Cursuri Achizitii Publice ONLINE | Ofertanți și Contractanți | 2020

Soluții pe timp de criză

Cursuri Achiziții Publice
Octombrie - Noiembrie 2020

Funcționari Publici și Ofertanți

Cursuri Achizitii Publice acoperă întreaga paletă de nevoi de formare a domeniului, oferind legislație actualizată și soluții practice atât contractanților (privați sau publici), cât și ofertanților. Lista de Cursuri Achiziții Publice cuprinde cursuri Acreditate CAFFPA (înlocuieşte ANC), de lungă durată, dar și cursuri practice, intensive, structurate pe nevoi specifice de formare.

Cursurile de achiziții urmăresc acoperirea unor nevoi de formare specifice și sunt orientate către specializarea personalului din departamentele de achiziții publice.

Cursurile oferă o expertiză consistentă, cu caracter practic și aplicat, pe care echipa de experți a Euro Best Team a dobândit-o în proiecte de amploare implementare din fonduri europene, PROIECTE în care a fost autoritate contractantă de peste 100 de ori, mare parte dintre acestea fiind derulate prin intermediul sistemelor electronice de achiziții publice.

În calitate de ofertant de servicii de formare și de consultanță, Euro Best Team a câștigat și implementat peste 50 de contracte de prestări servicii. Această experiență consistentă se regăsește în cadrul firmei noastre și o punem la dispoziția dumneavoastră prin intermediul acestor cursuri.

Traineri ANAP
Legislație actualizată
Utilizare SEAP / SICAP

Online. Acreditat. Toate Competențele Europene.

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

ONLINE: 16 Noiembrie – 3 Decembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 6 Noiembrie 2020

Curs Expert Achizitii Publice are ca obiectiv actualizarea legislației în domeniul achizițiilor publice, dezvoltarea abilităților pentru derularea procedurilor de achizitii publice. Un alt obiectiv important este deprinderea abilităților pentru utilizarea SICAP.

Curs Expert Achizitii Publice este 100% practic, procesul de formare fiind interactiv și adaptat nivelului de experiență și nevoilor teoretice și practice ale cursanților. Cunoștințele dobândite în cadrul cursului sunt aplicabile și în achiziții derulate de entități private.

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

ONLINE: Perioada urmează a fi stabilită/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri timpurii

Lucrezi la o autoritate contractantă? Vrei să înveți să elaborezi dosarul de achiziție și documentația de atribuire?

Ai nevoie să înțelegi cum trebuie să abordezi nevoia de cumpărare și să o transpui în planul de achiziții și în strategia de cumpărare ? Ai nevoie de o înțelegere corectă a legislației pentru reducerea riscului de interpretare greșită și luarea unor decizii eronate?

Te invităm la curs de achiziții publice dedicat experților din departamentele de achiziții publice ale autorităților contractante!

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

ONLINE: 2-12 Noiembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 30 Octombrie 2020

Vrei sa întocmești o ofertă cât mai corect, realist și transparent astfel încât să corespundă în totalitate nevoilor autorității contractante?

Vrei un sistem de achiziții publice corect, proceduri de atribuire derulate în concordanță cu prevederile legislative? Vrei să știi ce se află în spatele fiecărei cerințe de calificare și selecție impusă de autoritatea contractantă?

Știi să identifici cerințele excesive și care nu respectă un principiu de bază în achizițiile publice – principiul proporționalității? Dacă răspunsul este da, atunci te afli unde trebuie.