CURSURI ONLINE | Septembrie - Noiembrie 2020 - Euro Best Team

CURSURI ONLINE | Septembrie – Noiembrie 2020

Alege cursul care ți se potrivește din Lista Completă de Cursuri Online!

 

Vă invităm să accesați paginile noastre de cursuri online, unde veți găsi lista completă de cursuri autorizate cu TOATE COMPETENȚELE PROFESIONALE, recunoscute la nivel european. Cursurile sunt practice 100%, intensive, și sunt susținute de traineri și consultanți experimentați. Metodele de predare sunt orientate spre dezbatere, analiza de situații și spețe din practica de zi cu zi.

Înscrierea și participarea la cursuri online se poate face de oriunde din țară. Detalii privind obiectivele, tematica, lectorii, precum și alte informații despre cursuri, veți găsi în paginile dedicate, care pot fi accesate prin link-urile de mai jos. Vă așteptăm cu drag la cursurile noastre!

Dacă doriți să fiți contactat de un consultant Euro Best Team și să primiți mai multe informații despre cursuri, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

1. Curs Acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) – Expert Achizitii Publice SEAP/SICAP Ofertanți și Contractanți (ONLINE) 19 Octombrie – 3 Noiembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 10 Octombrie 2020

Curs Expert Achizitii Publice are ca obiectiv actualizarea legislației in domeniul achizitiilor publice, dezvoltarea abilităților pentru derularea procedurilor de achizitii publice. Un alt obiectiv important este deprinderea abilităților pentru utilizarea SICAP.

Curs Expert Achizitii Publice este 100% practic, procesul de formare fiind interactiv si adaptat nivelului de experienta si nevoilor teoretice si practice ale cursanților. Cunoștințele dobândite in cadrul cursului sunt aplicabile si in achiziții derulate de entități private. Pentru detalii si înscrieri, vă rugam sa accesați pagina cursului.

Ultimele locuri disponibile. CLICK pentru detalii și înscrieri!

2. Curs Achiziții Publice Ofertanți Acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) – Redactare și Întocmire Oferte –  (ONLINE) 2-12 Noiembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 23 Octombrie 2020

Vrei sa întocmești o oferta cat mai corect, realist si transparent astfel incat să corespundă in totalitate nevoilor autoritatii contractante?

Vrei un sistem de achizitii publice corect, procedura de atribuire derulate in concordanta cu prevederile legislative. Vrei sa stii ce se afla in spatele fiecarei cerinte de calificare si selectie impusa de autoritatea contractanta.

Stii sa identifici cerintele excesive si care nu respecta un principiu de baza in achizitiile publice – principiul proportionalitatii? Daca raspunsul este da, atunci te afli unde trebuie. Solutia suntem noi.

3. Curs Achiziții Publice Funcționari Publici, Acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) – Redactare Caiete de Sarcini/Proceduri (ONLINE) 19-29 Octombrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 9 Octombrie 2020

Vrei sa întocmești o oferta cat mai corect, realist si transparent astfel incat să corespundă in totalitate nevoilor autoritatii contractante?

Vrei un sistem de achizitii publice corect, procedura de atribuire derulate in concordanta cu prevederile legislative. Vrei sa stii ce se afla in spatele fiecarei cerinte de calificare si selectie impusa de autoritatea contractanta.

Stii sa identifici cerintele excesive si care nu respecta un principiu de baza in achizitiile publice – principiul proportionalitatii? Daca raspunsul este da, atunci te afli unde trebuie. Solutia suntem noi.

4. Curs Manager Proiect Acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) – Scriere şi Implementare Proiecte Europene, ONLINE , 6-15 Octombrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 25 Septembrie 2020 

Vrei sa cunosti totul despre cum se acceseaza si implementeaza un proiect finantat din fonduri europene? Te invitam sa intri in echipa managerilor de proiect performanti si bine cotati, pe care Euro Best Team ii formeaza incepand cu anul 2007.

