Curs GRATUIT Project Management - Abordarea PMI (Pentru Manageri și Antreprenori) Sovata: 14 – 19 Februarie 2020 Sinaia: 14 – 19 Februarie 2020 Brasov: 14 – 19 Februarie 2020 - Euro Best Team

Curs GRATUIT Project Management – Abordarea PMI
(Pentru Manageri și Antreprenori)
Sovata: 14 – 19 Februarie 2020
Sinaia: 14 – 19 Februarie 2020
Brasov: 14 – 19 Februarie 2020

Obiective

Curs Proiect Management – Abordarea PMI – Curs GRATUIT. Te pregătești să devii manager pentru proiecte de anvergură? Dorești să te certifici la nivel internațional și să faci primul pas pentru obținerea certificării PMP? Înscrie-te la Curs Manager Proiect, Abordarea PMP și urmează programa PMBOK, pas cu pas. Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Cursul se adresează tuturor celor care doresc sa își dezvolte abilități de manager de proiect, managerilor de la toate nivelele de management dintr-o companie, atat celor din companii medii sau mici, cat si proprietarilor de companii din diverse industrii.

Cursul este aplicat, oferă soluții pentru toate tipurile de proiecte, și pune accent pe temele majore ale managementului de proiect: analiza factorilor interesați, analiza problemei, analiza obiectivelor, analiza strategiilor si alegerea strategiei optime, stabilirea scopului si obiectivelor proiectului, planificarea activitatilor proiectului, planificarea financiara, managementul riscurilor, managementul echipei de proiect, monitorizarea si evaluarea proiectului, managementul comunicarii in cadrul proiectului, realizarea procedurilor de achizitii publice, managementul calitatii proiectului, surse de finantare pentru proiect.

Ce vei obține în urma participării la curs

 • Insusirea cunostintelor necesare pentru abordarea cu succes a pregatirii examenului de certificare PMP® si CAPM®;
 • Realizarea de conexiuni intre conceptele prezentate si proiectele in care esti implicat;
 • Intelegerea prin exemple a instrumentelor, tehnicilor si proceselor de project management care sunt adresate in examen;
 • Modalitati de evitare a capcanelor din examen prin teste si debriefing;

 

Competențe

Stabilirea scopului proiectului; Stabilirea cerinţelor de management integrat al proiectului; Planificarea activităţilor şi jaloanelor proiectului;

Gestiunea utilizării costurilor şi a resurselor operaţionale pentru proiect; Realizarea procedurilor de achiziţii pentru proiect;

Managementul riscurilor; Managementul echipei de proiect; Managementul comunicării în cadrul proiectului; Managementul calităţii proiectului.

Structură Tematică

 • Managementul riscurilor în proiect
 • Managementul integrat al proiectului
 • Managementul stakeholderilor
 • Managementul ariei de cuprindere a proiectului
 • Managementul graficului proiectului
 • Managementul costurilor în proiecte
 • Managementul resurselor
 • Managementul comunicării
 • Managementul achizițiilor
 • Managementul calității

Înscrierea și participarea la curs

 

Cursul se adresează angajaților din cadrul companiilor private, încadrați în  departamentele de resurse umane,  din localitățile menționate in formular, dar și din alte localități învecinate, atât din mediul rural, cât și din mediul urban.

Participarea la acest curs este GRATUITA, toate costurile de livrare, suporturi de curs, lectori, mâncare, cazare, certificate de participare, fiind achitate din fonduri nerambursabile.

Pentru înscrierea la CURSURILE GRATUITE vă rugăm să selectați din formularul alăturat grupa la care doriți sa participați.

Ulterior veți fi contactat prin email de către coordonatorul de curs pentru repartizarea pe grupe.

Pentru aceste cursuri se va emite factură cu valoare zero.

La aceste cursuri se pot înscrie exclusiv persoane care activează în companii private și care sunt încadrate în departamente de resurse umane și contabilitate.

Lectorii cursului sunt experți cu experiență consistentă în dezvoltarea resurselor umane și consultanți recunoscuți pe piață pentru derularea unor proiecte importante de dezvoltare HR.

Locurile la acest curs sunt limitate, iar ocuparea lor se va face in ordinea înscrierii.

Formular inscriere rapida

Pentru a verifica daca firma la care lucrati este eligibila, va rugam sa consultati lista cu codurile CAEN eligibile!


Contact rapid: 0756 065 544