CURSURI ANC ACREDITATE DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI Competente profesionale recunoscute la nivel european - Euro Best Team

CURSURI ANC

ACREDITATE DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI
Competente profesionale recunoscute la nivel european

Programeaza acum un audit de formare GRATUIT! Euro Best Team iti pune la dispozitie un AUDITOR DE FORMARE specializat in identificarea nevoilor de formare si corelarea lor cu obiectivele organizatiei, elaborarea seturilor de competente specifice posturilor, identificarea competentelor care lipsesc, identificarea competentelor care trebuie dezvoltate, strategii de formare pe termen mediu sau lung, programe de formare personalizate, adaptate nevoilor Serviciul GRATUIT este disponibil atat pentru institutiile de stat, cat si pentru companiile private.

Curs de Lungă Durată Admitere INM și Magistratură 2020, curs 100% practic și interactiv

Curs Admitere Magistratura INMAdmiterea la INM și Magistratură rămâne prioritatea anului 2020? Ai început deja pregătirile, dar ai nevoie de o echipă de magistrați care să te ghideze într-un proces de învățare consistent, structurat pe obiective și orientat spre rezultate? Euro Best Team a lansat înscrierile pentru o nouă sesiune de curs de lungă durată pentru Admiterea la INM și Magistratură 2020. Sesiunea se va desfășura în perioada 16 Noiembrie 2019 – 14 Aprilie 2020, la București, și va acoperi pregătirea pentru toate probele de concurs. Lectorii magistrați au actualizat deja materialele și suporturile, conform noului regulament de concurs. Înscrierile timpurii beneficiază de reduceri consistente.

 

Curs Achizitii Publice SICAP

cursuri acreditateCurs Expert Achizitii Publice are ca obiectiv actualizarea legislatiei in domeniul achizitiilor publice, dezvoltarea abilitatilor pentru derularea procedurilor de achizitii publice, dar si pentru utilizarea SICAP (depunerea ofertelor in format electronic si gestionarea procesului de deschidere si evaluare a ofertelor online). Curs Expert Achizitii Publice este 100% practic, procesul de formare fiind interactiv si adaptat nivelului de experienta si nevoilor teoretice si practice ale cursantilor. Cunostintele dobandite in cadrul cursului sunt aplicabile si in achizitii derulate de entitati private (achizitii realizate conform unor proceduri proprii de unele mari corporatii sau gestionarea unei oferte catre un client privat).. Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa accesati pagina cursului.

Curs Acreditat Manager Proiect Fonduri Structurale

cursuri acreditateVrei sa cunosti totul despre cum se acceseaza si implementeaza un proiect finantat din fonduri europene? Te invitam sa intri in echipa managerilor de proiect performanti si bine cotati, pe care Euro Best Team ii formeaza incepand cu anul 2007. Cursantii nostri se regasesc in pozitii de top in echipe care implementeaza proiecte finantate prin fonduri structurale.La acest curs participa echipe care sa pregatesc sa implementeze proiecte, experti care doresc sa-si actualizeze cunostintele in domeniu, si legislatia specifica accesarii, precum si persoane care doresc sa scrie proiecte si sa conduca echipe in implementare.Lectorii sunt consultanti cu activitate curenta in accesare si actualizeaza permanent materialele de lucru si suportul de curs si ofera participantilor solutii eficiente la problemele reale cu care se confrunta in practica.

Curs Inspector Resurse Umane – REVISAL + Modul GDPR

cursuri acreditateCursul de Inspector de Resurse Umane este un curs practic de legislatie a muncii si urmareste specializarea personalului cu atributii in gestionarea resurselor umane, conform prevederilor Noului Cod al Muncii. In acest curs: Controlul ITM – scop, documente, comunicari, REVISAL – completare, persoana desemnata, parola; Certificare Competente PC; Diploma ANC; Supliment EUROPASS! Baza de date cu documente editabile privind relatiile de munca. Tematica este actualizata legistativ in timp real. Cursul este acreditat ANC si este deschis absolventilor de studii superioare si medii.

NOU: Modul Notiuni Generale privind Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R

Curs Manager de Resurse Umane + Modul GDPR

cursuri acreditateProgresul unei companii depinde de calitatea personalului angajat, dar si de gradul de motivare si recompensare a efortului depus de catre angajati. Cele mai stabile, mai profitabile, mai renumite companii investesc in primul rand in departamente de resurse umane. Astfel, companiile fac demersuri sustinute pentru atragerea si mentinerea celor mai buni specialisti de resurse umane care sustin compania sa reduca pierderilor datorate gestionarii ineficiente a resurselor umane. Cursul Manager de Resurse Umane se adreseaza celor care sunt orientati spre performanta, care doresc sa-si dezvolte abilitatile de leaderi, de promotori al unei filozofii specifice misiunii si viziunii companiei si care prin activitatea lor au un impact major asupra dezvoltarii companiei.

Cursul isi propune familiarizarea participantilor cu conceptele cheie ale domeniului si cu terminologia specifica managementului de resurse umane si se bazeaza pe aplicatii practice gandite sa dezvolte abilitati si competente necesare identificarii de solutii specifice problemelor de resurse umane, gandirii critica, masurarii performantelor, conduitei etice, leadershipului social si responsabil in conditii de globalizare, comunicarii cu echipa si cu tertii companiei.

Curs Formator  pentru studii superioare

cursuri acreditateCursul Formator este un curs inovativ, care se diferentiaza prin stilul modern, flexibil, practic, interactiv si tehnicile de formare de ultima ora. Cursul reprezinta o noutate in Romania prin combinatia de tehnici de dezvoltare personala cu metode experimentale de organizare si livrare. Acest curs pune accent pe exercitiile practice, inedite, care dezvolta abilitatile personale si profesionale si ofera participantilor o viziune clara despre ce trebuie sa fie un bun formator. Numerosi cursanti formati la Euro Best Team sunt traineri recunoscuti si apreciati in organizatiile nationale si multinationale in care isi desfasoara activitatea de formare.

Curs Relatii Publice si Comunicare

cursuri acreditateCursul de relatii publice si comunicare propune o abordare interactiva a strategiilor de promovare si PR, care stimuleaza creativitatea participantilor si contribuie la dobandirea cunostintelor in mod eficient. Cursantii inteleg rolul esential al activitatilor de PR in mixul de marketing, fiind capabili ca la finalul celor 4 zile de curs sa realizeze si sa implementeze un plan de comunicare complex.
Acest curs este adaptat nevoilor curente ale companiilor private si instituţiilor publice si se adreseaza atat persoanelor care sunt la inceput de cariera, profesionistilor care isi doresc improspatarea si completarea cunostintelor, precum si antreprenorilor sau persoanelor de decizie interesate de insusirea de cunostinte necesare pentru promovarea companiei. Cursul este deschis absolventilor de studii superioare si medii.