Cursantii nostri se regasesc in pozitii de top in echipe care implementeaza proiecte finantate prin fonduri structurale. La acest curs participa echipe care sa pregatesc sa implementeze proiecte, experti care doresc sa-si actualizeze cunostintele in domeniu, si legislatia specifica accesării.

Lectorii sunt consultanti cu activitate curenta in accesare si actualizeaza permanent materialele de lucru si suportul de curs si ofera participantilor solutii eficiente la problemele reale cu care se confrunta in practica.

5. Curs Inspector Resurse Umane Acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) – ITM + REVISAL + Modul GDPR (ONLINE) 26 Octombrie – 5 Noiembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 16 Octombrie 2020

cursuri acreditateCursul de Inspector de Resurse Umane este un curs practic de legislatie a muncii si urmareste specializarea personalului cu atributii in gestionarea resurselor umane, conform prevederilor Noului Cod al Muncii. In acest curs: Controlul ITM – scop, documente, comunicari, REVISAL – completare, persoana desemnata, parola; Certificare Competente PC; Diploma ANC; Supliment EUROPASS! Baza de date cu documente editabile privind relatiile de munca.

Tematica este actualizata legistativ in timp real. Cursul este acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) si este deschis absolventilor de studii superioare si medii. NOU: Modul Notiuni Generale privind Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R)

6. Curs Manager de Resurse Umane Acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) – Inclus Modul GDPR (ONLINE) 23-30 septembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 18 septembrie 2020

cursuri acreditateProgresul unei companii depinde de calitatea personalului angajat, dar si de gradul de motivare si recompensare a efortului depus de catre angajati. Cele mai stabile, mai profitabile, mai renumite companii investesc in primul rand in departamente de resurse umane.

Astfel, companiile fac demersuri sustinute pentru atragerea si mentinerea celor mai buni specialisti de resurse umane care sustin compania sa reduca pierderilor datorate gestionarii ineficiente a resurselor umane. Cursul Manager de Resurse Umane se adreseaza deopotriva celor care sunt orientati spre performanta.

7. Curs Formator Acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) – ONLINE, 26 Octombrie – 6 Noiembrie 2020/Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri până la data de 16 Octombrie 2020

cursuri acreditate
Cursul Formator este un curs inovativ, care se diferentiaza prin stilul modern, flexibil, practic și interactiv. Este unul dintre cele mai căutate cursuri online in Romania, datorită combinatiei de tehnici de dezvoltare personala cu metode experimentale de organizare si livrare.
Acest curs pune accent pe exercitiile practice, inedite, care dezvolta abilitatile personale si profesionale. Numerosi cursanti formati la Euro Best Team sunt traineri recunoscuti si apreciati in numeroase organizatii.

8. Curs Relații Publice și Comunicare Acreditat CAFFPA (înlocuieşte ANC) – ONLINE, Perioada urmează a fi stabilită/ Preț redus 850 Lei, pentru înscrieri timpurii

cursuri acreditateCursul de relatii publice si comunicare propune o abordare interactiva a strategiilor de promovare si PR, care stimuleaza creativitatea participantilor.
Cursantii inteleg rolul esential al activitatilor de PR in mixul de marketing. La finalul cursului sunt capabili să implementeze un plan de comunicare complex.
Acest curs este adaptat nevoilor curente ale companiilor private si instituţiilor publice si se adreseaza atat persoanelor care sunt la inceput de cariera. Cursul de adresează de asemenea profesioniștilor care își doresc improspatarea si completarea cunostintelor, precum si antreprenorilor sau persoanelor de decizie interesate de insusirea de cunostinte necesare pentru promovarea companiei.
 Cursul este deschis absolvenților de studii superioare si medii.

9. Curs Expert HR în Proiectare Posturi în Contextul Inovării (ONLINE), Perioada urmează a fi stabilită/ Preț 400 Lei

 

Cursul Expert HR  în Proiectare Posturi se adresează angajaților din departamentele de contabilitate și resurse umane din cadrul COMPANIILOR PRIVATE. Cursul  oferă toate instrumentele conceptuale necesare înțelegerii importanței dezvoltării  și formării profesionale a resurselor umane.

