Cursuri Online Aprilie-Mai 2022 -

Alege cursul care ți se potrivește!

Cursuri Online
Aprilie-Mai 2022

Listă completă cursuri online

Vă invităm să accesați paginile noastre de cursuri online, unde veți găsi lista completă de cursuri autorizate cu TOATE COMPETENȚELE PROFESIONALE, recunoscute la nivel european. Cursurile sunt 100 % practice, intensive și sunt susținute de traineri și consultanți experimentați. Metodele de predare sunt orientate spre dezbatere, analiză de situații și spețe din practica de zi cu zi.

Înscrierea și participarea la cursuri online se poate face de oriunde din țară. Detalii privind obiectivele, tematica, lectorii, precum și alte informații despre cursuri, veți găsi în paginile dedicate, care pot fi accesate prin link-urile de mai jos. Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre!

 

Cursuri autorizate
Toate Competențele Profesionale
Recunoscute în U.E.

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

ONLINE: 6-16 iunie 2022/Preț redus 750 Lei, pentru înscrieri până la data de 15 mai 2022

Curs Expert Achizitii Publice are ca obiectiv actualizarea legislației în domeniul achizițiilor publice, dezvoltarea abilităților pentru derularea procedurilor de achizitii publice. Un alt obiectiv important este deprinderea abilităților pentru utilizarea SICAP.

Curs Expert Achizitii Publice este 100% practic, procesul de formare fiind interactiv și adaptat nivelului de experiență și nevoilor teoretice și practice ale cursanților. Cunoștințele dobândite în cadrul cursului sunt aplicabile și în achiziții derulate de entități private.

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

ONLINE: 25-31 mai 2022/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 3 mai 2022

Vrei să cunoști totul despre cum se accesează și implementează un proiect finantat din fonduri europene? Te invităm să intri în echipa managerilor de proiect pe care Euro Best Team îi formează începând cu anul 2007!

La curs participă echipe care se pregătesc să implementeze proiecte, experți care doresc să-și actualizeze cunoștințele în domeniu și legislația specifică accesării. Lectorii sunt consultanți cu activitate curentă în accesare, actualizând permanent materialele de lucru și suportul de curs, pentru a oferi participanților soluții eficiente la problemele cu care se confruntă. 

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

Online: 17-27 mai 2022 / Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 2 mai 2022

Cursul le este destinat persoanelor absolvente de studii superioare, oferind competențe pentru scrierea cererii de finanțare și pentru implementarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană.
Curs Expert Accesare Fonduri Europene urmărește familiarizarea cu mediul legistativ și institutional, dar și cu proceduri, regulamente, instrucțiuni, obligatorii în procesul de implementare.
Cursul Expert Accesare Fonduri Europene este unul 100% practic, aplicațiile fiind bazate pe elaborarea unor documente esențiale. 

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

Online: 6-14 iunie 2022/ Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 9 mai 2022

Cursul le este destinat persoanelor absolvente de studii superioare, care doresc să acumuleze cunoștințe, să se perfecționeze în domeniul evaluării proiectelor și să obțină competențe de evaluator. 

La curs sunt așteptați experți în accesarea proiectelor europene, project manageri și consultanți aparținând atât zonei publice, cât și private.

Curs Evaluator Proiecte urmărește dezvoltarea abilităților necesare evaluării corecte a proiectelor: de la planificarea procesului de evaluare a aplicaţiilor de finanţare, la analizarea aplicației de finanțare, stabilirea standardului de evaluare și evaluarea aplicației de finanțare.

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

Online: ITM + REVISAL + Modul GDPR + Telemuncă: 25 mai-7 iunie 2022/ Preț redus 850 Lei, până la data de 29 aprilie 2022

Cursul de Inspector Resurse Umane este unul practic de legislație a muncii și urmărește specializarea personalului cu atribuții în gestionarea resurselor umane, conform prevederilor Noului Cod al Muncii. În acest curs: Controlul ITM – scop, documente, comunicari; REVISAL – completare, persoană desemnată, parolă; Certificare Competențe PC; Baza de date cu documente editabile privind relațiile de muncă. 

NOU: Modul Noțiuni Generale privind Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R).

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

Online: 19 mai-3 iunie 2022/ Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 29 aprilie 2022

Progresul unei companii depinde de calitatea personalului angajat, dar și de gradul de motivare și recompensare a efortului depus de către angajați. Cele mai stabile, mai profitabile, mai renumite companii investesc în primul rând în departamente de resurse umane.

Astfel, companiile fac demersuri pentru atragerea și menținerea celor mai buni specialiști de HR care să susțină reducerea pierderilor datorate gestionării ineficiente a resurselor umane. Cursul Manager de Resurse Umane se adresează deopotrivă persoanelor orientate spre performanță.

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

Online: Grupă în formare, perioada urmează a fi stabilită / Preț redus 850 Lei pentru înscrieri timpurii

Cursul se adresează persoanelor cu studii medii și superioare, care doresc să obțină competențe profesionale în domeniul salarizării. Pot participa atât persoane care vor să lucreze în acest domeniu, cât și cele care vizează aprofundarea cunoștințelor legate de salarizare.  

Cursul își propune instruirea participanților în ceea ce priveste procesul de calcul salarial, al impozitelor și taxelor aferente, al indemnizatiilor pentru diversele tipuri de concedii (de odihna, medicale etc), aplicarea prevederilor legale din domeniu, familiarizarea cu softul de salarii, gestionarea de documente precum concedii medicale, stat de plata, note contabile, fluturasi de salariu, declaratia lunara 112 etc. 

 

Acreditat CAFFPA (înlocuiește ANC)

Online: Grupă în formare, perioada urmează a fi stabilită / Preț redus 950 Lei pentru înscrieri timpurii

Cursul Formator este un curs inovativ, care se diferențiază prin stilul modern, flexibil, practic și interactiv. Este unul dintre cele mai căutate cursuri online în România, datorită combinației de tehnici de dezvoltare personală cu metode experimentale de organizare și livrare.
 
Acest curs pune accent pe exercițiile practice, inedite, care dezvoltă abilitățile personale și profesionale. Numeroși cursanți formați la Euro Best Team sunt traineri recunoscuți și apreciați în numeroase organizații.

Formular informaţii suplimentare

Pentru orice informaţii suplimentare referitoare la curs sau înscriere telefonică, un consultant Euro Best Team vă stă oricând la dispoziţie! Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de mai jos şi veţi fi contactat în cel mai scurt timp!

    0756.056.480.

     

     

    Program cu publicul: 09:00 – 17:30