Descriere Trainer Alina Mocovan - Euro Best Team

                   Trainer

Alina Mocovan

Ce mă definește

       Empatică din fire, curioasă tare și analitică incurabilă. Mă interesează dezvoltarea potențialului uman, lucrez cu oamenii și creștem împreună.

Prezentare și experiență

Trainer acreditat, activează în domeniul formării profesionale de peste 10 de ani

Licențiată în filologie, cu studii de psihologie, psiho-pedagogie și cu experiență în domeniul comunicării, Alina ajută companiile să-și îmbunătățească rezultatele prin dezvoltarea abilităților angajaților și dobândirea de competențe necesare pentru gestionarea și creșterea echipelor.

Alina are experiență de antreprenoriat de peste 12 ani și mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul comunicării strategice pentru start-upuri, companii locale și multinaționale, folosind tehnici inovatoare pentru a conecta organizațiile cu publicurile sale.

Parcursul său profesional a fost legat de oameni, de dezvoltarea potențialului uman și de gestionarea resurselor umane. Programele sale de formare vizează dezvoltarea abilităților de leadership, coaching, inovare – Design Thinking, cooperare și colaborare, comunicare de business, comunicare interpersonală, public speaking, managementul schimbării și formare de formatori.

Cursurile Alinei Mocovan sunt apreciate pentru energia și încrederea pe care o insuflă participanților, pentru atmosfera prietenoasă care invită la dialog și reflecție, pentru partea teoretică bine fundamentată, precum și metoda de învățare experiențială, bogată în activități practice, studii de caz, teste psihometrice și adaptarea continuă a agendei la nevoile cursanților. Vasta experiență de formator se reflectă în personalizarea programelor de învățare pentru a atinge obiectivele și a crește nivelul de implicare a fiecărui cursant.