Cursuri Online Noiembrie 2020-Ianuarie 2021 - Euro Best Team

Alege cursul care ți se potrivește!

Cursuri Online
Noiembrie 2020-Ianuarie 2021

Listă completă cursuri online

Vă invităm să accesați paginile noastre de cursuri online, unde veți găsi lista completă de cursuri autorizate cu TOATE COMPETENȚELE PROFESIONALE, recunoscute la nivel european. Cursurile sunt 100 % practice, intensive și sunt susținute de traineri și consultanți experimentați. Metodele de predare sunt orientate spre dezbatere, analiză de situații și spețe din practica de zi cu zi.

Înscrierea și participarea la cursuri online se poate face de oriunde din țară. Detalii privind obiectivele, tematica, lectorii, precum și alte informații despre cursuri, veți găsi în paginile dedicate, care pot fi accesate prin link-urile de mai jos. Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre!

Dacă doriți să fiți contactat de un consultant Euro Best Team și să primiți mai multe informații despre cursuri, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Formular informații suplimentare:

Pentru orice informaţii suplimentare referitoare la cursuri sau înscriere telefonică, un consultant Euro Best Team vă stă oricând la dispoziţie! Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de mai jos şi veţi fi contactat în cel mai scurt timp!

  Cursuri autorizate
  Toate Competențele Profesionale
  Recunoscute în U.E.

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  ONLINE: 18 ianuarie – 2 februarie 2021/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 8 ianuarie 2021

  Curs Expert Achizitii Publice are ca obiectiv actualizarea legislației în domeniul achizițiilor publice, dezvoltarea abilităților pentru derularea procedurilor de achizitii publice. Un alt obiectiv important este deprinderea abilităților pentru utilizarea SICAP.

  Curs Expert Achizitii Publice este 100% practic, procesul de formare fiind interactiv și adaptat nivelului de experiență și nevoilor teoretice și practice ale cursanților. Cunoștințele dobândite în cadrul cursului sunt aplicabile și în achiziții derulate de entități private.

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  ONLINE: 11-20 ianuarie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 4 ianuarie 2021

  Lucrezi la o autoritate contractantă? Vrei să înveți să elaborezi dosarul de achiziție și documentația de atribuire?

  Ai nevoie să înțelegi cum trebuie să abordezi nevoia de cumpărare și să o transpui în planul de achiziții și în strategia de cumpărare ? Ai nevoie de o înțelegere corectă a legislației pentru reducerea riscului de interpretare greșită și luarea unor decizii eronate?

  Te invităm la curs de achiziții publice dedicat experților din departamentele de achiziții publice ale autorităților contractante!

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  ONLINE: 1-10 februarie 2021/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 22 ianuarie 2021

  Vrei sa întocmești o ofertă cât mai corect, realist și transparent astfel încât să corespundă în totalitate nevoilor autorității contractante?

  Vrei un sistem de achiziții publice corect, proceduri de atribuire derulate în concordanță cu prevederile legislative? Vrei să știi ce se află în spatele fiecărei cerințe de calificare și selecție impusă de autoritatea contractantă?

  Știi să identifici cerințele excesive și care nu respectă un principiu de bază în achizițiile publice – principiul proporționalității? Dacă răspunsul este da, atunci te afli unde trebuie.

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  ONLINE: 8-16 decembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 30 noiembrie 2020

  Vrei să cunoști totul despre cum se accesează și implementează un proiect finantat din fonduri europene? Te invităm să intri în echipa managerilor de proiect pe care Euro Best Team îi formează începând cu anul 2007!

  La curs participă echipe care se pregătesc să implementeze proiecte, experți care doresc să-și actualizeze cunoștințele în domeniu și legislația specifică accesării. Lectorii sunt consultanți cu activitate curentă în accesare, actualizând permanent materialele de lucru și suportul de curs, pentru a oferi participanților soluții eficiente la problemele cu care se confruntă. 

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: 12-19 Ianuarie 2021/Preț redus 850 Lei pentru înscrieri până la data de 4 ianuarie 2021

  Cursul le este destinat persoanelor absolvente de studii superioare, oferind competențe pentru scrierea cererii de finanțare și pentru implementarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană.
  Curs Expert Accesare Fonduri Europene urmărește familiarizarea cu mediul legistativ și institutional, dar și cu proceduri, regulamente, instrucțiuni, obligatorii în procesul de implementare.
  Cursul Expert Accesare Fonduri Europene este unul 100% practic, aplicațiile fiind bazate pe elaborarea unor documente esențiale. 

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: Perioada urmează a fi stabilită/Preț redus 850 Lei pentru înscrieri timpurii

  Cursul le este destinat persoanelor absolvente de studii superioare, care doresc să acumuleze cunoștințe, să se perfecționeze în domeniul evaluării proiectelor și să obțină competențe de evaluator. 

  La curs sunt așteptați experți în accesarea proiectelor europene, project manageri și consultanți aparținând atât zonei publice, cât și private.

  Curs Evaluator Proiecte urmărește dezvoltarea abilităților necesare evaluării corecte a proiectelor: de la planificarea procesului de evaluare a aplicaţiilor de finanţare, la analizarea aplicației de finanțare, stabilirea standardului de evaluare și evaluarea aplicației de finanțare.

