Euro Best Team - Traininguri Personalizate si Cursuri Acreditate

Din 2007 pe piața de formare din România

Cursuri autorizate și traininguri personalizate

Instruim experți

Euro Best Team

Cu experiență de peste 10 ani pe piața din România, Euro Best Team este specializată în elaborarea și implementarea proiectelor europene, organizarea de cursuri autorizate CAFFPA (COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI) și traininguri personalizate pentru instituții publice și private.

Scopul nostru este de a contribui la dezvoltarea competențelor profesionale, prin oferirea unei game largi de formări, vizând astfel atât susținerea organizațiilor care doresc să se dezvolte, cât și pe cea a indivizilor dornici să învețe, indiferent de vârstă.

Cursuri online

Învață de la experți

EBT_03.07

Traineri dedicați

Echipa noastră are în componență traineri dinamici, cu o vastă experiență în domeniile în care activăm ca formator încă din anul 2007: scriere și implementare proiecte europene, achiziții publice, resurse umane, relații publice și comunicare, formare de formatori, management, dezvoltarea afacerilor, antreprenoriat.

Cu peste 40 000 de absolvenți, cu 75 de start-up-uri înființate cu finanțare europenă, cu 15 proiecte mari de formare finalizate, Euro Best Team se numără printre principalii furnizori de formare profesională din România.

Numărul 1 în instruirea experților pentru accesarea și gestionarea fondurilor europene!

Accesare și gestionare

Fonduri europene

În ultimii 10 ani de activitate, Euro Best Team și-a extins expertiza în domeniul elaborării și implementării proiectelor europene, în scopul oferirii de competențe profesionale în domenii interconectate, precum resurse umane, achiziții publice etc.

CAFFPA (înlocuiește ANC)

Cursuri autorizate

Sub egida Ministerului Educației şi Cercetării și Ministerului Muncii și Protecţiei Sociale

Ne-am adaptat rapid contextului epidemiologic actual, în acest moment toate cursurile noastre putând fi urmate în săli de curs virtuale. Punem la dispoziția cursanților platforme digitale ce asigură o interacțiune continuă cu trainerul și membrii grupului, fiind astfel posibil accesul rapid la materiale și organizarea sesiunilor de lucru în mod eficient și dinamic. Cursurile noastre pot fi astfel frecventate din oraș al țării,  teoria, practica și examenul desfășurându-se ONLINE.

Traininguri personalizate

Oferim traininguri pentru grupuri de angajați, în funcție de nevoile clientului, stabilind împreună cu acesta conținutul, formatul și cadrul organizațional cel mai potrivit pentru atingerea obiectivelor setate.

Aria noastra de expertiză acoperă programe ample, pliate pe specificul fiecărui client, din zone precum: Management Strategic, Managementul Inovării, Managementul Schimbării, Management de proces, Management de produs, Dezvoltarea afacerilor, Comunicare pentru Managementul Schimbării, Proiectarea Planurilor de Dezvoltare Profesională, Managementul Timpului, Managementul Vânzărilor, Mini MBA.

14

ani de experiență

în domeniul formării profesinale

40.000

persoane
de toate vârstele

au abolvit cursurile noastre autorizate

75

start-up-uri cu finanțare europeană

înființate de compania Euro Best Team

12

proiecte mari de finanțare

din fonduri europene

1.500

companii sprijinite

cu suport de consultanță și dezvoltare

Elaborare și implementare

Proiecte Europene

Cursuri pentru manageri în străinătate

Euro Best Team implementează în prezent trei proiecte europene, denumite DeltaTisa și Icarus, care oferă traininguri de management și comunicare pentru managerii din companiile cu profil medical, hotelier și alimentar.

Astfel, peste 1500 de manageri din organizații private de sănătate participă gratuit la cursuri de management inovative, menite să dezvolte capacitatea de management a companiilor și, implicit, competitivitatea lor pe piața de referință.

Afaceri pentru diaspora

Ne-am implicat activ, atât în calitate de solicitant, cât și în calitate de partener în implementarea unor proiecte de anvergură pentru atingerea unor obiective economice și sociale de dezvoltare a resurselor umane (1.500 de persoane formate în proiecte), pentru înființarea unui număr de 75 de afaceri noi în cadrul programelor de dezvoltare antreprenorială: Start Business – Români din GreciaStart Business – Români din SpaniaStart Business – Români din Italia

Afaceri și stagii de practică pentru studenți

Euro Best Team derulează în prezent proiectul De la student la antreprenor, în  parteneriat cu Universitatea București, prin care sunt dezvoltate competențe de antreprenor pentru 300 de studenți. 

Un număr de 250 de studenți beneficiază de practică în organizații cu profil similar domeniului de studiu, în timp ce 80 participă la simulări de business în laboratoare pentru inovare. 

Ne-ar face plăcere să aflăm mai multe despre nevoile tale actuale!

Scrie-ne un mesaj!