Euro Best Team - Traininguri Personalizate si Cursuri Acreditate

Cursuri autorizate și traininguri personalizate

Instruim experți

Euro Best Team

Cu experiență de 14 ani pe piața din România, Euro Best Team este specializată în elaborarea și implementarea proiectelor europene, organizarea de cursuri autorizate CAFFPA (COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI) și traininguri personalizate pentru instituții publice și private.

Scopul nostru este de a contribui la dezvoltarea competențelor profesionale, prin oferirea unei game largi de formări, vizând astfel atât susținerea organizațiilor care doresc să se dezvolte, cât și pe cea a persoanelor dornice să învețe, indiferent de vârstă.

Cursuri online

Învață de la experți

EBT_03.07

Traineri dedicați

Echipa noastră are în componență un număr de 45 de traineri dinamici, cu o vastă experiență în domeniile în care activăm ca formator încă din anul 2007: scriere și implementare proiecte europene, achiziții publice, resurse umane, relații publice și comunicare, formare de formatori, management, dezvoltarea afacerilor, antreprenoriat.

Cu peste 40 000 de absolvenți, cu 75 de start-up-uri înființate cu finanțare europenă, cu 15 proiecte mari de formare finalizate, Euro Best Team se numără printre principalii furnizori de formare profesională din România.

Numărul 1 în instruirea experților pentru accesarea și gestionarea fondurilor europene!

Accesare și gestionare

Fonduri europene

Experiența valoroasă acumulată în ultimii 10 ani în ceea ce privește scrierea și implementarea proiectelor europene a determinat, în mod natural, dezvoltarea de cursuri dedicate, autorizate CAFFPA, susținute de formatori autorizați. 

La cursurile noastre scriem împreună cererile de finanțare și simulăm procedurile de implementare, utilizând tipizatele și documentele de referință actualizate, puse la dispoziție de autorități. 

CAFFPA (înlocuiește ANC)

Cursuri autorizate

Sub egida Ministerului Muncii şi Justiției Sociale şi a Ministerului Educaţiei Naționale

Ne-am adaptat rapid contextului epidemiologic actual, în acest moment toate cursurile noastre putând fi urmate în săli de curs virtuale. Punem la dispoziția cursanților platforme digitale ce asigură o interacțiune continuă cu trainerul, fiind astfel posibil accesul rapid la materiale și organizarea sesiunilor de lucru în mod eficient și dinamic. Cursurile noastre pot fi astfel frecventate din orice oraș al țării,  teoria, practica și examenul desfășurându-se ONLINE.

Multitudinea cursurilor organizate reflectă experiența noastră, acumulată în cadrul proiectelor europene de amploare, iar competențele profesionale obținute la finalul cursului sunt oglinda abilităților practice dobândite și a capacității reale de a gestiona situații complexe în activitatea profesională curentă. 

Traininguri personalizate

Analizăm nevoile de formare ale organizațiilor, propunem seturi noi de competențe și programe de formare necesare dezvoltării abilităților și competențelor propuse, oferind astfel soluții personalizate. Aplicațiile practice ale cursurilor sunt adaptate strict nevoilor organizațiilor. Trainerii noștri sunt consultanți cu o vastă experiență în activitatea practică, atât în mediul privat, cât și în cadrul instituțiilor publice. 

Aria noastră de expertiză acoperă programe ample, pliate pe specificul fiecărui client, din zone precum: Management Strategic, Managementul Inovării, Managementul Schimbării, Management de proces, Management de produs, Dezvoltarea afacerilor, Comunicare pentru Managementul Schimbării, Proiectarea Planurilor de Dezvoltare Profesională, Managementul Timpului, Managementul Vânzărilor, Mini MBA.

14

ani de experiență

în domeniul formării profesionale

40.000

persoane
de toate vârstele

au absolvit cursurile noastre autorizate

75

start-up-uri cu finanțare europeană

înființate de compania Euro Best Team

12

proiecte mari finanțate

din fonduri europene

1.500

organizații sprijinite

cu suport de consultanță și dezvoltare

Elaborare și implementare

Proiecte Europene

Cursuri pentru manageri

Euro Best Team implementează în prezent trei proiecte europene, denumite DeltaTisa și Icarus, care oferă traininguri de management și comunicare pentru managerii din companiile cu profil medical, hotelier și alimentar.

Astfel, peste 1500 de manageri din organizații private de sănătate participă gratuit la cursuri de management inovative, menite să dezvolte capacitatea de management a companiilor și, implicit, competitivitatea lor pe piața de referință.

Afaceri pentru Diaspora

Ne-am implicat activ, atât în calitate de solicitant, cât și în calitate de partener în implementarea unor proiecte de anvergură pentru atingerea unor obiective economice și sociale de dezvoltare a resurselor umane (1.500 de persoane formate în proiecte), pentru înființarea unui număr de 75 de afaceri noi în cadrul programelor de dezvoltare antreprenorială: Start Business – Români din GreciaStart Business – Români din SpaniaStart Business – Români din Italia

Stagii de practică și afaceri pentru studenți

Euro Best Team derulează în prezent proiectul De la student la antreprenor, în  parteneriat cu Universitatea București, prin care sunt dezvoltate competențe de antreprenor pentru 300 de studenți. 

Un număr de 250 de studenți beneficiază de practică în organizații cu profil similar domeniului de studiu, în timp ce 80 participă la simulări de business în laboratoare pentru inovare. 

Ne-ar face plăcere să aflăm mai multe despre nevoile tale actuale!

Scrie-ne un mesaj!