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: ITM + REVISAL + Modul GDPR + Telemuncă, 7-17 decembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 27 Noiembrie 2020

  Cursul de Inspector Resurse Umane este unul practic de legislație a muncii și urmărește specializarea personalului cu atribuții în gestionarea resurselor umane, conform prevederilor Noului Cod al Muncii. În acest curs: Controlul ITM – scop, documente, comunicari; REVISAL – completare, persoană desemnată, parolă; Certificare Competențe PC; Baza de date cu documente editabile privind relațiile de muncă. 

  NOU: Modul Noțiuni Generale privind Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R).

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: Inclus Modul GDPR, 25 ianuarie-5 februarie 2021/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 15 ianuarie 2021

  Progresul unei companii depinde de calitatea personalului angajat, dar și de gradul de motivare și recompensare a efortului depus de către angajați. Cele mai stabile, mai profitabile, mai renumite companii investesc în primul rând în departamente de resurse umane.

  Astfel, companiile fac demersuri pentru atragerea și menținerea celor mai buni specialiști de HR care să susțină reducerea pierderilor datorate gestionării ineficiente a resurselor umane. Cursul Manager de Resurse Umane se adresează deopotrivă persoanelor orientate spre performanță.

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: 18 ianuarie-5 februarie 2021 /Preț redus 1200 Lei, pentru înscrieri până la data de 8 ianuarie 2021

  Cursul Formator este un curs inovativ, care se diferențiază prin stilul modern, flexibil, practic și interactiv. Este unul dintre cele mai căutate cursuri online în România, datorită combinației de tehnici de dezvoltare personală cu metode experimentale de organizare și livrare.
   
  Acest curs pune accent pe exercițiile practice, inedite, care dezvoltă abilitățile personale și profesionale. Numeroși cursanți formați la Euro Best Team sunt traineri recunoscuți și apreciați în numeroase organizații.

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: 2-10 februarie 2021/Preț redus 850 Lei pentru înscrieri până la data de 22 ianuarie 2021

  Cursul vine în sprijinul noilor manageri, team-lideri, supervizori sau coordonatori, al celor care au fost promovați de curând pe poziția de manager, ajutându-i să conștientizeze diferența dintre rolul de contributor individual și cel de manager și să deprindă rapid tehnici și aptitudini cu ajutorul cărora vor deveni curând mai performanți.
  Cursul vizează antrenarea competențelor de antreprenor și de lider, necesare pentru adaptarea strategiei companiei la mediul competitiv în care funcționează și pe cele de manager, pentru satisfacerea și loializarea clienților, cu efect asupra creșterii profitului și cotei de piață. 

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: 12-21 ianuarie 2021/Preț redus 1800 Lei pentru înscrieri până la data de 4 ianuarie 2021

  Te pregătești să devii manager pentru proiecte de anvergură? Dorești să te certifici la nivel internațional și să faci primul pas pentru obținerea certificării PMP? Înscrie-te la Curs Manager Proiect, Abordarea PMP și urmează programa PMBOK, pas cu pas.

  Cursul se adresează tuturor celor care doresc sa își dezvolte abilități de manager de proiect, managerilor de la toate nivelele de management dintr-o companie, atât celor din companii medii sau mici, cât și proprietarilor de companii din diverse industrii.

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: Perioada urmează a fi stabilită/ Preț redus 1400 lei, pentru înscrieri timpurii

  MBA-ul reprezintă un antrenament intensiv, orientat spre aplicații practice, de simulare a unui business aflat în dezvoltare și într-o acerbă competiție pe piața de profil.

  Programul Mini MBA se adresează managerilor de la toate nivelurile de management dintr-o companie, atât celor din companii medii sau mici, cât și proprietarilor de companii din diverse industrii.

  Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

  Online: Perioada urmează a fi stabilită/Preț redus 850 Lei pentru înscrieri timpurii

  Cursul se adresează persoanelor cu studii medii și superioare, care doresc să obțină competențe profesionale în domeniul operării pe calculator, pentru a face față presiunii tehnologice, aflate într-o permanentă evoluție. 

  Online: Perioada urmează a fi stabilită/Preț 400 lei

  Cursul Expert HR  în Proiectare Posturi se adresează angajaților din departamentele de contabilitate și resurse umane din cadrul COMPANIILOR PRIVATE. Cursul  oferă toate instrumentele conceptuale necesare înțelegerii importanței dezvoltării  și formării profesionale a resurselor umane.

  In cadrul sesiunilor practice, cursanții vor înțelegere care sunt factorii care blochează competitivitatea sau care sunt cei care împiedică implementarea inovării.

  Online: Perioada urmează a fi stabilită/ Preț 400 lei

  Cursul urmărește deprinderea abilităților necesare conturării și implementării procesului de proiectare a planurilor de dezvoltare profesională pentru angajați.

  Acest proces cuprinde atât dezvoltarea de competențe, cât și dobândirea unora noi, astfel încât personalul angajat să poată contribui și îndeplini obiectivele fixate de management.

  Formular informații suplimentare:

  Pentru orice informaţii suplimentare referitoare la cursuri sau înscriere telefonică, un consultant Euro Best Team vă stă oricând la dispoziţie! Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de mai jos şi veţi fi contactat în cel mai scurt timp!