Descriere Trainer Iolanda Stăniloiu - Euro Best Team

                   Trainer

Iolanda Stăniloiu

Prezentare și experiență

Trainer acreditat și consultant, cu experiență de peste 25 de ani în domeniul comunicării

Iolanda este un expert și consultant cu o bogată experiență în domeniul comunicării, managementului și formării continue a adulților. A intrat în presa românească în martie 1990 la TVR, iar între 1996-1998 a realizat şi prezentat emisiuni de dezbateri politice la Pro TV. A condus departamentele de comunicare ale unor mari companii din sectorul privat și a lucrat timp de trei ani la biroul din Bucureşti al Băncii Mondiale. A fost și purtător de cuvânt al guvernului României între 1991-1992, membru al Consiliului Național al Audiovizualului între 1992-1993, și purtător de cuvânt și consilier al miniștrilor muncii între 2012-2014 și în 2016.

În 2016 a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

A studiat marketing şi comunicare la Syracuse University, ca bursier Hubert H Humphrey şi a făcut un stagiu de pregătire la departamentul de informaţii publice al Fondului Monetar Internaţional.

      Am o experiență de 25 ani în comunicare corporativă internă și externă, comunicare de criză, management al schimbării în organizații, branding personal și instituțional. Am făcut ceva business, atât cât să nu zic că nu am încercat și asta. Am cîștigat, am pierdut, dar mai ales am învățat. Când experiența s-a copt destul spre a fi dată mai departe, m-am îndreptat spre formare, evaluare de proiecte și competențe, consiliere de dezvoltare personală și coaching. Am avut șansa să lucrez în toate sectoarele relevante: guvern, media, corporații, organizații neguvernamentale, instituții internaționale. Cel mai mult mi-au plăcut nu instituțiile, ci mediile de lucru în care am învățat ce înseamnă să facilitezi procese și relații inter-umane și să integrezi oameni, energii și resurse în proiecte de impact.