Descriere Trainer Ionela Floricel - Euro Best Team

                   Trainer

Ionela Floricel

Prezentare și experiență

Consultant și Lector Curs Expert Achiziții Publice

◊ Ionela Floricel este consultant achiziţii publice/expert achiziţii publice, precum şi lector acreditat, cu o vastă experienţă profesională.

◊ Cei 14 ani petrecuţi într-o autoritate contractantă, din care 4 ani în domeniul achiziţiilor publice, la care se adaugă 2 ani de experienţă în consultanţa privind achiziţiile publice, atât pentru autorităţi contractante, cât şi pentru operatori economici/ofertanţi, aduc în sala de curs o semnificativă experienţă în domeniu, speţe reale şi aplicaţii practice de maximă utilitate, putând astfel transmite nu doar perspectiva legislativă, ci şi maniera de aplicare corectă a acesteia.

◊ Suplimentar formării unui număr semnificativ de cursanţi, se adaugă consilierea zilnică acordată autorităţilor contractante şi operatorilor economici, în procese complexe de achiziţii care acoperă întreg ciclul de achiziţii, de la planificare, pregătire, derulare achiziţie, evaluare, ofertare, până la implementarea contractului de achiziţii.

Ionela a participat la numeroase proceduri de achiziţii publice, cu obiecte ale achiziţiei de la cele mai simple, până la cele mai complexe, proceduri precum achiziţii de produse, servicii şi lucrări.

Ca trainer în cadrul companiei, consideră că oamenii se pot dezvolta real doar ajutându-i pe cei din jur să-şi descopere şi să-şi valorifice potenţialul.