In cadrul sesiunilor practice, cursanții vor înțelegere care sunt factorii care blochează competitivitatea sau care sunt cei care împiedică implementarea inovării.

10. Curs Expert Formare Profesională (ONLINE), Perioada urmează a fi stabilită/ Preț 400 Lei

 

Cursul urmărește deprinderea abilităților necesare conturării și implementării procesului de proiectare a planurilor de dezvoltare profesională pentru angajați.

Acest proces cuprinde atât dezvoltarea de competențe, cât și dobândirea unora noi, astfel încât personalul angajat să poată contribui și îndeplini obiectivele fixate de management.

11. Curs Project Manager – Abordarea PMI (ONLINE), Perioada urmează a fi stabilită/ Preț 850 Lei

cursuri acreditate

 

Curs Proiect Management – Abordarea PMI. Te pregătești să devii manager pentru proiecte de anvergură? Dorești să te certifici la nivel internațional și să faci primul pas pentru obținerea certificării PMP? Înscrie-te la Curs Manager Proiect, Abordarea PMP și urmează programa PMBOK, pas cu pas.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc sa își dezvolte abilități de manager de proiect, managerilor de la toate nivelele de management dintr-o companie, atat celor din companii medii sau mici, cat si proprietarilor de companii din diverse industrii.

12. Curs Mini MBA – Învățarea prin experiență – Program Intensiv (ONLINE), Perioada urmează a fi stabilită/ Preț 1400 Lei

MBA-ul reprezinta un antrenament intensiv, orientat spre aplicații practice, de simulare a unui business aflat în dezvoltare și într-o acerbă competiție pe piața de profil.

Programul Mini MBA se adreseaza managerilor de la toate nivelele de management dintr-o companie, atat celor din companii medii sau mici, cat si proprietarilor de companii din diverse industrii.

13. Leadership Pentru Managementul Schimbării (ONLINE), Perioada urmează a fi stabilită/ Preț 400 Lei

Cursul isi propune sa ofere pârghiile necesare pentru aplicarea schimbării fără a provoca rupturi, prin minimizarea rezistentei interne la nou, gratie talentului personal al liderilor de a conduce, explica, asculta, influenta si de a inspira.

Scopul cursului este cel de a oferi un cadru conceptual si teoretic al leadersipului pentru managementul schimbarii,. Lectorul pune la dispozitia cursantilor instrumente prin care managerii si antreprenorii pot conduce o initiativa de schimbare organizationala reusita si plina de satisfactii.

14. Curs Tehnologia Informației și Comunicațiilor (ONLINE), Perioada urmează a fi stabilită/Preț 400 Lei

Cursul ofera o viziune de ansamblu a ceea ce inseamna tehnologia comunicatiilor si in ce scop este ea utilizata.

Urmând acest curs, participantii vor avea capacitatea de a identifica oportunitati de dezvoltare tinand cont de evolutia tehnologiei. De asemenea vor ști ce tipuri de competente profesionale trebuie dezvoltate la nivelul personalului.

Cursul Tehnologia Informatiilor si Comuncatiilor isi propune sa constientizeze participantii cu privire la ponderea si importanta tehnologiei in activitatea curenta a unei organizații.

15. Curs Management Strategic și Teatrul Operațiunilor de Business (ONLINE), Perioada urmează a fi stabilită/ Preț 400 Lei

Cursul isi propune experimentarea unui proces de restructurare a procesului decizional, in sensul imbunatatirii acestuia. Se pune accent pe analiza a situatiilor in care se afla organizatiile si pe identificarea oportunităților.

Vor fi utilizate modele clasice de analiza dovedite a fi modele de buna practica precum analiza mediului intern si extern al organizației. De asemenea pe formularea strategiei si planurilor operationale de implementare,  pe evaluarea si monitorizarea performantelor.

Dacă doriți să fiți contactat de un consultant Euro Best Team și să primiți mai multe informații despre curs, vă rugăm să completați formularul de mai jos.