Cursuri Achizitii Publice ONLINE | Ofertanți și Contractanți | 2020

CURSURI ACHIZITII PUBLICE | Iunie – Iulie 2020
Soluții pe timp de criză!

Cursuri Achizitii Publice Online pentru Contractanți și Ofertanți 

curs achizitii publiceCursuri Achizitii Publice acoperă întreaga paletă de nevoi de formare a domeniului, oferind legislație actualizată și soluții practice atât contractanților (privați sau publici), cat și ale ofertanților. Lista de Cursuri Achiziții Publice cuprinde cursuri Acreditate ANC, de lungă durată, dar și cursuri practice, intensive, structurate pe nevoi specifice de formare.

Cursurile de achiziții urmăresc acoperirea unor nevoi de formare specifice și sunt orientate către specializarea personalului din departamentele de achiziții publice.

Cursurile oferă o expertiză consistentă, cu caracter practic și aplicat, pe care echipa de experți a Euro Best Team a dobândit-o în proiecte de amploare implementare din fonduri europene, PROIECTE în care a fost autoritate contractantă de peste 100 de ori, mare parte dintre acestea fiind derulate prin intermediul sistemelor electronice de achiziții publice.

În calitate e ofertant de servicii de formare și de consultanță, Euro Best Team a câștigat și implementat peste 50 de contracte de prestări servicii. Această experiență consistentă se regăsește în cadrul firmei noastre și o punem la dispoziția dumneavoastră prin intermediul acestor cursuri.

1. Curs Expert Achizitii Publice Acreditat ANC: Ofertanți și Contractanți (ONLINE) 22 Iunie – 01 Iulie 2020/Preț 850 Lei

cursuri achizitii publiceCurs Expert Achizitii Publice are ca obiectiv actualizarea legislației in domeniul achizitiilor publice, dezvoltarea abilităților pentru derularea procedurilor de achizitii publice. Un alt obiectiv important este deprinderea abilităților pentru utilizarea SICAP.

Curs Expert Achizitii Publice este 100% practic, procesul de formare fiind interactiv si adaptat nivelului de experienta si nevoilor teoretice si practice ale cursanților. Cunoștințele dobândite in cadrul cursului sunt aplicabile si in achiziții derulate de entități private. Pentru detalii si înscrieri, vă rugam sa accesați pagina cursului.

Ultimele locuri disponibile. CLICK pentru detalii și înscrieri!

2. Curs Achizitii Publice Ofertanți – Redactare și Întocmire Oferte (ONLINE) 24 – 26 Iunie 2020/Preț 400 Lei

cursuri achizitii publiceVrei sa întocmești o oferta cat mai corect, realist si transparent astfel incat să corespundă in totalitate nevoilor autoritatii contractante?

Vrei un sistem de achizitii publice corect, procedura de atribuire derulate in concordanta cu prevederile legislative. Vrei sa stii ce se afla in spatele fiecarei cerinte de calificare si selectie impusa de autoritatea contractanta.

Stii sa identifici cerintele excesive si care nu respecta un principiu de baza in achizitiile publice – principiul proportionalitatii? Daca raspunsul este da, atunci te afli unde trebuie.

3. Curs Achizitii Publice Autorități Contractante – Caiete de Sarcini/Proceduri (ONLINE) 24 – 26 Iunie 2020/Preț 400 Lei

Lucrezi la o autoritate contractantă? Vrei să înveți să elaborezi dosarul de achiziție și documentația de atribuire?

Ai nevoie să înțelegi cum trebuie să abordezi nevoia de cumpărare și să o transpui în planul de achiziții și în strategia de cumpărare

Ai nevoie de o înțelegere corectă a legislației pentru reducerea riscului de interpretare greșită și luarea unor decizii eronate?

Te invităm la curs de achiziții publice dedicat experților din departamentele de achiziții publice ale autorităților contractante.

4. Curs Noul SEAP/SICAP pentru Ofertanți – Aplicații Practice 100% (ONLINE) 9 -11 Iunie 2020/Preț 400 Lei

 

Cursul se adresează personalului din partea operatorilor economici care își desfășoară activitatea în departamentele de achiziții publice.

De asemenea, se adresează și celor care doresc să deprindă competențe și abilități de operare, gestionare și a conturilor de operator de pe platforma SEAP/SICAP

Oferă informații legate de structură și funcționalitate, precum și informații legislative pe care trebuie să le cunoască orice specialist de achiziții publice.

5. Curs Noul SEAP/SICAP pentru Autorități Contractante – Aplicații Practice 100% (ONLINE) 16 – 18 Iunie 2020/ Pret 400 Lei

cursuri achizitii publiceEsti incepator in domeniul achizitiilor publice? Autoritatea pentru care lucrezi tocmai a semnat un proiect finantat din fonduri externe nerambursabile si perspectiva organizarii primei proceduri de atribuire online te sperie? Atunci este timpul sa apelezi la noi.

Vei avea parte de un curs practic, interactiv, sustinut de un specialist cu vasta experienta in domeniul achizitiilor publice si, mai ales, in utilizarea cu frecventa cotidiana a noului sistem electronic de achiziții publice.

6. Curs de Legislație în Materia Achizitiilor Publice (ONLINE) 29 Iunie – 1 Iulie 2020/ Preț 400 Lei

Personalul din compartimentele de specialitate ale autorităților contractante (achiziții publice, juridic, financiar-contabilitate, beneficiari direcți ai achizițiilor). Concret – detalii privind modul corect de derulare al procedurilor de achizitie publica, prezentarea tipurilor de proceduri (diferente, avantaje, dezavantaje, cazuri speciale de aplicare).

Se pune accent pe modalități specifice de atribuire în funcție de obiectul achiziției publice, elemente de fundamentare a achizițiilor publice. De asemenea, pe rolul si responsabilitățile membrilor diferitelor departamente implicate in derularea procedurilor de achiziții publice.