cheie de interes, extrase din practica curentă.

Cursul durează trei zile,trei ore pe zi, și este susținut de consultanți cu o vastă experiență în domeniul achizițiilor publice, care îmbină practici și cunoștințe atât din partea ofertanților, dar și din experiențe profesionale acumulate în cadrul autorităților publice contractante.

 

Perioada de Desfășurare

20-22 Iulie 2020

9 ore in total/ 3 ore pe zi

Interval orar 18:00 – 21:00

Platforma electronica ZOOM.

Pretul Cursului

Pret: 400  (cost total, fara taxe ascunse)

Contact: 0756.065.544. Modalitati de plata: ordin de plata, cu cardul online (IN FORMULAR), cash/card la sediul nostru.

FORMULAR DE INSCRIERE

curs achizitii publice

Dacă doriți să fiți contactat și să primiți mai mute informații despre acest curs, vă rugăm să completați acest formular.

 Curs SEAP/SICAP Ofertanti  – Structura Tematică

 • Prezentarea ultimelor modificările legislative în materia achizițiilor publice
 • Inregistrarea/recuperarea/reînnoirea certificatului digital SEAP
 • Achizitionarea serviciilor puse la dispozitia operatorilor economici de catre sistemul economic
 • Achizitionarea de poziții de catalog, ponturi privind modul de completare a acestora, publicarea produselor/serviciilor/lucrarilor în catalogul electronic
 • Cumpararea directa
 • Lecții învățate și aplicarea acestora la achiziții ulterioare;
 • Adaptarea la cerințele proiectelor cu finanțare europeană;
 • Monitorizarea, supervizarea și controlul procedurilor de achiziție, instituții din domeniu, relațiile cu acestea;
 • Finalizarea procedurii de achizitie publică și informarea ofertanților;
 • Managementul riscurilor aferente achizitiilor publice;
 • Aplicatii practice relevante, derivate din situatii reale;
 • Modul de intocmire si depunere a DUAE de catre fiecare participant la procedura
 • Modul de intocmire a răspunsului la solicitările de clarificări transmise de către autoritatea contractanta
 • Reguli privind posibilitatea modificarii contractelor de achizitii publice/acord cadru in baza prevederilor art. 221 legea 98 si art 236-241 din legea 99/2016.
 • Modul de formulare si depunere a contestatiilor.

Lector Curs SEAP/SICAP Ofertanti

 

          Ionela Costache

  – Trainer autorizat ANC –

 • Ionela Costache este consultant achizitii publice/expert achizitii publice, precum si lector acreditat ANC, cu o vasta experienta profesionala.
 • Cei 14 ani petrecuti intr-o autoritate contractanta, din care 4 ani in domeniul achizitiilor publice, la care se adauga 2 ani de experienta in consultanta privind achizitiile publice, atat pentru autoritati contractante, cat si pentru operatori economici/ofertanti, aduc in sala de curs o semnificativa experienta in domeniu, spete reale si aplicatii practice de maxima utilitate, putand astfel transmite nu doar perspectiva legislativa, ci si maniera de aplicare corecta a acesteia.
 • Suplimentar formarii unui numar semnificativ de cursanti, se adauga consilierea zilnica acordata autoritatilor contractante si operatorilor economici, in procese complexe de achizitii care acopera intreg ciclu de achizitii, de la planificare, pregatire, derulare achizitie, evaluare, ofertare, pana la implementarea contractului de achizitii.

Ionela a participat la numeroase proceduri de achizitii publice, cu obiecte ale achizitiei de la cele mai simple pana la cele mai complexe, proceduri precum achizitii de produse, servicii si lucrari.

Ca trainer in cadrul companiei, considera ca oamenii se pot dezvolta real doar ajutandu-i pe cei din jur sa-si descopere si sa-si valorifice potentialul.

Ce spun absolvenții Cursului SEAP/SICAP Ofertanti

 

            Plec de la curs cu un bagaj consistent, atât de cunoștințe legislative, cât și de tehnici și moduri de organizare.

Lucrez in domeniul achizitilor publice, iar participarea la acest curs m-a ajutat sa mă perfecționez și să fiu mai sigur pe mine în orice decizie pe care trebuie sa o iau în procesul de derulare a achizitiilor publice. Experienta lectorului a fost de mare ajutor, prin aplicatiile practice propuse, prin soluțiile oferite, prin sfaturile deosebit de utile.  Recomand cu încredere Curs Achizitii Publice organizat de Euro Best Team, tuturor celor care doresc să își actualizeze cunoștintele legislative, dar si celor care lucrează sau vor să lucreze in domeniu si au nevoie de o abordare corecta in momentul in care trebuie sa faca o achizitie. Andrei M.

Aplicatiile practice, atât pentru cumpărători, cât și pentru ofertanți, m-au ajutat să înțeleg mai bine procesul în ansamblu și să fiu mult mai atent la aspecte pe care până acum nu le aveam în vedere, dar care cresc considerabil sansele de reusita intr-un proces de vânzare sau de cumpărare reglementat prin legea achizițiilor publice. Plec de la curs cu un bagaj consistent, atât de cunoștinte legislative, cât și de tehnici și moduri de organizare a oricărui proces de achizitii, fie el de cumparare sau de vănzare. Alina S.

             Activitatea mea profesionala deja se desfasoara la alt nivel.

Va felicit pentru modul in care ati gandit Curs Expert Achizitii Publice. Imi este de un real folos, activitatea mea profesionala deja se desfasoara la alt nivel, avand in vedere cunostintele noi acumulate si abilitatile practice considerabil imbunatatite dupa finalizarea acestui curs. II multumesc lectorului pentru sprijin si pentru rabdare, dar si pentru atentia cu care trateaza fiecare speta propusa de cursanti. Apreciez atmosfera profesionista si nivelul ridicat al discutiilor. Mult success in continuare! Iulia D.

Cursul Expert Achizitii Publice organizat de Euro Best Team ramane un reper de crestere profesionala, pentru cariera mea profesionala. Buni organizatori, excelenti lectori, aplicatii practice adaptate cerintelor reale ale domeniului achizitiilor publice. Adriana I.

            Un curs memorabil, cu multe invataminte, cu informatii noi, dar si cu multe sfaturi practice.

Am ales sa urmez cursul Euro Best Team la recomandarea unor colegi, dar si pentru renumele si vechimea firmei. Sunt multumit de alegerea facuta si imi doresc sa revin si pe viitor, avand in vedere ca legislatia este in continua schimbare, iar domensiul este unul dificil unde actualizarea reglementarilor legislative este o mare provocare. Va multumesc pentru tot suportul si va doresc mult success in continuare! Mihai G.

Este un curs memorabil, cu multe invataminte, cu informatii noi, dar si cu multe sfaturi practice pe care poti sa le primesti doar de la persoane experimentate care lucreaza in domeniu. Estre de mentionat experienta deosebita a lectorului si seriozitatea cu care abordeaza fiecare discutie legata de domeniul complex al achizitiilor publice. Sonia D.

Continutul acestei pagini reprezinta proprietatea intelectuala a Euro Best Team.
Preluarea continutului si informatiilor din aceasta pagina reprezinta infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0756.065.544, [email protected].

Pentru mai multe cursuri va rugam sa accesati oferta noastra completa!

[pt_view id=”9b3d2bc9vs”]